folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Geçmişte Silinen Dosyaları Kurtarmak Mümkünmü Sizce ?

Geçmişte Silinen Dosyaları Kurtarmak Mümkünmü Sizce ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam

Western Digital marka harici HDD var 500 GB aldığımdan bu yana hiç format atmadım FAT 32 olarak kullanıyorum aklıma birşey takıldı geçmişte sildiğim birkaç dosyaya ulaşma imkanımız varmı sizce ?

Saçma olabilir ama sormak istedim 1-2 yıl önce silinmiş fotoğraf, psd gibi tasarım dosyalarına ulaşabilirmiyiz ?

Birkaç yerde okumuştum ne derece doğrudur bilmiyorum format atılan hdd nin içinden bile verilerinizi kurtarabilirsiniz diye yazmışlar böyle bişey varsa eğer geçmişteki dosyaları kurtarma şansımız sizce kaç olabilir ?

Önerebileceğiniz bir program varsa yazarsanız iyi olur.

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

tabiki mümkün hddnin mantığı sildiğin yerlerin üzerine bilgiyi bir üst katmana yazıyor :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

File scavenger iyidir dostum daha önce bir kaç dosya kurtarmıştım 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

recovery my files diyrm başka brşey demiyrm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

tabiki mümkün hddnin mantığı sildiğin yerlerin üzerine bilgiyi bir üst katmana yazıyor :)

valla hocam aradan çok zaman geçti kafadan 2 yıl vardır kurtarma şansımız % kaç olur bilmiyorum :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

arkadaşlar yardımlarınız için saolun teşekkür ederim ama şimdi herkesin kullandığı bir program var ve herkes memnun olabilir burda tek bir programa yoğunlaşmam gerekiyor :)

en popüleri hangisidir sizce ?

windows 8 kullanıyorum

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

2 katman mantığı özetle şöyledir. Bir harddiskten istenmeyen hiçbir verinin kurtulmaması amaçlanıyorsa, o harddisk ağzına kadar film, müzik vs yani görülmesinde sakınca olmayacak veriyle doldurulur ve tamamen dolduktan sonra harddisk boşaltılıncaya kadar silinir. İşte o silinen film müzik vs dosyalar, alt katmandaki daha önce silinmiş olan verilerin üzerine yazılır ve daha önce silinmiş olan o verileri artık kurtarmak mümkün olmaz.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

arkadaşlar yardımlarınız için saolun teşekkür ederim ama şimdi herkesin kullandığı bir program var ve herkes memnun olabilir burda tek bir programa yoğunlaşmam gerekiyor :)

windows 8 kullanıyorum

recovery my files iyi hocam bayağı buluyor. Buluyordan kasıt resim :) benim resimleri bayağı kurtarmıştı . ama müziktir filmdir bulcam dersen biraz zorlanabilirsin. 

Bide tabi full bulman lazım . Yoksa bulursun kaydedemezsin. 

Bie win 8 uyumlu mu bilmiyrm oda sıkıntı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

windows 8 kullanıyorum

bak şimdi, sakın bir sürü program denemek gibi bir hata yapma yoksa geri getirme şansını hep yok edersin. ben getdataback öneririm ama w8'de hiç denemedim maalesef.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

2 katman mantığı özetle şöyledir. Bir harddiskten istenmeyen hiçbir verinin kurtulmaması amaçlanıyorsa, o harddisk ağzına kadar film, müzik vs yani görülmesinde sakınca olmayacak veriyle doldurulur ve tamamen dolduktan sonra harddisk boşaltılıncaya kadar silinir. İşte o silinen film müzik vs dosyalar, alt katmandaki daha önce silinmiş olan verilerin üzerine yazılır ve daha önce silinmiş olan o verileri artık kurtarmak mümkün olmaz.

bilgi için saol hocam

KNOWLEDGE IS POWER!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı
    OCEANUS bunu yazdı

windows 8 kullanıyorum

recovery my files iyi hocam bayağı buluyor. Buluyordan kasıt resim :) benim resimleri bayağı kurtarmıştı . ama müziktir filmdir bulcam dersen biraz zorlanabilirsin. 

Bide tabi full bulman lazım . Yoksa bulursun kaydedemezsin. 

Bie win 8 uyumlu mu bilmiyrm oda sıkıntı.

harbi şimdi önümde onca program var bunlardan birisini kullanıcam ama kararsızım :(

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 2887 Toplam Mesaj: 24