Gangnam Style
-
Özellikle 9gag da ve yabancı forumlarda dolaşırken "gangam style" lafını çok görüyordum bugün bu nedir ne değildir diye araştırırken buldumki bir şarkıymış şarkıyı dinlim dedim dinledikten sonra evet hareketli hit bir müzik iyi iş yapar dedim ve yorumlardan öğrendiğim kadarıyla ayrı bir dansı varmış klip videosunu izlediğimde o an anladım neden bu kadar tepki aldığını yani bir söz bulamadım video hakkında buyrun sizde bir izleyin yorum yapın
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0ve birde bunu buldum
-
bende denk geldim bi çok yerde bizdeki apaçi dansı gibi olmuş bu :)
-
Hacı adam resmen WC de bıle klıbe gırerek tam anlamıyla olayın ''BOKUNU ÇIKARMIŞ...'' :)
Puha ha ha -
konuyu açsammı diye düşünüyordum sonra unutmuşum bence 10 numara parça dansıda cok iyi ister istemez ritim tutuyorsun :D
ayrıca söyleyen adamda inanılmaz bir serdar ortaç benzerligi tartışılmaz gerçek :D
FCN tarafından 31/Ağu/12 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
-
lmfao çakması olmuş biraz ama baya eğlenceli olmuş şarkı :)
-
Ah şu asian kızları abi çok tatlılar ya cidden Onların kedi canını yerim maşallah :)
-
o değilde 80 milyon izlenmiş video beyler :D
-
everyday im "shuffiling" ten sonra yeni dans trendi heralde bu,ben beğenmedim shuffiling daha güzeldi
-
Mümkünse Türklere Bulasmasin Bu muzik..
Yoksa Yeni Bir tarz uydururlar apachi den sonra baska bisi cikarirlar kafamizi zikerler.
HoLyCat tarafından 31/Ağu/12 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
bu adamın yaptıgını hintliler yıllardır zaten yapmıyormu