Game Mouse
-
hocam evim mouse dolu idi, gelene geçene verdim ettim eskileri. g502x lightspeed kullanıyorum şu an fakat bi rival 3 hissi vermiyor. bir dünya mouse kullandım ucuzunu da pahalısını da fakat rival 3'ten alamadım hiçbirinin tadını. o yüzden kablolu bir rival 3 al, bak rahatına. hala yedeğimde rival 3 ve rival 3 kablosuz tutuyorum. pişman etmez, uzun kullanımda da başka mouse kullanmak istemeyeceksin bozulunca.
-
G502 kullanıyorum. Bozulursa muhtemelen yine aynı mouseu alırım.
-
kablolu mouse öneririm hocam bir süre sonra eski şarj performansını vermiyor stell series rival 5 kullanıyorum 1 yıldır ve epey memnunum
-
underzero bunu yazdı
Karsilastirma yaptirdim Razer-Viper-V3-HyperSpeed ön planda cikiyor.
Steelseries rival 3 VS Razer-Viper-V3-HyperSpeed > SteelSeries Rival 3 Wireless ve Razer Viper V3 HyperSpeed, her ikisi de pille çalışan performans odaklı kablosuz farelerdir. Ancak Razer Viper V3, çok daha yeni ve profesyonel seviyede bir teknolojiye sahiptir.
Logitech G502 LIGHTSPEED VS Razer-Viper-V3-HyperSpeed > Çok tuşlu, konforlu ve ağır bir fare istiyorsanız Logitech G502; hızlı, hafif ve sadece performansa odaklı bir fare istiyorsanız Razer Viper V3 doğru seçimdir.
Razer-Viper-V3-HyperSpeed guzel duruyor cok isil isil, yaldir yaldir yanmiyor (: fiyati da üzmeyecek kadar.
Kablosuz ve oyuncu mouse olarak güzel duruyor.
razer almayın. ben de güvendim aldım 2 kere. birinin orta tiki bozuldu. servis yenisini gönderdi. sonra yeni gelenin sensörü kafasına göre bozulup duruyordu. ekranın sol üst köşesine fırlayıp duruyordu. garantiye yolladım. bizlik bir şey değil deyip geri yolladılar. yeni satın aldım. onu da 1 seneye yakın kullandım o aynı salak sensör hatası yine oldu. ha bu arada o yeni gelenin de orta scroll tuşu sapıtıyordu bi yukarı bi aşağı gidip geliyordu. tövbe bir daha razer alırsam dedim.
-
6 yildir Razer Naga Trinity kullaniyorum. Bozulursa aynisindan alirim. Ayni modelin kablosuz versiyonu mevcut.
matr0x tarafından 04/May/26 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
itopyadan 1300 TL'ye Rival 3 gen2 aldım.
-
Birinizde dememiş yaşlı başlı adamsın senin ne üstüne lazım oyuncu mausu
-
rival 3 kullanıyorum bende tutuş vs. güzel ama scroll tuşun ömrü çabuk doldu bende çift tıklama veya algılamama sorunu yaşıyorum uzun bi süredir. netten bakındım reddit filan bu sorunu yaşayan çok var ama yinede fiyatına göre güzel mouse.
rog gladius 3 gözüme gözüme kestirdim bu ara. canıma tak ettiği bi an bunu sipariş gececem güzel görünüyor.
-
bloody a90 kaç yıldır kullanıyorum bilmiyorum çok severim
kardeşim oyun oynayacağı zaman çalıyor :D
-
Oyuna göre değişir aslında. Wow için almıştım bunu. Dota'da da iş görüyor.
Tuşlar uygulama-oyuna göre programlanabiliyor. Tekerlek sağ-sol tuşlarını mac'te ekran değişimi için atadım muazzam kolaylık.