Game Mouse
-
aldığım pahalı mouselar hep çöp olunca ucuz denemeye başladım. onlar daha hızlı çöp oldu şu son aldığım performax gaming adlı markanın xorax ı en memnun olduğum elime oturuş rahatlık o el kiriyle yağıyla pislenme konusunda diğerlerine göre 5 kat falan az. 4 sene olmuş alalı birde
-
Chaoser bunu yazdı
aldığım pahalı mouselar hep çöp olunca ucuz denemeye başladım. onlar daha hızlı çöp oldu şu son aldığım performax gaming adlı markanın xorax ı en memnun olduğum elime oturuş rahatlık o el kiriyle yağıyla pislenme konusunda diğerlerine göre 5 kat falan az. 4 sene olmuş alalı birde
10 yıldır kullandığım mxmaster ve 5 yıldır kullandığım mxmaster3 var hocam o konuda bazı problemleri olsada kendi çapımda çözüm onları
-
f/p kulaklık önerisi olan var mı peki? gaming için yine. ses alsın ses versin mikrofonlu kâfi
noname tarafından 05/May/26 03:56 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
f/p kulaklık önerisi olan var mı peki? gaming için yine. ses alsın ses versin mikrofonlu kâfi
bir sürü ucuz rampage kulaklık vs kullandım ama öyle pek tavsiye verebileceğim ürünler yok en son cloud 3 wireless aldım mikrofonu konforu gayet güzel ışıksız göz yormuyor vs ama epey pahalandı şu sıralar bi bakabilirsin
-
noname bunu yazdı
çok beklentiye girmeyceksen havit, gamepower, james donkey kulaklıklara bakabilirsin. bütçeni belirtirsen ona göre bakarız.
-
noname bunu yazdı
ben de araştırarak daha yeni bunu aldım, 3-4 gündür kullanıyorum.
mikrofon ve ses performansı gayet yeterli.
pedler kumaş inanılmaz rahat, terletme yapmıyor.
diğer klasik deri bozması malzemeden çok çekmiştim, soyulma, parçalanma, terletme vs. gibi sorunlardan.
-
erdem358 bunu yazdı
Birinizde dememiş yaşlı başlı adamsın senin ne üstüne lazım oyuncu mausu
Battielfield 1 gelde kafani yarayim senin :)
-
https://www.amazon.com.tr/Razer-Viper-V3-HyperSpeed-Anahtarlar%C4%B1/dp/B0CBCPB2T1
Bunun siparisini verdim. Gelsin bir muddet kullanayim yorum yazarim.
-
dede bırak oyunu git torun sev.
-
Bana da şöyle etli butlu ve yüksek bir kablosuz mouse lazım... Ellerim biraz büyük, kendi dişime göre bir mouse bulamadım. :)