Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)
-
n2 bunu yazdı:
-----------------------------'neden en cok cocuklara gorunuyor' yerine `neden en cok cocuklar goruyor` seklinde sorarsaniz bir cok cevabi bulursunuz:)
bu tur seylerden korkanlar ruhsal olarak olgunlasamamis insanlardir, dinle imanla alakasi yoktur. ben de kucukken (ortaokulda falan) dine inaniyordum, cenabetsem evden disari hicbir kosulda cikmazdim korkudan, olur da cikarsam habire bisey olacak diye beklerdim genelde de olurdu. sonra yas ilerledikten, dinin falan masallardan ibaret oldugunu anladiktan sonra hic oyle degisik varliklar gordugumu, gaybden sesler duydugumu vs hatirlamiyorum. senelerdir boy abdesti almiyorum hic carpilmadim:) olay sizin iradenize olan hakimiyetiniz ve ruhsal-zihinsel gelisiminizde bitiyor.
-----------------------------Tek cümle hoca sana ..
" Çiğ köftenin yarısı sonra çıkar acısı " Çaktın ? Bu dünyada çarpılmazsın ama................
edit . Tabi dini inancını bilmiyorum hoca..
-
Fazla Hayalgücü...
-
Kanımca şu evrende insanın insana yaptığını hiç bir canlı yapmaz :/
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
dinsiz cenabet kafir zındık bir insan olarak innamıyorum hocam böyle şeylere korkutmuyorlarda beni anca analatanların nasıl korktuklarını gülerek okuyorum :D BENİM PEDERDE GÖRMÜŞ ANLATIR KÖYDE GİTMİŞ AHIRA BAKTIM BİZİM İNEGİN BAŞINDA BABAMIN DAYISI VARMIŞ PEDERDE DEMİŞ EMMİ İPİMİ ÇÖZÜLDÜ PEDER BUNU DİYOR VE BİRDEN KAYBOLUYOR BU ŞAHIS :D SONRA KOŞTURA KOŞTURA GİDİYOR EVE :D BABAANNEMDE KRALİÇİ GÖRMÜŞ SÖZDE :D
-----------------------------hocam dinsiz cenabet kafir zındık biri olmak kötü en azından inanmaman için bişey yok ortada gerek Allaha ki inanmak gerek.. gerek diğer varlıklara...
Gülerek okuman bir yana büyüklerin bişeyler diorsa onları dinle.. en azından araştır.. büyük sözü dinlemek güzeldir ve zararı olmaz kanısndayım [istisna hariç]...
-----------------------------Hacım bizim büyüklerimizde madem ki var niye yıllardır biz hiç görmedik diye kızmışlardı bana zaten o gün bugündür inanmam
-
bana da yalan dolan gibi gelir tabi ama ne biliyim :/ ortaokulda çok fena tırsardım zaman geçtikçe yalan dolan oldugunu düşünmeye başladım. kız arkadaşımda var mesela evde yalnızken ses duyuyo flan. bi keresinde bişi görmüş kilitlenmiş olduğu yerde kuzeni şok olmuş onu öyle bembeyaz görünce. söyledim olmadıgına inandır kendini bak ben niye duymuyorum görmüyorum öyle şeyler diye, olduğunu bile bile nasıl inandırıyım diyo :| psikologa gitmişti verdiği ilaclar ne işe yarıyor diye sordum, görmeni engellemiyo görüyosun ama korkmuyorsun takmıyorsun ilacın etkisi gecene kadar dedi. garip bişi :|
-
ben size daha güzel bişe anlatayım garez 1 i izleyenler bilir sahnenin birinde hatun apartmanda evine giderken hani kedi çıkyo miyavlıyo sonra hatuna atlıyo ya biz arkadaşlarla bu filmi okul kantininde izliyorduk o sahne gelip kedi miyavlayıp hatuna atladığı zaman benim sandalyemin altından bi kedi de çıkıp miyavlayınca az dah aaltıma ediyordum besmeleyi çektiğim gibi sandalyenin tepesinde buldum kendimi :))))
-
benim başımdan çok olay geçiyor ki korku değil mutluluk veriyo
-
gördüğün şey yeşil-kırmızı karışımı garip bir renk ve çizgiler şeklinde miydi? (karikatür insan gibi mi desem ne desem..)
yani ağzı burnu var ama kalan boşluklardan arkayı görebileceğin bir şey?(gölge rengide olabilir)
saçları yerine şapka gibi bir şeyi olan?(burası pek kesin değil).sana yakınlığı 2-3 karış ve senin boyunda mıydı?(surat mesafesi) garip garip sana bakan ve kafasını öne doğru yaklaştıran?(1 karış falan)
bu mudur hoca? eksik kalan yerleri doğru mu tamamladım?
dipnot:seni korkutmaya çalışmadığına eminim.sen kafanı ona yaklaştırdığın kadar o da sana o mesafe yaklaştırmıştır.gördüğün şey senin boyutlarında ve hatta (diyemediğin şey) senin yaşlarında gibi olması... yani cüce olması...
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------gördüğün şey yeşil-kırmızı karışımı garip bir renk ve çizgiler şeklinde miydi? (karikatür insan gibi mi desem ne desem..)
yani ağzı burnu var ama kalan boşluklardan arkayı görebileceğin bir şey?(gölge rengide olabilir)
saçları yerine şapka gibi bir şeyi olan?(burası pek kesin değil).sana yakınlığı 2-3 karış ve senin boyunda mıydı?(surat mesafesi) garip garip sana bakan ve kafasını öne doğru yaklaştıran?(1 karış falan)
bu mudur hoca? eksik kalan yerleri doğru mu tamamladım?
dipnot:seni korkutmaya çalışmadığına eminim.sen kafanı ona yaklaştırdığın kadar o da sana o mesafe yaklaştırmıştır.gördüğün şey senin boyutlarında ve hatta (diyemediğin şey) senin yaşlarında gibi olması... yani cüce olması...
-----------------------------Hocam vallahide sapka gibi birseyi vardi ama renk yoktu benimkinde boyunu vs hic hatirlamiyorum dikkat etmedim ama gercek insan gucunde ve yorganimi ben direndikce cekiyordu evet bana yakinligi 2 karis dir . Avuc ici bembeyaz arkasi gozukmuyor.
-
bir ayetel kürsi okuyun..hiçç BİŞEY YAPAMAZ..cinlere inanmayan varsa,bu akşam yatağına ekmek kırıntısı döküp yatsın..:D
-
Newottoman bunu yazdı:
-----------------------------
bir ayetel kürsi okuyun..hiçç BİŞEY YAPAMAZ..cinlere inanmayan varsa,bu akşam yatağına ekmek kırıntısı döküp yatsın..:D
-----------------------------Yok istedigin akdar oku hicbirsey olmaz deme oku bakalim gidiyor mu