Garanti Bankası Havale Masrafı Ve Hizmet Bedeli
-
Abi yalnız verdiğin linkin daha ilk cümlesinde "Bankalar, aralarında hesap işletim ücreti, havale ücreti, kredi kartları için yıllık üyelik ücretinin de bulunduğu toplam 20 kalem ürün ve hizmetin dışında kalan hizmetler için ücret talep edemeyecek." diyor. Havale ücreti, talep edilebilecek 20 kalemin içine dahilmiş yani.
-
HolyOne bunu yazdı
Yanlış hatırlamıyorsam bankalar artık havale masrafını ve kafalarına göre hesaplardan çekilen hizmet bedelini almayacaklardı. Böyle bi kanun çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Garanti, her havaleme 5-6 tl para istiyor.
Bunu müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmemin bir yolu varmı? yoksa komple kapatacam, enparanın gözünü sevim.
Neden o kadar yüksek ki? Benim havale 0-85KRS, EFT 2,25TL -
Aradım bunun şu anda yasal olduğunu, şubeye dilekçe vermemi söylediler.
-
mfe25 bunu yazdı
Abi yalnız verdiğin linkin daha ilk cümlesinde "Bankalar, aralarında hesap işletim ücreti, havale ücreti, kredi kartları için yıllık üyelik ücretinin de bulunduğu toplam 20 kalem ürün ve hizmetin dışında kalan hizmetler için ücret talep edemeyecek." diyor. Havale ücreti, talep edilebilecek 20 kalemin içine dahilmiş yani.
Harbiden gtumden okumuşum ya. Tamamdır o zmn hesabın kapatılması için dilekçe verecem artık
-
HolyOne bunu yazdımfe25 bunu yazdı
Harbiden gtumden okumuşum ya. Tamamdır o zmn hesabın kapatılması için dilekçe verecem artık
dilekçeye gerek yok abi banada 70 lira borç çıkardılar şubeye gidip çalışmak istemiyorum artık dedim ne parayı aldılar ne de zorluk
çıkardılar hemen iptal edildi
-
Daha dun basıma geldi aradım sordum 6 ayda bir kesiliyormusda bilmem neymiste... Hesabımda para olmasa ne bok yiyeceksiniz dedim salak salak cevaplar verdi. Kapatmayı dusunuyorum sırf bu sebepten ötürü.
Garanti bankası tam bir soyguncu anasını satayim.
DeepInside tarafından 15/Ara/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hesap kesim yok denilsede bir şekilde alıyorlar. bankasyada vardı her ay 5 tl kesiyorlar internet kullanım için.
eğer hesapta 0.5 kuruşta olsa o ay işliyor ve 3 ay sonra parayı yatırdığın an 15 tl anında gidiyor.
ama hespta hiç para yoksa 2 yıl sonra gittim hesap pasife geçtiği için borç yoktu.
havalelerde ücretsiz ama eftler 2 tl
hakla bankasıda 1.75 gibi birşeydi eftler.
ama aynı bank asyadan eft yaptıracağım dersen 20 tl istedi memur.
enpara finansın ve nuvo hangi bankanın ?
ne zamandır övüyorsunuz nedir hikmeti. yoksa kayalım oraya.
hesap açıracağım ama banka arıyorum. ziraat düşünüyorum . bütün bankalar çöktüğünde onların sistemi aslan gibi çalışıyordu.
garantiye alayı küfrediyor. gıcık bir memur için hesap açtıramamıştım. verilmiş sadakam varmış :)
-
Hep aynı şeyleri söylemekten bıktım usandım artık yolsuzluğun bitmek tükenmek bilmediği böyle boktan bir ülkede yasa çıksa ne olur çıkmasa ne olur.
Ocak ayı gelsin bakalım ne dümenler dönecek onu bekliyorum. Yıllık aidat ocak sonu gibi kesilecek.
Garanti bankası bu ve benzeri konuları çok yakından takip ettiği için buradan tüm garanti bankası personeline sevgilerimi iletiyorum.
-
28 şubattan sonra o ücretler yasal oldu ben tüketici hakem heyetindeyim. o tarihten öncekileri alabilirsiniz
-
peki hazır bu konu açılmışken yurtdışına swift gönderirken garanti 40 lira alıyordu geçen yaz
en uygun western union anlaşmalı banka hangisi bilen var mı ?