Gelecek Nesiller Gelsin Mi?
-
Gelecekte birgün gelecek diye bir laf vardır ya: işte ben o gelecekten korkuyorum. Röportaja yandan tecavüz eden veletlerdir bu korkuyu içime salan. Bir yandanda ticari yanım kulağıma fısıldıyor. 'San Tiago bundan iyi prezervatif reklamı olur,olur,olurrrr' diye ama yok yok bu iş memleket meselesi.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/43039/gelecek-nesiller-gelsin-mi
-
süpermiş ya :D hele o küçük kız bitirdi beni :D mağdurum ben mağdurum :D
-
Mağdurum ben mağdur. Eller falan süper olmuş
-
yeterince çocuk dövülmüyor şu aralar, yok çocuğun psikoloijsi bozulur yok depresyona girer bilmem ne. çocuğun kuş kadar beyni ile psikoloijisi mi var ki? anlayacağı tek dil dayaktır , kameraya mı girdi küfürmü etti yapıştırıcan ağzının ortasına , neden? çünkü adı üstünde çocuk adam olaydı adam/madam derdik, köpek gelip halının ortasına sıçınca nasıl dövüyon, eşek huysuzlanınca nası veriyon sopayı aynı şey hemen hemen...
-
mağdurum diyen kız çok yahşi cazibe seyretmiş sanırım :D
-
gelmesin kimse ben bile öldukten sonra dunyanin ne anlami var zaten.
-
niye korkuyorsunuz ki, çocuklar espiri yapmışlar. bence gayet de tatlılar.
o mağdurum diyen kız, atv deki yahşi cazibe dizisinde bir aptal sarışın var, onun taklidini yapmış. çok da şirin :D
-
o küçük kıza ilham kaynağı olan sarışın barbie bebeğe -yahşi cazibede oynuyo- seslenmek istiyorum; edirneden karsa ne kadar abaza varsa hepsi birden seni gezmeye götürsün
-
@Musalla_T
Sebep?
dizi izliyosun rturk başkanını gezmeye götürmüyolarda oyuncuyu niye götürüyolar.. bu çocukların anasını babasını gezmeye götürmüyolarda neden oyuncuyu?.. toplum kötü etkileniyosa kaldıracaksın yayından.. padişahlı bi dizi meclisde tartışılabiliyo.. demekki yapılıyomuş.. bilmem kaç asır öncesini yanlış gösteriyo diyorlar.. ama zaman içinde bulunduğumuz zamanken kimse gözünün önünü görmüyor..
adresi doğru seç hocam.. hadi ordaki 550si denyo bari siz farkında olun.
-
Musalla_T bunu yazdı:
-----------------------------o küçük kıza ilham kaynağı olan sarışın barbie bebeğe -yahşi cazibede oynuyo- seslenmek istiyorum; edirneden karsa ne kadar abaza varsa hepsi birden seni gezmeye götürsün
-----------------------------
Ben Karstan başlayayım mı emmi oğlu? :))
-
erkek olan k.wadisini izlio diğeride yahşi cazibeyi ama nası tatlılar yaa ,)