Game Mouse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

hocam evim mouse dolu idi, gelene geçene verdim ettim eskileri. g502x lightspeed kullanıyorum şu an fakat bi rival 3 hissi vermiyor. bir dünya mouse kullandım ucuzunu da pahalısını da fakat rival 3'ten alamadım hiçbirinin tadını. o yüzden kablolu bir rival 3 al, bak rahatına. hala yedeğimde rival 3 ve rival 3 kablosuz tutuyorum. pişman etmez, uzun kullanımda da başka mouse kullanmak istemeyeceksin bozulunca.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

G502 kullanıyorum. Bozulursa muhtemelen yine aynı mouseu alırım.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

kablolu mouse öneririm hocam bir süre sonra eski şarj performansını vermiyor stell series rival 5 kullanıyorum 1 yıldır ve epey memnunum

salla gitsin ölecez zaten :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Karsilastirma yaptirdim Razer-Viper-V3-HyperSpeed ön planda cikiyor.

Steelseries rival 3 VS Razer-Viper-V3-HyperSpeed > SteelSeries Rival 3 Wireless ve Razer Viper V3 HyperSpeed, her ikisi de pille çalışan performans odaklı kablosuz farelerdir. Ancak Razer Viper V3, çok daha yeni ve profesyonel seviyede bir teknolojiye sahiptir.

Logitech G502 LIGHTSPEED VS Razer-Viper-V3-HyperSpeed > Çok tuşlu, konforlu ve ağır bir fare istiyorsanız Logitech G502; hızlı, hafif ve sadece performansa odaklı bir fare istiyorsanız Razer Viper V3 doğru seçimdir.

Razer-Viper-V3-HyperSpeed guzel duruyor cok isil isil, yaldir yaldir yanmiyor (: fiyati da üzmeyecek kadar.

Kablosuz ve oyuncu mouse olarak güzel duruyor.

razer almayın. ben de güvendim aldım 2 kere. birinin orta tiki bozuldu. servis yenisini gönderdi. sonra yeni gelenin sensörü kafasına göre bozulup duruyordu. ekranın sol üst köşesine fırlayıp duruyordu. garantiye yolladım. bizlik bir şey değil deyip geri yolladılar. yeni satın aldım. onu da 1 seneye yakın kullandım o aynı salak sensör hatası yine oldu. ha bu arada o yeni gelenin de orta scroll tuşu sapıtıyordu bi yukarı bi aşağı gidip geliyordu. tövbe bir daha razer alırsam dedim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

6 yildir Razer Naga Trinity kullaniyorum. Bozulursa aynisindan alirim. Ayni modelin kablosuz versiyonu mevcut.

matr0x tarafından 04/May/26 21:09 tarihinde düzenlenmiştir

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

itopyadan 1300 TL'ye Rival 3 gen2 aldım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Birinizde dememiş yaşlı başlı adamsın senin ne üstüne lazım oyuncu mausu 

Yav he he
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

rival 3 kullanıyorum bende tutuş vs. güzel ama scroll tuşun ömrü çabuk doldu bende çift tıklama veya algılamama sorunu yaşıyorum uzun bi süredir. netten bakındım reddit filan bu sorunu yaşayan çok var ama yinede fiyatına göre güzel mouse.

rog gladius 3 gözüme gözüme kestirdim bu ara. canıma tak ettiği bi an bunu sipariş gececem güzel görünüyor. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bloody a90 kaç yıldır kullanıyorum bilmiyorum çok severim

kardeşim oyun oynayacağı zaman çalıyor :D

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bozo45
    Bozo45's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g502-hero-lightsync-25-600-dpi-yuksek-performansli-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000O6MJ3?magaza=Hepsiburada

Oyuna göre değişir aslında. Wow için almıştım bunu. Dota'da da iş görüyor.
    Tuşlar uygulama-oyuna göre programlanabiliyor. Tekerlek sağ-sol tuşlarını mac'te ekran değişimi için atadım muazzam kolaylık. 

Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 31
oyuncu mouse oyuncu faresi game mouse oyun faresi