Gangnam Style
-
Esconda bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıBaracuda bunu yazdı
adamın konseri beyler :(
Konser diye buna derim :|
Bunların kurduğu orduyu düşünü beyler, 100 tane atom sallasan başa çıkamazsın :(
bizde hala konserlere jiletle gidelim hınımaa :W
-
http://www.youtube.com/watch?v=8izNERrsAVg&feature=player_detailpage#t=27s
amacımız gençlerimizi gangam steyl denen illetten kurtarmak bir zamanlar apaçi diye ömrümüzü yemiştiler
bara bara bara bere bere bere den devam
1080 p + idm
-
Prometheus bunu yazdıHoneyBadger bunu yazdıcem-engine bunu yazdı
Hyuna şarkıyı söylerken neden xhamsterdaymışım gibi hissediyorum ?
1080p var idm akar :D
9 dakika önce
hahahaha ilk yorum güzel :D:D:DHeima tarafından 02/Eki/12 21:26 tarihinde düzenlenmiştir -
347,560,707 500 milyonu geçecek sanırım.
-
swordfish bunu yazdı
o değilde 80 milyon izlenmiş video beyler :D
orijinal video 350 milyon izlenmiş. anladığım kadarı ile adam KORE li. bizden niye böyle dünyayı sallayan star çıkmadı diye düşündürüyor.
-
tmm hareketli müzik, dans filan anlamasız geldi... Haberlerde gördüm amarikada hapisanede kaç bin kişi aynı anda bu harekettler ve bu müzikle dans etmiş daha sonra etrafıma baktım ki millette başlamış bu adamın hareketlerini yapmaya at dansı diyorlar ama hala bu insanlar ne yapıyor anlamadım :)
-
ajdar görmesin, kore'yi feth eder gelir
-
Hyunanın sesini sevmedim
-
Youtube'de yabancı subscribe'lerim olduğu için, şarkıyı 50,000'ken dinlemiş ve hayrandım. Sınıfa ben yaydım. Facede falan paylaştım bi baktım 300 milyon olmuş. Im king :D
-
otocu bunu yazdı
Youtube'de yabancı subscribe'lerim olduğu için, şarkıyı 50,000'ken dinlemiş ve hayrandım. Sınıfa ben yaydım. Facede falan paylaştım bi baktım 300 milyon olmuş. Im king :D
hocam ajdarada bir el atta adam zıplasın :D
PSY feat PIKACHU