Gelecekteki Evim Ve Hayallerim
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
EWRE bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
EWRE bunu yazdı:
bide şu gerçekle yüzleş; 23 yaşındasın babanın evindesin hala işin gücün yok tbt ye " sakın hayal kurmayın yalanmış" diye bi konu açıyosun ... nasıl?
babamın evinden çok işsizlik koyar hocam
hem babanın evinde olup hem işsiz olursan üstüne üstük bide manita yaparsan senle evlenmeyi bekleyen işte o zaman yarabbi beni taş yarataydın ya dersin (not: tecrübeyle sabittir, antitez sunanın kafasını gözünü kırarım:))
-----------------------------abicim kesinlikle katılıyorum... komşumuzun oğlu senin durumunda... gerçekten çok zor valla Allah kolaylık versin... gördüm biliyorum ynai..
-----------------------------yoksa biz komşumuyuz??
-
Boşver bilgisayar başında meslekler napcaksın. Avukat ol mühendis ol. Bilgisayar başa bela.
-
EWRE bunu yazdı:
Milamber bunu yazdı:
EWRE bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
EWRE bunu yazdı:
bide şu gerçekle yüzleş; 23 yaşındasın babanın evindesin hala işin gücün yok tbt ye " sakın hayal kurmayın yalanmış" diye bi konu açıyosun ... nasıl?
babamın evinden çok işsizlik koyar hocam
hem babanın evinde olup hem işsiz olursan üstüne üstük bide manita yaparsan senle evlenmeyi bekleyen işte o zaman yarabbi beni taş yarataydın ya dersin (not: tecrübeyle sabittir, antitez sunanın kafasını gözünü kırarım:))
-----------------------------abicim kesinlikle katılıyorum... komşumuzun oğlu senin durumunda... gerçekten çok zor valla Allah kolaylık versin... gördüm biliyorum ynai..
-----------------------------yoksa biz komşumuyuz??
-----------------------------sanmıyorum hocam bizim komşunun oğlunun yaşı senden büyük garibim senelerdir edebiyat öğretmeni olarak atanmak için uğraşıyor birileride şerefsizlik yapıp kopya çekerek hakkını yiyor işte böyle... yazık ya iyiki yerinde değilim.
-
Neden bu saatte buradasın tarzında sormuyorum, haddime değil de, biz 15 yaşındayken Pazar Gecesi sinemasını izleyecek kadar bile ayakta kalamıyorduk ertesi gün tatil olduğu günler bile. Yat oğlum derlerdi 15 yaşındayken.
Annen,baban bizim oğlan gecenin bu vakti bilgisayarda ne yapıyor, ne ediyor demiyor mu?
-
valla çocuğun içini kararttık ya ne güzel tasarımcılık küçük bi ev falan iyiydi neyse geçmiş olsun...
-
bence süper abi... ama şunu söyleyelim kesin olarak tasarımcılar o kadar az kazanmıyor hele ki bir oyun firmasında karakter tasarlayanlar...
çocuğun içini kararttığımı düşünmüyorum ama yapabileceği şeyler vardır mutlaka... kendine inansın yeter...
ve diğer arkadaşlar içinde şunu söyleyebilirim... arkadaşlar Allah bizlere bir potansiyel vermiş... o nedenledir ki hep fazlasını isteyip ona göre hareket etmeliyiz... o durumda Allah bizlere hak ettiğimiz kadarını veriyor... küçük şeyler isteyen insanlar genelde o istediklerini hak edecek kadar çaba göstermiyorlar bence... biraz ona göre davranmak gerek diye düşünüyorum... zira bu hiç bir şey yapmayan arkadaşlar istedikleri için daha sonra ortaya çıkıp isyankar modda başlıyorlar " çok şey mi istedik ulan felek hayattan ...." şeklinde devam ediyor. buna göre yeniden düşünmek lazım şahsen ben öyle düşünüyorum.
-
küçük hayaller, çok çok küçük hayaller.şimdi senin hayal ettiğin şeyleri bir grafikere sorsak ileride amele olacağını söylerdi herhalde...
-
Ailenle ilgili sorunların mı var kardeşim?
-
karatahta bunu yazdı:
Neden bu saatte buradasın tarzında sormuyorum, haddime değil de, biz 15 yaşındayken Pazar Gecesi sinemasını izleyecek kadar bile ayakta kalamıyorduk ertesi gün tatil olduğu günler bile. Yat oğlum derlerdi 15 yaşındayken.
Annen,baban bizim oğlan gecenin bu vakti bilgisayarda ne yapıyor, ne ediyor demiyor mu?
-----------------------------eğer ailene kendini inandırırsan gıkını çıkarmıyorlar, yani inandırmak derken yalan söylemek şeklinde değil
-
bence bu az kasanmak değil trilyonların olsa köşkte yaşamam tatile çıkmazdım tatil mantığım televizyon karşılında uyumaktan ibaret en fazla bir bmw alırım yani büyük ev hayalim değil benim