folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gelibolu...Bir Türk Zaferi...

Gelibolu...Bir Türk Zaferi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeRiLLa_SaGoPa
    GeRiLLa_SaGoPa's avatar
    Erkek
    Mustafa Kemal saatine baktı ve hemen hemen dört buçuk olduğunu gördü.Birkaç dakika sonra ortalık aydınlanacak ve düşman birbirine yakın kümelenmiş duran Türk askerini görebilecekti.Eğer görür ve ateş açarsa,saldırı suya düşerdi.

Mustafa Kemal ileriye doğru koştu.Tümen komutanı da yanına geldi.Öteki subaylarla bir arada erlerin önünde durdular.Mustafa Kemal,siperler boyunca ilerleyerek alçak sesle erlere talimat verdi;"Askerlerim,karşınızdaki düşmanı mutlaka yeneceğiz.Yalnız acele etmeyin.Ben önden gideceğim.Kırbacımı kaldırır kaldırmaz hepiniz ileri atılın".Öteki subaylara da erlere aynı işareti vermeleri söylendi.

Sonra birkaç adım ilerledi ve kırbacını kaldırdı.Bir an içinde,erler süngü takmış,subaylar kılıçlarını çekmiş olarak,sonradan kendi anlattığına göre,"aslanlar gibi" karanlığın içine atıldılar.Bir an sonra düşman siperlerinden yalnız "Allah!" sesleri duyuluyordu.İngiliz askerleri silaha davranmaya bile vakit bulamamıştı...

( Lord Kinross'un "Atatürk: Bir Milletin Yeniden Doğuşu" adlı kitabından alıntıdır.Yabancıların bile böyle hayranlıkla kağıda döktüğü bir liderin,bugün ülkemizde büstü tahrip ediliyor.Kim ediyor......Eee o zaman düşman belli!)

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=4&folderid=28476

.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    uyduruk saçma sapan konular binlerce hit alırken bu önemli konuya bi cvp bile yazılmamış.. saol dostum paylaşımın için..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    saol paylaşımın için çok güzel bir olay daha ögrenmiş olduk sayende

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    pffff =S

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    mereth :) Komiksin adamım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zulu
    zulu's avatar
    Erkek
    Ne mutlu Türküm diyene.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Haclm ..M.KemaL Atatürk .ulu önderimiz .
    Cok okumus ve ülkesini seven ..iyi biriydi. Ki bütün ünvanlarini haketerek almiştir bizim suan elimizden gelen .onu anılarıyla yaşatmak .ülkemiz gün gectikce geriye gidiyor
    68 sene sonra ..hala insanları ırk olarak ayırıyoruz .
    şu sözü aklının bir yerlerine sok "Türkiye sınırları içerisinde yaşayan herkes türk'dür"
    ZyreX sözüm sana
    önce kendine bak ne kadar Kemalistsin ve ne kadar milliyetcisin?

paylaşımın için teşekkürler.

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ha bu arada ordaki linke yeni baktım o linki kastetmemiştim ben :)

real iyi biri, bunu internet hakkında açtığı topikten de anlayabilirsiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Bu saatte dellendirmeyin yine a.q Başka yazı yazmıyorum bu konu hakkında gayet açık anlattım durumu..Ayrıca olayı çarpıtma başka bir başlıktasın..O konu kilitli görüyorsun..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeRiLLa_SaGoPa
    GeRiLLa_SaGoPa's avatar
    Erkek
    uyduruk saçma sapan konular binlerce hit alırken bu önemli konuya bi cvp bile yazılmamış..

bende buna şaşırıyordum işte kardeşim sizde saolun.

.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    güzel yazmışsın saol ..burdan herkese sesleniyorum şu çılgın Türkler kitabını mutlaka oyunuz roman gi olduğu için çok akıcı..okudukça nasıl şartlarda neler yaptığımı çok çok iyi anlarsınız, anlatın okuduklarınızı , asla unutulmasın...

kitaptan alıntıdır."İngilizlerin ve Yunanlıla püskürtüldükten sonra onların geride bıraktıkları (tam sayıyı hatırlamıyorum) onlarca yeni,0 km kamyon, araç kullanmasını bilen ( bırakın kullanmayı bileni makine tamirinden usta yok) yurttaş olmadığı için nakledilememiş ve tekrar düşmanın eline geçmemesi için imha edilmiştir...bu bizim top mermilerini öküz arabalarıyla taşıdığım zaman verdiğimiz çok büyük bir kayıptır..."

"Less is More"
Toplam Hit: 1674 Toplam Mesaj: 12