folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Garanti Bankası Havale Masrafı Ve Hizmet Bedeli

Garanti Bankası Havale Masrafı Ve Hizmet Bedeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yanlış hatırlamıyorsam bankalar artık havale masrafını ve kafalarına göre hesaplardan çekilen hizmet bedelini almayacaklardı. Böyle bi kanun çıkmıştı diye hatırlıyorum.

Garanti, her havaleme 5-6 tl para istiyor.

Bunu müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmemin bir yolu varmı? yoksa komple kapatacam, enparanın gözünü sevim.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kapatabiliyor musun bilmiyorum hocam ama yerinde olsam garantiyi kesinlikle kapatırdım.

6 ayda bir kesinti yapıyor. canını sıkar bunlar.

dediğin gibi enparanın gözünü seveyim.

kapatabiliyorsan bile garanti müşteri hizmetleri direnecektir. ben hayatımda bu kadar soyguncu banka görmedim.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynen durum öyle. Ben Garanti bankasını aradım ama iptal etmediler ücretleri. Bu yüzden Nuvo ya da Enpara kullanmanı öneririm. Ben Nuvo'dan aşırı memnunum artık normal bankalar yola bildiği kadar yolmaya çalışıyor abi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

baska banka hesabina havale yapildiginda ucret kesiliyor.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yok hayır yani arayıp rica etmekten bahsetmiyorum, bu ibnelerin bu parayı çekmemesi için kanun çıkmadımı nasıl çekebiliyorlar?

Orda ilgili kanunu söylersem para çekicem diyemez oyarım onu da işte neydi nerde yazıyodu o?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

adamlar hesap cüzdanı işleme parası bile kesiyorlar .

uyduruyorlar bi kılıfına .

Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Düzenlendi.

SeRDaR tarafından 18/Ara/14 13:20 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Aha tamam bu galiba

http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/iste-bankalarin-ucret-alamayacagi-hizmetler-614957/

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) “Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliği” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Anahtar kelimeyi veriyorum beyler, sizi BDDK ya şikayet ederim diyorsunuz ve tüm masraflardan muaf oluyorsunuz=)

Akşama testini yapayım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Aha tamam bu galiba

http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/iste-bankalarin-ucret-alamayacagi-hizmetler-614957/

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) “Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliği” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Anahtar kelimeyi veriyorum beyler, sizi BDDK ya şikayet ederim diyorsunuz ve tüm masraflardan muaf oluyorsunuz=)

Akşama testini yapayım

Şeyhim haber bekliyorum.. An itibariyle bende EFT işlmeleri yaptım.. İşlem başına 3.5 TL  kesiyor.. Hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatıda veriyoruz malum.. Bilgilendirirseniz keywordler hakkında bizlerde faydalanım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

En son garanti ile aramızda geçen diyalogta mevcut kanun ile hesap işletim ücreti alma hakkının bankanın insiyatifine bırakıldığını söylediler. Ve tüketici mahkemesi bu konu ile ilgilenmiyor.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Yok hayır yani arayıp rica etmekten bahsetmiyorum, bu ibnelerin bu parayı çekmemesi için kanun çıkmadımı nasıl çekebiliyorlar?

Orda ilgili kanunu söylersem para çekicem diyemez oyarım onu da işte neydi nerde yazıyodu o?

Artık o durum öyle değil. Bankalar hesap işletim ücreti, barındırma ücreti gibi kılıflarla başka paralar adı altında alıyorlar. Aynen üniversitelerde harçların kalkıp katkı paylarının gelmesi gibi düşün.

Toplam Hit: 2703 Toplam Mesaj: 26