folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Gecmise Gidemesek De Gecmisi Gorebiliriz



Gecmise Gidemesek De Gecmisi Gorebiliriz

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aGaRTa
    aGaRTa's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Temmuz/2002
    Erkek
    KAİNAT İNSANIN İÇİNDEDDİR...
    Evet kainat insanın içindedir sözünü duymayan arkadaşlarım (HATIRLATMA AMACI İLE YAZDIM)pek bilinmeyen bir söz olsada 1000 yıldır en büyük düşünürler bu sözü kabul etmişlerdir.en son bu sözü kullanan bedülzan saidi nursidir.destek olarak çözülebilinen beyin harıtası ve kainat haritası üst üste kondudugunda aynıdır.dogru olsada zaman yolculugu için illaki kara delikler ve ışık yılını kullanmak gerekmez.kendi astral bedeninizi kullanarak bunu becerebilirsiniz..forumlara pek katılamasamda ihtiyaç duydugunuzda anadolukurdu@mynet.com yazabilirsiniz WeSSeLaM

    Ne DeRSeK DoGRuDuR... WeSSeLaM...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2002
    Erkek
    acizmendi helal olsun gercekten baya zekice dusunulmus bir teori. benim bu konu hakkinda aklima takilan birsey var. mesela hic penceresi falan olmanayn bir odada. isik yaktigin zaman normal bir sekilde goruntu elde ediyorsun peki senin o anda gormus oldugun goruntu normalde uzayda biryerde y mesafesi uzakliginda ve hala yer degistiriyor. peki o odadan disariya cikmayan isiga ne oluyor? yani odanin disindan baktiginda iceriden bir goruntu alamiyorsun hic bir sekilde. yani icerdeki isiga ne oluyor ordami kaliyor. tam olarak anlatamadim sanirim ama anladiysan birseyler yazarsan cok mutlu olurum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acizmendi
    acizmendi's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek
    isik soguruluyor.

    daha guzel bir soru sudur. her tarafi aynayla kapli bir odada bir anlik isik yakinca bu isik neden sonsuza dek varolup odayi aydinlatmiyo. cevap yine ayni.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Aynı sey ses icinde gecerli. her yeri kapalı bi odaya girip "BartheZ!" die bağırıp hemen kapıyı kapasanız, sonra girdiğinizde o sesi duymazsınız. Çünkü duvarın pürüzlerine ses çarptığında enerjiye dönüşür. Mekanik enerjiye.. Ondan sesn soğrulmuş olur. Işıkta aynı .. Ama ışık ısı enerjisine dönüşüyor.

    Eğer duvardaki pürüz 0 olsaydı, 20 yıl sonra girdiğinizde "BartheZ!" sesini duyardınız ama 1 an için. Çünkü ses kulağınıza çarptığında kulağınızın yapısı nedeniyle kulağınızda enerjiye dönüşecek.

    Aynı sekilde 0 pürüz bulunduran beyaz renkli bi odaya 0 pürüzlü ayna yerlestirseniz ısık sonsuza dek yansır.

    on error go to hell
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    arkadaslar dusunmedıgınız bırsey var. elbettte bu konuda benden daha ılerı duzeyde bılgısı mevcut arkadaslar vardır aramızda. Konu su: Karadelıkler . Bılıyorsunuz karadelıkler ısık kutle zaman felan dınlemıyo hepsını yutuyor? Bu durumda uzaya yayılan ısık huzmelerını toplamamız mumkun olmayacaktır. Pekı gecmıse bır pencere acmanın baska bır yolu yok mu? Sıktıredın hepımız topluca ıntıhar edelım ha?

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Kurtdeliği denen bi teknolojiyle, evrenin 2 noktasını birbirine bağlarsak 10 sn. gibi bi sürede milyarlarca yıl geriye gidebiliriz.

    on error go to hell
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acizmendi
    acizmendi's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek
    hocam bunlar teori bile degil:) var mi yok mu kim bilir. paralel evrenlerin varligina hic inanasim gelmiyo.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    panco7
    panco7's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Nisan/2003
    Erkek
    geçmişten gelece tek iz kalıtsal dır işik ses veya benzeri şeyler hep etki altında bulunduklarından hepsi kaybolurlar yannızca allaha inanmayan insanlar bunlara nasıl inanıyoo hayret doğrusu....

    Va iCeRsin YaDa s!ktirim Gidersin Babam.! HaNi Yokmu KaFamıza TAş. Atan...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acizmendi
    acizmendi's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek
    bilim inanc meselesi degildir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaLuZnY
    KaLuZnY's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ocak/2003
    Erkek
    Acizmendi kardeş son dediğinle alakalı birşeyler demek istiyorum...ne inançsız bilim ne de bilimsiz inanç olmaz.herikiside birbirine bağlı birer kavram.İnsanlar bilimin üst seviyelerine inançları yardımıyla ulaşmıştır.Unutmayalım ki şu anda kullandığımız birçok nesnenin patenti Allah'a aittir.
    neyse konuyu da saptırmak istemiyorum ama bişey sööleyim.O da Einsteinin E=m.c.c formülü tarihe karıştı yani ışık hızına ulaşan maddeler enerjiye dönüşmüyor.Nerdedn biliyon godoş diyeceksiniz tabii ki.Geçen yıl Nasa daki bilim adamlarının yaptığı deneyler sonucunda bulundu.Deneyded Sezyum atomu kullanıldı.Atom ışık hızına ulaştırıldı fakat enerjiye dönüşmediği görüldü.Umarım bu da tartışmaya bir nebze de ışık tutar.Off yaaaaw çok kibar oldum ben de.

    Life is nothing without Fucking...
Toplam Hit: 8137 Toplam Mesaj: 23