Garanti Bankası Havale Masrafı Ve Hizmet Bedeli
-
Yanlış hatırlamıyorsam bankalar artık havale masrafını ve kafalarına göre hesaplardan çekilen hizmet bedelini almayacaklardı. Böyle bi kanun çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Garanti, her havaleme 5-6 tl para istiyor.
Bunu müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmemin bir yolu varmı? yoksa komple kapatacam, enparanın gözünü sevim.
-
kapatabiliyor musun bilmiyorum hocam ama yerinde olsam garantiyi kesinlikle kapatırdım.
6 ayda bir kesinti yapıyor. canını sıkar bunlar.
dediğin gibi enparanın gözünü seveyim.
kapatabiliyorsan bile garanti müşteri hizmetleri direnecektir. ben hayatımda bu kadar soyguncu banka görmedim.
-
Aynen durum öyle. Ben Garanti bankasını aradım ama iptal etmediler ücretleri. Bu yüzden Nuvo ya da Enpara kullanmanı öneririm. Ben Nuvo'dan aşırı memnunum artık normal bankalar yola bildiği kadar yolmaya çalışıyor abi.
-
baska banka hesabina havale yapildiginda ucret kesiliyor.
-
Yok hayır yani arayıp rica etmekten bahsetmiyorum, bu ibnelerin bu parayı çekmemesi için kanun çıkmadımı nasıl çekebiliyorlar?
Orda ilgili kanunu söylersem para çekicem diyemez oyarım onu da işte neydi nerde yazıyodu o?
-
adamlar hesap cüzdanı işleme parası bile kesiyorlar .
uyduruyorlar bi kılıfına .
-
Düzenlendi.
SeRDaR tarafından 18/Ara/14 13:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Aha tamam bu galiba
http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/iste-bankalarin-ucret-alamayacagi-hizmetler-614957/
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) “Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliği” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Anahtar kelimeyi veriyorum beyler, sizi BDDK ya şikayet ederim diyorsunuz ve tüm masraflardan muaf oluyorsunuz=)
Akşama testini yapayım
-
HolyOne bunu yazdı
Aha tamam bu galiba
http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/iste-bankalarin-ucret-alamayacagi-hizmetler-614957/
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) “Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliği” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Anahtar kelimeyi veriyorum beyler, sizi BDDK ya şikayet ederim diyorsunuz ve tüm masraflardan muaf oluyorsunuz=)
Akşama testini yapayım
Şeyhim haber bekliyorum.. An itibariyle bende EFT işlmeleri yaptım.. İşlem başına 3.5 TL kesiyor.. Hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatıda veriyoruz malum.. Bilgilendirirseniz keywordler hakkında bizlerde faydalanım :)
-
En son garanti ile aramızda geçen diyalogta mevcut kanun ile hesap işletim ücreti alma hakkının bankanın insiyatifine bırakıldığını söylediler. Ve tüketici mahkemesi bu konu ile ilgilenmiyor.
-
HolyOne bunu yazdı
Yok hayır yani arayıp rica etmekten bahsetmiyorum, bu ibnelerin bu parayı çekmemesi için kanun çıkmadımı nasıl çekebiliyorlar?
Orda ilgili kanunu söylersem para çekicem diyemez oyarım onu da işte neydi nerde yazıyodu o?
Artık o durum öyle değil. Bankalar hesap işletim ücreti, barındırma ücreti gibi kılıflarla başka paralar adı altında alıyorlar. Aynen üniversitelerde harçların kalkıp katkı paylarının gelmesi gibi düşün.