Gelecekteki Evim Ve Hayallerim
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Başlığı evrim diye okudum, mesajını okuyunca dedim ne alaka :|
Noluyo la bana :|
-----------------------------2 oldu bu :)
-
:)) neden olmasın kı? sonucta bu da bır hayal...olumlu hayaller gıbı olumsuzlarda olabılır... :)
-
15 yas sen daha neler gorcen simdiden boyle dusunursen arkasi gelmez :| sen en iisi hic birseyi dusunme hersey olacagina varir bekle yasa ve gor:D
-
şunu söyleyebilirim sana ne istiyorsan iste... istemekte özgürsün... ki şunu söyleyim sen fazlasını iste... Allah ya verir yada azda olsa verir... oyüzden isteyebildiğin kadar iste... bak sana kendimden bir örnek vereyim...
devlet memurluğundan emekli bir babanın oğluyum... lisedeyken acaba amerikada okuyabilir miyim diye düşünmüştüm o zaman bile bilgisayara merakım vardı... babam dersleri aksatırsın diye almamıştı...
istemeye istemeye fen bilgisi öğretmenliğine gittim... ama kafaya koymuştum yani... ilk sene süper burs buldum bilgisayar aldım kendime... oturdum az çok kendimi geliştirdim... ama yeteneklerimi az da olsa iyi pazarladım... üniversitede Linux kulübü falan kurdum... arada geçen zaman içinde daha fazla geliştirdim kendimi... şimdi karnımı doyuracak işler yağıyor bana ama gözümü yükseğe diktim... insanlara daha fazla faydalı olabilmek için... ya olacak ya olacak bayramdan sonra vize işlemlerine başlıyorum amerikaya gitmek için bilgisayar bilimlerinde yüksek lisans yapmayı planlıyorum...
ve giderken evden sadece bir kaç bin dolar para verecekler gerisini orada kendim çalışıp kazanacağım... iş ayarlı mı? hayır? sadece bir kaç ay kalacak yer var ama ona da para ödeyeceğim yine... sadece kendime ve yeteneklerime güveniyorum... gideceğim kendimi deneyeceğim... ve olacak inanıyorum.
-
Benim tek hayalim sktiğim metropol hayatından uzaklaşmak.. aile falanda istemiyorum kırsal takılcam mk.
-
EWRE bunu yazdı:
bide şu gerçekle yüzleş; 23 yaşındasın babanın evindesin hala işin gücün yok tbt ye " sakın hayal kurmayın yalanmış" diye bi konu açıyosun ... nasıl?
babamın evinden çok işsizlik koyar hocam -
asiminnesli bunu yazdı:
EWRE bunu yazdı:
bide şu gerçekle yüzleş; 23 yaşındasın babanın evindesin hala işin gücün yok tbt ye " sakın hayal kurmayın yalanmış" diye bi konu açıyosun ... nasıl?
babamın evinden çok işsizlik koyar hocam
hem babanın evinde olup hem işsiz olursan üstüne üstük bide manita yaparsan senle evlenmeyi bekleyen işte o zaman yarabbi beni taş yarataydın ya dersin (not: tecrübeyle sabittir, antitez sunanın kafasını gözünü kırarım:)) -
Sen daha çok şey yaşıcan artizliği yapmıcam.ama sen daha çok şey yaşıcaksın be üstad.bu arada öğrenebileceklerimin sınırsız olduğu bu dünyada üstadlara inanmam :P
-
EWRE bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
EWRE bunu yazdı:
babamın evinden çok işsizlik koyar hocam
hem babanın evinde olup hem işsiz olursan üstüne üstük bide manita yaparsan senle evlenmeyi bekleyen işte o zaman yarabbi beni taş yarataydın ya dersin (not: tecrübeyle sabittir, antitez sunanın kafasını gözünü kırarım:))
-----------------------------abicim kesinlikle katılıyorum... komşumuzun oğlu senin durumunda... gerçekten çok zor valla Allah kolaylık versin... gördüm biliyorum ynai..
-
2o yaşındaysan aşık olamıyorsan 5 kurusun yoksa babanın evinde kalıyorsan, kanser olabilir teşhisi konulmuşsa ve mutsuzsan, antitez.