folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gaz Lambama 25 Milyar Teklif Ettiler ?

Gaz Lambama 25 Milyar Teklif Ettiler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    Suudi Arabistan’da yüzlerce kişi "kırmızı civa" bulmak için eski dikiş makinelerine hücum etti, polis soruşturma başlattı.

Dulum şehrinde iki terzi dükkanının camları kırıldı, dikiş makineleri çalındı. Medine’deki civa avcıları, cep telefonlarını dikiş makinesinin iğnesine yaklaştırıyor, hat kesilirse, içinde kırmızı civa olduğuna hükmediliyor.

Suudi basınına göre, kırmızı civa içerdiği tespit edilen Singer marka makineler karaborsada 50 bin dolara satılıyor. Türkiye’de de eski televizyonlarla ilgili olarak yayılan "kırmızı civa" söylentileri, aslında eski bir şehir efsanesi.

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    olm ne iş yapıyonuz tükan nirde tükan

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    -----------------------------

belki o gelen hıdır aleyhisselamdı. her zorda kalan insana bir defa yardım eden zad.

belkide hayatını kurtarmaya yarıcak bir parayı vericekti. ama sen geri çevirdin =) 

-----------------------------

Bi çzöümleme ancak bu kadar yapılır aga:D

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    kırmızı civa işi yalan sizde buna inanıyormusunuz hala :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Babaannemde 150 yıllık baya eski bi radyo var..Ne zaman istesem kızar bana :D

Köşeyi döneceksem hemen bugun radyoyu yürütürüm...

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bizdede var ben 1 milyara satarım 25 e gerek yok :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    way viyanasını bi bizdemi yok dallamalardan

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TÜBİTAK'ın yanıtı

TÜBİTAK Bilim Teknik Dergisi’nin internet sitesinde, bir okuyucunun ‘Kırmızı civa’ ile ilgili sorusuna dergi yönetimi şu cevabı veriyor:
    “Eldeki verilere göre, böyle bir kimyasal yok. Varlığına dair söylentiler, 1992 yılında ITAR-TASS adlı Rus haber ajansından kaynaklanan bir habere dayanıyor. Söylentilere göre, cıva tuzları yoğun radyasyona tabi tutulduklarında kırmızıya dönüşüyor ve güçlü bir füzyon bombası yapımı için elverişli bir malzeme haline geliyormuş. Söylentiler ABD Temsilciler Meclisi'nin bir alt komisyonunca araştırılmış ve asılsız oldukları sonucuna varılmış. Ancak söz konusu haberin ardından, uluslararası alanda uzunca bir süre, ‘kırmızı cıva’ satmaya yönelik teklifler dolaşmaya başlamış. Bu tekliflerin bazıları da, Irak'ın o zamanki yönetim organlarına yapılmış. İleri sürülen örnekler, kırmızı boyalı cıva imiş. Fakat bilindiği kadarıyla, bu ‘dolandırıcılık’ girişimlerinin hiçbiri başarıya ulaşamamış.”

:D Tübitak demiş  yalan galiba sat 25milyara o adamı bul hemen D:

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

işte dolandırma işlemide böyle yapılır. önce konu açılır 25 milyar verdiler satmadım diye. ortalık karıştırılır. sonrada alan varsa şu fiyata satarım diye sazan aranır.

not : sözüm konuyu açan arkadaşa değil.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta59
    wegeta59's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya bizim bi arkadas sormustu bana siyah beyaz tv varmı diye bende üniversite okudugu için sıyırmaya basladıgını dusunmustum

""Ben her bahar aşık olurum, filizlenir anılarda gururum 17.05.2000""
Toplam Hit: 14264 Toplam Mesaj: 63