Garanti Bankası Nın Kestiği Hesap İşletim Ücretini Geri Alıyorum
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
hocam bende başvuracam garanti için, nereye nasıl başvuruyoruz, çok yoruyor mu? cebimizden para çıkıyor mu başvururken?
cepten para çıkmaz hocam 50 kuruşa bi dosya alırsın o kadar , hiçte yorulmazsın
dilekçeni yazıp en yakın ilçedeki tüketici hakem heyetine başvur
-
erngnctrk bunu yazdıS-E-R-H-A-T bunu yazdı
hocam bende başvuracam garanti için, nereye nasıl başvuruyoruz, çok yoruyor mu? cebimizden para çıkıyor mu başvururken?
Tüketici Hakem Heyetine başvuruyorsun. bizim ilçede kaymakamlıkta idi genel olarak nerelerdedir bilemiyorum. internetten ara bulursun.
cepten para çıkmıyor. :D
aynen hocam genelde kaymakamlık binasında oluyor.
bende otamatik ödeme talimatımı iptal etmeme rağmen vodafone un kafasına göre kartımdan ödeme yapması sonucu gitmiştim.
bana oradakki görevlinin
"bu kadar büyük firma bi sonuç elde edemezsin,salla"
demesi sonucu haylı sinirlenmiştim ..
sanıyorum bizim oradaki görevli tırttı .
-
-çizik- benimde başıma geldi. Bi uğrucam yarın.
-
11 yılır kullanıyorum banka la. köşeyim amk. ama 2012 ocak kararı yeni çıktı hele hele temyiz falan filan 1,5 yıl falan sürüyo mu :S
emsal kararı gösterince kısa sürede olması gerekmez mi :|
ha bi de ziraat yer mi orası var :F
-
hocam şu an 2011 yılının 1 .ayına kadar olan işlemleri görebiliyoruz. 2007 de beri kanımı emdiler, hesabını sormam lazım benimde. 2007 ye kalan olanları nasıl temin edebilirim ?
-
Biocyte bunu yazdı
hocam şu an 2011 yılının 1 .ayına kadar olan işlemleri görebiliyoruz. 2007 de beri kanımı emdiler, hesabını sormam lazım benimde. 2007 ye kalan olanları nasıl temin edebilirim ?
dilekçeni yaz ve delil olarak kestikleri hesap işletim ücretlerinin dekontunu koy
dekont yok ise bankandan hesap hareketlerini bastır onu ek olarak sun.
sonra arkana yaslan bekle
-
birir şunun örnek dilekçesinin paylaşsın yaa
-
temyize gitse de bi bok olmaz o parayı sana mecbur verecekler yargıtayın yayınlanmış kesin kararı var. şu sitede örnek karar ve kesin kararı paylaşmışlar her yere yazıyorum gidin alın ne kadarını kurtarabiliyorsanız kalmasın şerefsizlere
http://www.kamugazetesi.com/haber/hesap-isletim-ucreti-bedeli-ile-kredi-karti-dilekcesi-11093.html
-
aynen hocam parayı aldığımda kararı tebligatı dekontu felan hepsini paylaşcam
snnyk tarafından 11/Oca/13 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
snnyk bunu yazdı
aynen hocam parayı aldığımda kararı tebligatı dekontu felan hepsini paylaşcam
hocam iş bankası benden kesti amk bankaya gittim sözleşmeyi çıkardılar burada yazıyor kabul ettin dediler şimdi hakem heyetine gitsek çaresi olur mu?