Geçmişte Silinen Dosyaları Kurtarmak Mümkünmü Sizce ?
-
CodeInside bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
arkadaşlar yardımlarınız için saolun teşekkür ederim ama şimdi herkesin kullandığı bir program var ve herkes memnun olabilir burda tek bir programa yoğunlaşmam gerekiyor :)
en popüleri hangisidir sizce ?
windows 8 kullanıyorum
bak şimdi, sakın bir sürü program denemek gibi bir hata yapma yoksa geri getirme şansını hep yok edersin. ben getdataback öneririm ama w8'de hiç denemedim maalesef.
bu söylediğin programın full versiyonu elimde var hocam başka bir arkadaş önermişti o zaman dan beri duruyor el atsammı diye düşünüyorum üstte arkadaşların bahsettikleri de var ne yapayım bilmiyorum
-
2-3 gün önce bir arkadaşımın format atılmış bilgisayarından 1 gb'lık video dosyasını %100 sağlam şekilde kurtardık(ki harddisk'in %20lik kısmının üstüne başka verilerde yazılmıştı formattan sonra)
Recuva gelişmiş kipte dene kesinlikle bulur.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
2-3 gün önce bir arkadaşımın format atılmış bilgisayarından 1 gb'lık video dosyasını %100 sağlam şekilde kurtardık(ki harddisk'in %20lik kısmının üstüne başka verilerde yazılmıştı formattan sonra)
%100 garantiyi ücretli servisler bile veremiyor sen nasıl sadece bir program kullandırarak kesinlikle diyebiliyorsun :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı
video dosyasını %100 kurtarmak gerçekten süper programları yazıyorum kenara hocam sıra sıra bilgi topluycam saolasın
-
get data back..
-
yöntem aynı ama sen superscan seçeneğini kullanırsan daha iyi olur çünkü tarih eski.
-
-
CodeInside bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
%100 garantiyi ücretli servisler bile veremiyor sen nasıl sadece bir program kullandırarak kesinlikle diyebiliyorsun :)
Adam kendi dosyasını %100 sağlam kurtarmış ne garantisinden bahsediyorsun
-
ReeX bunu yazdıCodeInside bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Adam kendi dosyasını %100 sağlam kurtarmış ne garantisinden bahsediyorsun
ben ne yazmışım, bir daha oku istersen. "kesinlikle" ne demek? türkçen mi yok? şu mesajları tam anlamadan atmasak nasıl olur?
-
çizik olsun bakalım