folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gelecekteki Evim Ve Hayallerim

Gelecekteki Evim Ve Hayallerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Başlığı evrim diye okudum, mesajını okuyunca dedim ne alaka :|

Noluyo la bana :|

2 oldu bu :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

:)) neden olmasın kı? sonucta bu da bır hayal...olumlu hayaller gıbı olumsuzlarda olabılır... :)

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerShery
    SerShery's avatar
    Erkek

15 yas sen daha neler gorcen simdiden boyle dusunursen arkasi gelmez :| sen en iisi hic birseyi dusunme hersey olacagina varir bekle yasa ve gor:D

Azerbaycan tv de pokemon: Ash pikaçuya, ''Seni seçtim aybalam ceryan şoku atasan'' dedi, hayattan soğudum :O
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

şunu söyleyebilirim sana ne istiyorsan iste... istemekte özgürsün... ki şunu söyleyim sen fazlasını iste... Allah ya verir yada azda olsa verir... oyüzden isteyebildiğin kadar iste... bak sana kendimden bir örnek vereyim...

devlet memurluğundan emekli bir babanın oğluyum... lisedeyken acaba amerikada okuyabilir miyim diye düşünmüştüm o zaman bile bilgisayara merakım vardı... babam dersleri aksatırsın diye almamıştı...

istemeye istemeye  fen bilgisi öğretmenliğine gittim... ama kafaya koymuştum yani... ilk sene süper burs buldum bilgisayar aldım kendime... oturdum az çok kendimi geliştirdim... ama yeteneklerimi az da olsa iyi pazarladım... üniversitede Linux kulübü falan kurdum... arada geçen zaman içinde daha fazla geliştirdim kendimi... şimdi karnımı doyuracak işler yağıyor bana ama gözümü yükseğe diktim... insanlara daha fazla faydalı olabilmek için... ya olacak ya olacak bayramdan sonra vize işlemlerine başlıyorum amerikaya gitmek için bilgisayar bilimlerinde yüksek lisans yapmayı planlıyorum...

ve giderken evden sadece bir kaç bin dolar para verecekler gerisini orada kendim çalışıp kazanacağım... iş ayarlı mı? hayır? sadece bir kaç ay kalacak yer var ama ona da para ödeyeceğim yine... sadece kendime ve yeteneklerime güveniyorum... gideceğim kendimi deneyeceğim... ve olacak inanıyorum.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Benim tek hayalim sktiğim metropol hayatından uzaklaşmak.. aile falanda istemiyorum kırsal takılcam mk.

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

EWRE bunu yazdı:

bide şu gerçekle yüzleş; 23 yaşındasın babanın evindesin hala işin gücün yok tbt ye " sakın hayal kurmayın yalanmış" diye bi konu açıyosun ... nasıl?

babamın evinden çok işsizlik koyar hocam

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

EWRE bunu yazdı:

bide şu gerçekle yüzleş; 23 yaşındasın babanın evindesin hala işin gücün yok tbt ye " sakın hayal kurmayın yalanmış" diye bi konu açıyosun ... nasıl?

hem babanın evinde olup hem işsiz olursan üstüne üstük bide manita yaparsan senle evlenmeyi bekleyen işte o zaman yarabbi beni taş yarataydın ya dersin (not: tecrübeyle sabittir, antitez sunanın kafasını gözünü kırarım:))

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Sen daha çok şey yaşıcan artizliği yapmıcam.ama sen daha çok şey yaşıcaksın be üstad.bu arada öğrenebileceklerimin sınırsız olduğu bu dünyada üstadlara inanmam :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

EWRE bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

EWRE bunu yazdı:

hem babanın evinde olup hem işsiz olursan üstüne üstük bide manita yaparsan senle evlenmeyi bekleyen işte o zaman yarabbi beni taş yarataydın ya dersin (not: tecrübeyle sabittir, antitez sunanın kafasını gözünü kırarım:))

abicim kesinlikle katılıyorum... komşumuzun oğlu senin durumunda... gerçekten çok zor valla Allah kolaylık versin... gördüm biliyorum ynai..

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

2o yaşındaysan aşık olamıyorsan 5 kurusun yoksa babanın evinde kalıyorsan, kanser olabilir teşhisi konulmuşsa ve mutsuzsan, antitez.

Toplam Hit: 6046 Toplam Mesaj: 41