Galip Derviş (Çakma Monk) Başlıyor.
-
sanırım yarın akşam başlamakta düşünceleriniz nedir size bence monk tuttu ama bunun tutma olasılığı yok replika dizi olmaz bence ki monkta tony shalhoub baya süper performans sergileyip emmy ödüllü dizi oldu çıktı monk ama bu dizinin pek gideri yok gibi geliyor bana.
-
türk işi komedi ne beklion amk :D
-
Tutar bu dizi buhran var bi kere :D
-
Monk u izleyen biri için : tutmaz bu dizi çakma Monk mu olurmuş hiç ?
Monk u izlemeyen biri için : aaa Burhan Altıntop Ve çok güzel şeylerden Ersin var güzele benziyor izleyelim -
bir üstteki arkadaşında dediği gibi monkun reklamını bile görmüş insan için o hareketler o kadar sahte geliyorki engin günaydının oyunculuğu bile kurtarmıyor lakin monku aklınızdan tamamen çıkarıp izlerseniz başlaması için sabırsızlanabilirsiniz eh türkiyede her akşam tv izleyen insan sayısı 50m desek 20m i monku izlemiş olsa kalır 30m şimdi konuyu açan arkadaş yarın akşam başlıyor demiş lakin bunu çarşamba 2.45 te söylemiş acaba yarın akşam derken çarşamba akşamını mı kastetti perşembe akşamını mı eğer çarşamba ise monku daha önce izlememiş olan 30m lik insan topluğunun 17m i izler bu diziyi monku daha önce izlemiş olan 20mlik kısımında 14m i izlese 31m eder vay amk tamamen doğaçlama hesap yaparken 31m çıkardım buda mı tesadüf :D ama bir diğer ihtimal bu arkadaş yarın akşam derken perşembeyi kastetti ise bilmiyorum kvp ile kapışabilir mi
-
kadro iyi; ama teaser vasat görünüyor. umarım yanılırım.
-
en fazla 10 bölüm.. sonrası pert.
-
HoLyCat bunu yazdı
en fazla 10 bölüm.. sonrası pert.
iddasına girelim mi?
-
Ne patlaması hocam en az 3.sezon gider.
-
şimdi buda diğer malum diziler gibi fenomen olur amk
adamlar siktim sene önce yaptıkları yapımı türkler şimdi yapıo ne kopyacı bir millet...
ben monk yapımcısı olsam dava açarım lan -
bunun facebook sayfasında monk dizisini duydum izledim çok beğendim muhteşem dizi ama bu galip derviş çok boktan gelmeye başladı şimdi herşeyini çalmışlar cinayetler,takıntılar, replikler, neredeyse mimikler bile desem yeridir. isimler hariç herşey aynı ben böyle dizinin a..q