Galip Derviş (Çakma Monk) Başlıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

sanırım yarın akşam başlamakta düşünceleriniz nedir size bence monk tuttu ama bunun tutma olasılığı yok replika dizi olmaz bence ki monkta tony shalhoub baya süper performans sergileyip emmy ödüllü dizi oldu çıktı monk ama bu dizinin pek gideri yok gibi geliyor bana.

http://www.youtube.com/watch?v=xSoEJqjsLy8

http://www.youtube.com/watch?v=SlMuZUh1B9c

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

türk işi komedi ne beklion amk :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

Tutar bu dizi buhran var bi kere :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Monk u izleyen biri için : tutmaz bu dizi çakma Monk mu olurmuş hiç ?

Monk u izlemeyen biri için : aaa Burhan Altıntop Ve çok güzel şeylerden Ersin var güzele benziyor izleyelim

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bir üstteki arkadaşında dediği gibi monkun reklamını bile görmüş insan için o hareketler o kadar sahte geliyorki engin günaydının oyunculuğu bile kurtarmıyor lakin monku aklınızdan tamamen çıkarıp izlerseniz başlaması için sabırsızlanabilirsiniz eh türkiyede her akşam tv izleyen insan sayısı 50m desek 20m i monku izlemiş olsa kalır 30m şimdi konuyu açan arkadaş yarın akşam başlıyor demiş lakin bunu çarşamba 2.45 te söylemiş acaba yarın akşam derken çarşamba akşamını mı kastetti perşembe akşamını mı eğer çarşamba ise monku daha önce izlememiş olan 30m lik insan topluğunun 17m i izler bu diziyi monku daha önce izlemiş olan 20mlik kısımında 14m i izlese 31m eder vay amk tamamen doğaçlama hesap yaparken 31m çıkardım buda mı tesadüf :D ama bir diğer ihtimal bu arkadaş yarın akşam derken perşembeyi kastetti ise bilmiyorum kvp ile kapışabilir mi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kadro iyi; ama teaser vasat görünüyor. umarım yanılırım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

en fazla 10 bölüm.. sonrası pert.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

en fazla 10 bölüm.. sonrası pert.

iddasına girelim mi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Ne patlaması hocam en az 3.sezon gider.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

şimdi buda diğer malum diziler gibi fenomen olur amk

adamlar siktim sene önce yaptıkları yapımı türkler şimdi yapıo ne kopyacı bir millet...

ben monk yapımcısı olsam dava açarım lan

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

bunun facebook sayfasında monk dizisini duydum izledim çok beğendim muhteşem dizi ama bu galip derviş çok boktan gelmeye başladı şimdi  herşeyini çalmışlar cinayetler,takıntılar, replikler, neredeyse mimikler bile desem yeridir. isimler hariç herşey aynı ben böyle dizinin a..q

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
Toplam Hit: 4576 Toplam Mesaj: 39