Gece Bekçisi Millet Bkn
-
Buraya yazayım dedim arkadaşlar.Kimler saat kaçta girmiş bakalım eğer gecenin ilerleyen saatlerine doğru burda olursanız yazın.Ayrıca normaldee yazın ben yazıyorum mesela yatıcam şimdi.Forum saatine göre bakalım kimler kaçta giriyor ne yapıyorlar.
Ben şimdi yatmak için son hazırlıklarımı yaptım(wcye girdim) birazdan yatıcam.Eğer gece yarısı falan burda olan varsa 2-3-4 yada sabaha karşı 5-6-7 neler yapıyorlar neden ayaktalar merak ettiğimden sırf böyle bir koun açtım :)
-
gece bekçisi başlığa kooptum :)
şuan sörüf yapmaya devam ediyorum :) az sorna çişimi yapıp yatcam inş zumsukcüm neyini merak ettiysen
-
zumsuk ben burdayim senin pireler ucusuo :)))
-
abücüm dedim nasıl bir başlık koyayım gece bekçisi koydum :D neyini mi merak ettim vallahi sabah saat 8 de bi baktım abow millet yeni yeni giriyor dedim 3-4-5 tede gelen vardır gelen varsa niye geldi o saatte burda işi ne şimdiki müridler neler apıyor onu öğrenmek için yaptım.
1 hafta sonra konuyu kilitletirim :)
-
ben thecrims takılıorm bide yarınki delphi dersine çalışıom :)
-
sabaha dogru yazarım simdi az isim varda (:
-
Tahribatta efsunun üstüne gece bekçisi tanımam :D Adam hergün 5-6da yatıyor.
-
Otogaleri sitesi yapıyorum, ayrıca bir site var ona anasayfa hazırlıyorum :D yarın visual basic ve mikro işlemci sınavım var, 2 gün içinde toplam 7 saat uyudum, şu an yatsamda bişey fayda etmiyeceği için yatmıyorum direk okula giderim :D
-
Burada olmadığım zamanalrı saysak daha iyi..
-
FireX bunu yazdı:
Tahribatta efsunun üstüne gece bekçisi tanımam :D Adam hergün 5-6da yatıyor.
bu gecede burdayız uyku yok :D saat 4:30 - 5:00e kadar burdayım warsabişi yazın gece takılan yok tbtye mırcta tek takılıyom :D
-
yaz sonuna kadar burdayım sabaha kadar