Gay
-
samaccc bunu yazdı
hHAHahuahauha
-
swordfish bunu yazdı
Konu basliginin biraz garip oldugunun farkindayim ;)
Bu sabah ise giderken metrobuste bi gay geldi oturdu karsima.hareketleri konusmasi ve malyajindan belli hersey. ankaradan gelmis taksime gidecek yolu bilmiyor ve ne gariptir bi allahin kuluda yardimci olmuyor.neyse inecegi yerde indirip guzelce tarif ettim biraz muhabbet ettim adam cidden komik kafa dengi biriymis.
Yani diyecegim şu ki insanlarin dini dili irki cinsel tercihi ne olursa olsun onyargisiz yaklasin ve yardimci olun.cidden bugun o adama uzuldum o kalabaligin icinde kimse yardim etmedi..
Herhalde tbt de de var bi kac boyle arkadas..
haklisin.
-
aslında bu bizim cinsimizin bakış açısıyla ilgili
kızların birçoğu da gaylara ilgi duyar onları hor görmez iyi anlaşırlar
şimdi biz lezbiyenleri izlediğimiz zaman ağzımızın suyu akıyor niye biz 1 taneyi düşünürken orada 2 tanesi birbirini götürüyor
ama iş gay'lara gelince 'bu ne lan erkek adam götünü verir mi hımınaa sizin' diyim sövüp kapatıyoruz
ama sonuç olarak gay ve lezbiyen olayının aynı olduğunun farkında değiliz/yada birçoğumuz değiliz
ama ne olursa olsun böyle bi arkadaşı ben kabullenmem şahsen.
-
thekurdo bunu yazdıHoRbY bunu yazdı
Böyle insanlara direk kişiliksiz der geçerim. Adam g.tunu sktirior siz kalkmış yok hormondur yok yaşam tarzıdır falan filan diosunuz. Saçmalamayın ya erkek erkegi skermi hepsini asıp kurtulucaksın.
insan insanı miker mi müslüman kardeşim, bu da bir yaklaşım :// biraz daha genişlet çerçeveyi
Tabi buda bi bakış açısı.. Tbt garip bir yermiş hakikaten :D
-
gaylere laf edip de asalım keselim diyenlerle ben de aynı düşünceye sahiptim 13-14 yaşlarındayken bir gün IRC'de gay kanalının yöneticisine saydırırken adamın bana tek cümlesi oldu ve beni şok etti resmen herif dediki. Ben de istemezdim böyle olmasını ama kendimi böyle hissediyorum ve böyle istiyorum inşallah senin oğlun böyle olmaz dedi. O günden sonra hic bir gay arkadaşıma kötü birşey demedim. Kısacası sizin için de geçerli insanları din dil ırk cinsiyet tercihi için yadırgamayın ve ayırmayın. Ya bir gün sizin oğlunuz da gay olursa ? Buna nasıl karşı çıkacaksınız yoksa siz de mi Güneşi göreceksiniz :)
-
siyaset konuları bitti gaylere başladık artık yakında yasak gelir bunlara da
-
homofobiklerin durumu aşırı doz islamiyetten kaynaklı empati yetersizliğidir. Çünkü olayları kendi akıl süzgeçinden geçirmeden önce islami süzgeçten geçirir.
Nobel tarafından 01/Kas/12 14:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Eşcinsellik hastalık değil miymiş ?? Ulan ben erkek halimle sizin kıllı götünüze hasta mı olacağım ? Bunun nesi hastalık değil ?
Erkek ve kadınlarda belirli oranlarda östrojen ve testesteron vardır. Bunlar sizin duygularınızı, kıllarınızın miktarını ve bi ton şeyi daha ayarlar.
Bu oranlar farklılaşırsa, kırıtmaya başlarsınız. Bazı kızlarda erkekleşir. Nesi hastalk değil ? Herhangi bir hormon eksikliği yada fazlalığı nasıl hastalıksa, buda hastalık.
-
zumsuk bunu yazdı
Eşcinsellik hastalık değil miymiş ?? Ulan ben erkek halimle sizin kıllı götünüze hasta mı olacağım ? Bunun nesi hastalık değil ?
Erkek ve kadınlarda belirli oranlarda östrojen ve testesteron vardır. Bunlar sizin duygularınızı, kıllarınızın miktarını ve bi ton şeyi daha ayarlar.
Bu oranlar farklılaşırsa, kırıtmaya başlarsınız. Bazı kızlarda erkekleşir. Nesi hastalk değil ? Herhangi bir hormon eksikliği yada fazlalığı nasıl hastalıksa, buda hastalık.
testosteron seviyesinin aşağılara vurmasıyla beraber östrojen seviyesi cıkacak diye bir durum yok. fazla testosteron seviyesi cinsel istegin fazlalasmasına azı ise ilgisizliğe yol açar.
şimdi testosteron seviyesi yüksek olan adam cinsel isteği fazla olandır. yanlız sikmeye meyillidir bence. sikilmeye degil başkan.
bu hastalık degil tamamen ibnelikten gelir. ha bana deki bunlar psikolojik rahatsız ona birsey diyemem. ibnelik seviyesi hormonla alakalı olamaz.
-
Helyum bunu yazdızumsuk bunu yazdı
testosteron seviyesinin aşağılara vurmasıyla beraber östrojen seviyesi cıkacak diye bir durum yok. fazla testosteron seviyesi cinsel istegin fazlalasmasına azı ise ilgisizliğe yol açar.
şimdi testosteron seviyesi yüksek olan adam cinsel isteği fazla olandır. yanlız sikmeye meyillidir bence. sikilmeye degil başkan.
bu hastalık degil tamamen ibnelikten gelir. ha bana deki bunlar psikolojik rahatsız ona birsey diyemem. ibnelik seviyesi hormonla alakalı olamaz.
Hocam hormon, psikolokik yada nasılsa..Sağlıklı bir insanın içinde bulunduğu durum değil. Hormonlardan olduğunu düşünüyorum. Değilse başka birşeydendir.
Fakat kesinlikle psikolojisi ve hormonları normal bir bireyin yapacağı iş değil.