folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Garanti Bankası Nın Kestiği Hesap İşletim Ücretini Geri Alıyorum

Garanti Bankası Nın Kestiği Hesap İşletim Ücretini Geri Alıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Evet müridler ocak/2012 tarihinde  İzmir Karşıyaka İlçe Tüketici Hakem Heyetine verdiğim şikayet dilekçesi üzerine 

Garanti bankasının hesap işletim ücreti adı altında yıllardır benden gasp ettiği paraları geri alıyorum.

Bugün hakem heyetine uğradım dosyam karara bağlanmış ve lehime sonuçlanmış bankanın bana xxx TL ödemesine hükmedilmiş 

tebligatlar gönderilmiş ancak hem adresimi değiştirdiğimden hemde askerlik görevimi yaptığımdan tebligatın bana ulaşması biraz zaman alacak 

banka büyük ihtimal kararı temyize götürecek ama sonucun değişeceğini sanmıyorum 

dilekçemde 2009-2010-2011 yıllarında kesinlen hesap işletim ücretlerinin dekontlarının bir kopyasınıde ek olarak sunmuştum 

ve ulaşamadığım geçmiş yıllardada ( garanti internet şubesinden belli bir tarihden eski işlemlerin dekontlarına ulaşılmıyor ) kesinti olduğunu

ve araştırılmasını belirtmiştim fakat hakem heyeti sadece dilekçemdeki dekontların ödenmesini hükmetmiş.

Bu dosya kapandığında sıradaki bankalara geçecem, sizde boşuna kafa yormayın yazın bi dilekçe verin dekontlarla destekleyin ( internet şubesinden çıktı kabul edilir ) 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bende vermiştim beklemedeyim. Daha bir sonuç yok :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

kredi kartından alıyor mu bu yav benim karttan kesmiş yıllık ücret diye mi ne ama ufak birşey 5-6 lira mi ne 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geriye dönük 10 yıl alnıyor hocam mahkemeden öyle karar çıkmıştı.Temyize götürselerde boş alacaksın o parayı.Hakem heyeti hallediyor bu işi.Bu arada hayırlı teskereler hocam.

CyberAngel tarafından 02/Oca/13 18:19 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

kararı tarayıp koyma imkanın varmı hocam ? garanti bankasına gideceğim yarın ve karar örneği olursa heleki garanti bankasına karşı daha kolay halledilir işim diye düşünüyorum :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oo adamsın adam! Ben de bugün ona başladım ve son 6 yıl içindeki paramı almaya karar verdim geçmiş zamandaki extreler için de bankadan alabilirsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek
    Girsin piclere. Milleti soyuyor pezevengler. Su kart parasida kalkarda 17 trilyon topluca girer insallah :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

enterasan teb benden 50 tl kesıor amk .

cardfınans da 50 tl kesıor ya ..

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

kararı tarayıp koyma imkanın varmı hocam ? garanti bankasına gideceğim yarın ve karar örneği olursa heleki garanti bankasına karşı daha kolay halledilir işim diye düşünüyorum :)

maalesef hocam tebligat elime ulaşmadı henüz bende dosyadan öğrendim

@cyber ; tşk hocam

@karakule ; aynen hocam bankadan alcam diğer dekontları bu dosya kapansında sırada çok var daha =)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

hocam bende başvuracam garanti için, nereye nasıl başvuruyoruz, çok yoruyor mu? cebimizden para çıkıyor mu başvururken?

şeyini şeyettiğimin şeyi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    S-E-R-H-A-T bunu yazdı

hocam bende başvuracam garanti için, nereye nasıl başvuruyoruz, çok yoruyor mu? cebimizden para çıkıyor mu başvururken?

Tüketici Hakem Heyetine başvuruyorsun. bizim ilçede kaymakamlıkta idi genel olarak nerelerdedir bilemiyorum. internetten ara bulursun.

cepten para çıkmıyor. :D

.
Toplam Hit: 3228 Toplam Mesaj: 22