Giresunda Yaşam.
-
vay anam vay öle bi anlattınız ki giresun u , keşke ünyeye deil giresuna atansaymışım. ben de samsunluyum ha yanlış olmasın :)
-
abiciğm desene en başından bekarım diye okulları anlatıyorum bende :S
hocam bekarsan bas git merkeze hiç uğraşma ilçeymiş bilmem neymiş hem her aradığını bulursun aklına ne gelirse
(sushi hariç) :D hemde daha rahat edersin bekarsın da hiç uğraşma gezmene bile gerek yok git merkeze kondur !! hadi hayırlısı
-
amma çok giresunlu varmış konuyu giresunlular diye değiştirelim : )
(bende giresunluyum hopparey)
kalesi var, adası var, denizi var, kuşu, börtüböcüğü, fındığı var
istanbulda yaşayabilen biri karadenizde her yerde rahatça yaşayabilir gibime geliyor(ekonomik şeysinden)
-
Tek cümleyle geri gönmek istemeyeceksin..... Neresine gidiceksin yazın görüşürüz...
-
Kışı bile bir başka güzel. Bir de yazın yeşille mavinin muhteşem dansını seyret...
İşte bunlar benim sabah kalkınca gördüğüm manzara...
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------amma çok giresunlu varmış konuyu giresunlular diye değiştirelim : )
(bende giresunluyum hopparey)
kalesi var, adası var, denizi var, kuşu, börtüböcüğü, fındığı var
istanbulda yaşayabilen biri karadenizde her yerde rahatça yaşayabilir gibime geliyor(ekonomik şeysinden)
-----------------------------
aynen aga yaw ne cok varmıs hadi msnlerimizi ekleyelim ileri dogru baska giresunlu müridler olrsa bizde bi buluşma ayarlayabilirizzzz :) ceza28@hotmail.com =) NOT: msn adresimin öyle özenti bişi gibi durmasınn nedeni onu benim almamış olmamdan kaynaklanıyo :D -
tugra ;
Bulancagın hangi köyünden neresindensin.
-
Bi dakka giresunda karmı var?
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------tugra ;
Bulancagın hangi köyünden neresindensin.
-----------------------------
icilli köyündenim hocam hayırdır oralardanmısın sende :]cxa1191s....
hocam karadeniz orası karsız olurmu Allah aşkına sende sanki antalya dan gideceksin haa :S zonguldaktasın sonuçta :/
-
Şuanda kar yok, şubat ayında çekilmiş bir foto...