Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)
-
yaww aksama acıcam pardon fikir değiştiriom söğmeyin :D
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------geniuss bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben 6 yaşımdayken kekelemeye başlamıştım geceleri annem üstümü örtmeye gelince kendi kendime konuştuğumu uykudayken hiç kekelemediğimi hattta tekerleme bile söylediğimi anlatıyordu.Neyse birgün aydında beni bi hocya götürdüler odaya girer girmez hoca dedi bu çocuk kekelio filan cin korkutmuş filan.DEDİ.Nuska verdi.
Şimdi 15 yaşımdayım GeÇeN yıl cinleri araştırıyodum araştırdım günlerce bi gün gece vakti saat 03.00 sıraları annemler evde yok evde müzik açıyodum araştırıyodum nuskayı boğazımdan çıkarmıştım annemler dedemlere gitmişlerdi o gece evde yalnızdım babamın silahını pcnin kenarına koymuştum ne olur ne olmaz etraf kötü.Bn bi sitede adamın birininn hikayesini okuyodum orda şekilsel ifadelerinden filan bahsediodu tam o yazıları okurken arkadan şşt die bi ses geldi önce içimde hasiktir ordan lan die küfür ettim.Aynı ses şşt die tekrarlayınca bağırdım ortalığı yıktım kaçtım evden ama dışşarı çıkarkende arkamdan biri sanki omzuma dokundu sanki deil yüzde yüz.
-----------------------------hocam naptin sen ya ilk once o nuska degil muska babanin silahi pc nin yaninda ve sen onu almiyorsun orada birakyorsun ve kaciyorsun bide arkana bile bakmiyorsun bu ne ya
bu arada bi kac arkdas karabasndan bahsetmis bende bi kac kez oyle deneyimler yasadim tam olarak karabasmidir bilmem de bildigim bi sey var karabasan bi varlik degil heralde yani uykudayken yari uyanik gibi bi hal aliyorsun hem dusunuyorsun kalmaya calisiyorsun bide tuhaf tuhaf bi seyler gorebiliyorsun hata duyabiliyorsunda hata hareket etmeye calisiyorsun bu gordugun sey bi varlik gibi bi sey olabilyior yatagina yakin yada bi ara yara sesleri duymaya baslamistim bana geliyorlar gibi geldi sorna iste kalkmaya calistim kalktigimda her sey normal her goruntu degisiyor ilginc bi sey :)
--------------Karabasan gormustum 2 kisiydik 2 kisi ayni seyi nasil olurda goruyor diyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------iyi bakalım bundan sonra 2 kere düşün anlatmak istediğini doğru anlat bu konuda hassasım
-----------------------------
Ben gayet sade bir şekilde sormuşum sorumu, buna kafana göre anlam yükleyen sensin. Yorum yapmadan önce 2 kere oku bence sen...
-----------------------------karşında çocuk yok anlayabiliyorum herhalde nasıl sorduğunu beni zıvanadan çıkarma
-----------------------------Sen öyle anlıyorsun arkadaşım işte. Soruyu gayet sade sormuşum...
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------yaww aksama acıcam pardon fikir değiştiriom söğmeyin :D
-----------------------------o değilde neden mesajlarının sonuna vesselam ekliyosun egoyla mı alakalı :D
-
görmek istemişsin ve görmüşsün.O olaydan önce in cin peri muhabbeti olduysa beynine kazınmış olabilir.
bu arada şimdi o bişi anlatır o bişi anlatır konuyu okuyanların yarısı gece uyuyamaz :D
-
benımde başımdan şöyle bir olay geçti...ailemden uzakta yaşıyorum ve kaldıgım yerde laptopumun bulundugu masada ayna var 24 saatin rahat 18 saati pc başında geçiyor ve o aynaya sürekli olarak bakıyorum gece gündüz karanlıkta aydınlıkta...bu şekilde 2 sene geçirdim o masada hala daha geçiriyorum...bu 2 sene içinde kendimde değişmeler hissettim fakat bu değişimlere karşı koyamıyordum örnegin bana kim ne derse desin aşırı derecede agresif olmam vurmam veya kendı içimde başka birinin oldugunu hissetmem :S acaba dedim ailemden uzakta kalmamdan dolayı psikolojik olarak etkilenmiş olabilirmiyim ?? düşündüm psikolojimi bozacak herhangi bir olayda yaşamadım herşey gayet güzel gidiyordu...sonra bu durumu ailemle paylaşma kararı aldım çünkü çevremdeki insanlar gerçekten uzaklaşmaya başladılar benden :S:S ...aradan zaman geçti bir süre sonra rahatladım normale döndüm...bütün o sinir saldırma gibi saçmalıklar ortadan kayboldu ve aradan geçen bir kaç günden sonra annem aradı ve hocaya okuttuklarını söyledi ve hoca cin sarmış oğlunuzu demiş....
doğrumudur yalanmıdır bilemem ama o geçirdigim farklılaşma baya bi etkilemişti beni :S
ve şimdi o aynanın üstünü çarşafla kapattım :)
-
@Alper adama niye kızıyosun ki cinlerle tanışmak istiyordur belkide benim gibi..Tanışıp,konuşmak istiyordur belki.Hem cinlerin hem iyisi hem kötüsü yok mu herkes öyle diyordu..
-
yav susun ödüm koptu :D diyarbakır da şehit mi ne gören arkadaş keşke mesajını okumasaydım bende diyarbakırda yaşıyorum okuduktan sonra ödüm gxxume kaçtı :D
şu michael jackson öldüğü zamanlarda gece onu düşünüodum birden aklıma o pis ameliyatlı yüzü geldi bide onu beynim kendi kendine onu left 4 dead daki zombiler ler modifiye oldu yüzü kafamda sonra kendi kendime korkmaya başladım o left 4 dead daki yaratıklardın sesleri fln duymaya başladım korkudan gözümü açamıodum sonra birde sanki önümde canlandı kendimi attım dışarı sığındım tolete :D pek cinli minli olay olmasada beynimin kendisinin oluşturduğu bişe oldu :D
-
bende aynı durumu yaşadım diyebilirim. henüz 10 yaşlarında yukarı mahallede oturan halamlardan ilaç almak için terlikleri giyip çıktım üst yola halamların evinin arasıda aralık böyle bir düz duvar arasında boşluk vardı. o cin dene şeyi gördüğüm gibi terlikleri arkada fırlatıp kaçtığımı hatırlıyorum. benimde ağzım tutulmuştu o akşam. uyuyuo kalktıktan sonra düzelmişim:)
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------
insanin omru az, cinler 700 sene yasiyo hocam (:
-----------------------------hacım hangi kitapta yazıyor ve kim gözlemlemiş tamam Kuran-iKerimde Diyor yalnız değilsiniz evrende diye ama tutupta vinlerr 700 yık yaşıyorda demiyor saçmalamayın Allah aşkına