Gay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Doğuştan bazı çift cinsiyetliler ya da hormon gereği midir nedir hani doğuştan geyler var onu anlarım.

ama sonradan dönmelerin hiç birine acımam da sevmem de. önyargı deyin ne derseniz diyin.

Allah ın bile lanetlediği bi olguya iyilikle yaklaşmanın bi anlamı yok bence.

haklısın taksim meydanında darağacında asalım o zaman , gaz odalarına atalım, olmadı yakalım ibretlik olur hemde yada sen beyin afk durumda sanırım ne yazdığının farkında değilsin 

dostum senin zihninde bi iyilik bi de kötülük var sanırım. bak sana değişik bi olgudan bahsedicem. N Ö T R

bu ne iyi ne kötü anlamındadır. arasında demektir. yani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın gibi. dur biraz daha araştırma yapalım:

http://www.pudra.com/yasam/kisisel-gelisim/olana-tanik-olmak-notr-olmak-2194.htm

http://www.derki.com/ruhtaki/item/2231-duygusalligi-yasayan-insan-degil-duyguyu-yasayan-notr-insan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hocam gay yada travesti olsun farketmez. Yol sormuşsa yardımcı olurum. Bu benim için gayet normal bişey. İnsanlara yardımcı olmayı severim.

Lakin yorumlarda cinsel tercih falan demişsiniz. Portakal orada kal !

Gay olmak veya cinsiyet değiştirmek bir tercih değil hastalıktır. Bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Normal bişey değil.

Tabiki insanların hastalıkları yüzünden onları dışlamak ta doğru değildir.

nerde yazıyor hastalık diye? nasıl sallamışsın belli değil. eşcinselliğin hastalıkla yakından uzaktan alakası yoktur. 

bir de hastalık yüzünden onları dışlamak doğru değil yazmış. acaba seni kim dışlasın.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Helyum bunu yazdı

hacı herseye tahammulum vardır yalnız gay'lere karsı maalesef. üzgünüm tarafsız önyargısız bakamıyorum.

Şeker şey seni.

http://www.youtube.com/watch?v=jo3m2ATiomY

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Açıkçası gaylik/travestilik nedir ? Aynı şeyler midir ? Bilmiyorum ama insanları kadın kılığına girip eğlendirmeyi falan ahlak dışı bulurum. Bir de psikolojik rahatsızlık demişler de hormonal bozuklukları belki anlarım ama insanın kendini ibne hissetmesinin psikolojik analizi ancak kişisel yaşantısıyla yapılır o yüzden bu olağan bir durum değildir. Şizofreni olağan değildir mesela , hastaneye yatırırız. İnsanız , hedeyiz , hödöyüz diye her boku içimize sindirmek zorunda değiliz.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Çoğunluğu "normal" kabul edip diğerlerine "hasta" demek nasıl bir bakış açısıdır? 

Hastalık da değildir tercih de. İnsanın içinden öyle gelmesidir. Siz homofobik erkekler olarak kadınlardan hoşlanmanızı tercih olarak açıklayabilir misiniz? Erkeklerle de olabilirdim ama kadınları tercih ediyorum, diyebilir misiniz?

Hasta sizsiniz. Homofobi bir pasif-agresif davranış bozukluğu örneğidir.

izzmarit tarafından 01/Kas/12 19:39 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bildiğim kadariyla hormonal bir şey   anneden  gelen  x y genetiğininin fazla  olmasi mi   öyle bir şeyden  ötürü kadınsal tarafı  fazla olmasıdir.

he artik gay olmak modami  moda  sırf özentilikten öyle davranan bile var onlara kıl olmamamk mümkün degil .

ama swordfish  yaptiğini takdir ettim bende olsam bende yardim ederdim çünkü insanlık , insani değerler,  ahlaki değerler bunu gerektirir.

ama bu dediklerin çok güzel olmasina rağmen  şu zamanda insanlarda  ahlak ve insani  değerleri gerçekten  çok alt düzeyde oldugu için bırakın bi

gaya yardım etmeyi  kendince normal dediği bi insana  bile yardım etmeyen bireyler haline geldik.

bu ne kadar acı olsada şu anki durumumuz bu o yüzden burda sorgulamamiz gereken  ilk önce kendi  kişiliğimiz bence  o  gay arkadasa zor

durumda yardım etmeyerek insan olmanın görevlerini tam yapiyormuyuz diye sormaliyiz .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Çoğunluğu "normal" kabul edip diğerlerine "hasta" demek nasıl bir bakış açısıdır? 

Hastalık da değildir tercih de. İnsanın içinden öyle gelmesidir. Siz homofobik erkekler olarak kadınlardan hoşlanmanızı tercih olarak açıklayabilir misiniz? Erkeklerle de olabilirdim ama kadınları tercih ediyorum, diyebilir misiniz?

gay lezbiyenler normal,  kadını arzulayan erkekle   erkeği arzulayan kadın hasta öle mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

gay lezbiyenler normal,  kadını arzulayan erkekle   erkeği arzulayan kadın hasta öle mi?

homo-fobik 'lere hasta demiş. izzmarit 'e katılmamak elde değil.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Homofobiklere hasta diyor hacı. Homofobi'ye hastalık diyor. Lakin bence sen hasta olabilirsin hakkaten keza cümleler çok net ve anlaşılır.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

arkadaşalar bende sevmem 2 tane banada sarkıntı olmuştu ama bu kücük şeylerde adres sorma vs şeylerinde yol gösteririm yok asıcan yok kesicen  arkdaşların kendi çocuğunda böyle bir durum olsa ne olurdu acaba ? asıp kesermiydi :)

Break Dance Bboy MaxeL
Toplam Hit: 22935 Toplam Mesaj: 132