Gizli İlimler Kitabı Nedir ?
-
Bu konu eskidende açılmıştı :D yine manyak hit yapıcak :D
-
Actim baktim biraz mevzuatlar Cinlerle ilgili gibi ama degil gibi. Nedir hacim ? Madem bu kadar zaiyat birakiyor dur aq neden basilmasina izin verdiler ?
-
hocam bu rapid lınkını ındırdıkden sonra hangı prog. açabılırım acamadım bı turlu.
-
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu rapid lınkını ındırdıkden sonra hangı prog. açabılırım acamadım bı turlu.
-----------------------------adobe acrobat reader.
-
eyw hocam tşk ettım.
-
kitapdan basliklar
- gece uykusuzlugu icin...
- evladi olmayanlara ....
- erkekligi baglanmislar icin ...
- findik veya zeytin daliyla defina aramak icin....
- burclar...
- ayin hangi burcta oldugunu bulma.....
- yildizlarin serefleri.....
- ruh ve cin davetleri
- tahta kurularini yok etmek
- elenmek isteyen kizlar dullar bekarlar icin
- kolay dogum yapa bilmek icin
birde ornek size
define yerinin kesfi icin
persembe gunu dogmus bes yumurta uzerine asagida yazilan esmalar ve ayetler yazilir.aksamdan sonra define umulan mahalin dort kosesine dort yumurta birde ortasina yumurtalar gomulur. her yumurta gomuluken uzerine yazilanlar 7 defa okunur.
( asagidaki kisim arapca malesef yazamiycam (: )
umarim meraginizi biraz gidermisimdir :) hic kasmaya gerek yok soyle boyle diye buyrun hersey ortada gerci dediklerini yapinca olurmu olmazmi bilmiyorum ama okumakdan bi zarar gelmiyor tescil edilmistir ....
-
kitaba baktık 2 arkadaş..
korkulacak birşey olduğu felan yok..
sadece denildiği gibi sorun uygulamamak..
-
FireX bunu yazdı:
Bu kitapta ruhlarla iletişim anlatılıyormuş. İslam'da ruhlarla iletişime geçmenin imkanı yok deniyor. Yani ölülerle konuşmanın yolu yok. Cin konusunu bilemem. Şehit efsanelerinden ibaret bir kitap. İnsanlar kitaptan değil çocukluklarından kalan yatakaltı canavarlarından korkuyorlar. Bunu okurken her an sağdan solan birşey atlayacakmış gibi tedirginleşiyorlar. Bir tıkırtı duysa 3 harfliler musallat oldu. Uyku bozukluğu yaşasa karabasan sanıyor vs. Bunları piyasaya yayan hacıların hocaların kendilerine hayrı yok. Kelin merhemi olsa önce kendi başına sürerdi.
Ruh dedikleri üçkağıtçı üç harfliler.Aha ben ruhum geldim ayağına fakir fukarayı kandırıyorlar. -
ben allah a inanmakta kararsızken, millet nelere inanıyor =/ . siz bari yapmayın tahribat.
-
ne oldu şimdi çarpılan felan varmı.ona göre okucam :D