Garip Bir Senaryo
-
S.a beyler arkadaşım bir film senaryosu yazmaya başladı ve bana çevremdekilerin görüşlerini almamı istedi ve buraya konu açtım yorumlarınızı bekliyorum senaryo konusu şöyle :
Evden işe işten eve harici bir etkinliği olmayan yanlız yaşayan pasif sakin içine kapanık birisinin işyerinde patronu tarafından olumsuz davranışlara ugrar daha sonra evine gider ve düşünür patronundan intikam almanın yolunu düşünür.Sokakda gezmeye başlar ve vitrinde kar maskesi görür ve aklına bir fikir gelir.Yarisi gün kar maskesini takar ve patronunun evının onune gider çantasındaki beyzbol sopası ile patronunun arabasının ön camını dağıtır arabanın alarmi ötmeye başlar ve saklanır patronu arabaya bakmaya geldiğinde onu darp eder ve o günden sonra intikam almak istediği kişileri geceleri bu şekilde operasyonlarla intikamını alır haberlere çıkmaya başlar ve bu enteresan maskeli adamı herkez merak eder ilk operasyonunda patronunu darp ettiğinde resim çizdiği ufak bir kağıt düşürür haberlerde bu kağıdın onun imzası olduğu ve psikopat birisi olduğu söylenir ve o günden sonra bütün operasyonlarında o kağıdı imza olarak bırakır, operasyonları devam eder; işten atılır şirketini yakar, komşusunun köpeğini zehirli etle öldürür,geceleri evinde parti verip yüksek sesle şarkı dinleyen komşusunun evini su bastırır bu yaptıklarına rağmen dışarda sakin biri olarak hayatına devam etmektedir.Taa kii ...
-
"Yarisi gün kar maskesini ..." Güzeldi :) Nedense çok tanıdık gibi geldi bana bu ama
-
güzel oyun olur :)
-
filmde olur oyunda olur :D
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------
"Yarisi gün kar maskesini ..." Güzeldi :)
-----------------------------özet geçmiş işte :) saol yorumun için ;)
-
SeyhSamil bunu yazdı:
-----------------------------sakin biri olarak hayatına devam etmektedir.Taa kii ...
-----------------------------hayatının TBT'de senaryo olarak yazıldığını görene kadar :+
-
adam kendisine kıllık yapanlara saldırıyor da bütün saldırıya uğrayanların ortak bir tanıdığı olduğu için polis rahat yakalar :S a işyerinde b mahallesinde oturan kaç kişi varsa polis toplar soruşturur, hadi ben dedektif oluyorum size iyi oyunlar :F
-
CasTeaL bunu yazdı:
SeyhSamil bunu yazdı:
-----------------------------sakin biri olarak hayatına devam etmektedir.Taa kii ...
-----------------------------hayatının TBT'de senaryo olarak yazıldığını görene kadar :+
son noktayı koydu :D -
dexter vari bir seyler var bu senaryoda bence..
-
CasTeaL bunu yazdı:
SeyhSamil bunu yazdı:
-----------------------------güzeldi :):):)
saolun yorumlar için
-
araba alrmlarından bıkan bı adam arablara zarar verıyodu ve haberlee cıkıyoduu boyle bı senaryodan esınlenmıs arkdasın 8)