Garanti Bankası Nın Kestiği Hesap İşletim Ücretini Geri Alıyorum
-
Evet müridler ocak/2012 tarihinde İzmir Karşıyaka İlçe Tüketici Hakem Heyetine verdiğim şikayet dilekçesi üzerine
Garanti bankasının hesap işletim ücreti adı altında yıllardır benden gasp ettiği paraları geri alıyorum.
Bugün hakem heyetine uğradım dosyam karara bağlanmış ve lehime sonuçlanmış bankanın bana xxx TL ödemesine hükmedilmiş
tebligatlar gönderilmiş ancak hem adresimi değiştirdiğimden hemde askerlik görevimi yaptığımdan tebligatın bana ulaşması biraz zaman alacak
banka büyük ihtimal kararı temyize götürecek ama sonucun değişeceğini sanmıyorum
dilekçemde 2009-2010-2011 yıllarında kesinlen hesap işletim ücretlerinin dekontlarının bir kopyasınıde ek olarak sunmuştum
ve ulaşamadığım geçmiş yıllardada ( garanti internet şubesinden belli bir tarihden eski işlemlerin dekontlarına ulaşılmıyor ) kesinti olduğunu
ve araştırılmasını belirtmiştim fakat hakem heyeti sadece dilekçemdeki dekontların ödenmesini hükmetmiş.
Bu dosya kapandığında sıradaki bankalara geçecem, sizde boşuna kafa yormayın yazın bi dilekçe verin dekontlarla destekleyin ( internet şubesinden çıktı kabul edilir )
-
Bende vermiştim beklemedeyim. Daha bir sonuç yok :)
-
kredi kartından alıyor mu bu yav benim karttan kesmiş yıllık ücret diye mi ne ama ufak birşey 5-6 lira mi ne
-
Geriye dönük 10 yıl alnıyor hocam mahkemeden öyle karar çıkmıştı.Temyize götürselerde boş alacaksın o parayı.Hakem heyeti hallediyor bu işi.Bu arada hayırlı teskereler hocam.
CyberAngel tarafından 02/Oca/13 18:19 tarihinde düzenlenmiştir -
kararı tarayıp koyma imkanın varmı hocam ? garanti bankasına gideceğim yarın ve karar örneği olursa heleki garanti bankasına karşı daha kolay halledilir işim diye düşünüyorum :)
-
oo adamsın adam! Ben de bugün ona başladım ve son 6 yıl içindeki paramı almaya karar verdim geçmiş zamandaki extreler için de bankadan alabilirsin
-
Girsin piclere. Milleti soyuyor pezevengler. Su kart parasida kalkarda 17 trilyon topluca girer insallah :D
-
enterasan teb benden 50 tl kesıor amk .
cardfınans da 50 tl kesıor ya ..
-
interfector bunu yazdı
kararı tarayıp koyma imkanın varmı hocam ? garanti bankasına gideceğim yarın ve karar örneği olursa heleki garanti bankasına karşı daha kolay halledilir işim diye düşünüyorum :)
maalesef hocam tebligat elime ulaşmadı henüz bende dosyadan öğrendim
@cyber ; tşk hocam
@karakule ; aynen hocam bankadan alcam diğer dekontları bu dosya kapansında sırada çok var daha =)
-
hocam bende başvuracam garanti için, nereye nasıl başvuruyoruz, çok yoruyor mu? cebimizden para çıkıyor mu başvururken?
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
hocam bende başvuracam garanti için, nereye nasıl başvuruyoruz, çok yoruyor mu? cebimizden para çıkıyor mu başvururken?
Tüketici Hakem Heyetine başvuruyorsun. bizim ilçede kaymakamlıkta idi genel olarak nerelerdedir bilemiyorum. internetten ara bulursun.
cepten para çıkmıyor. :D