Gizli Tanık Ortaya Çıktı.
-
sniperscope bunu yazdı
Vaybe tahribatta ne kadar vatan haini, tayyipci kopek varmista haberimiz yokmus.
hoca amacım tartışma yaratmak değil. tayyipcide değilim ama imzana ve yazına bakılacak olursa
biraz fransanın kafaladığı aydınlardan kalma kalıplaşmış düşünceye hizmet ettiğini sezdim.
neyse buda bi görüş saygı duymak gerekir.
-
benim icin haci. tayyip vatan hainidir. Ona oy verende, oraya gelmesine vesile olanda vatan hainidir. VEEE yine benim vatan hainin kopekten farki yoktur.
Hayatim boyunca fransa'ya gitmedim, fransizca'da konusmam. Ama tayyip denilen itin Ulkemi nereye surukledigini gorebilecek kadar dusunme yetisine sahibim.
Adam(!) in biri demiski, tayyip peygamber gibidir.
Yok ya, olurmu... tayyip hasa Allah'in kendisidir. Sadece insan suretine burunmus.
sniperscope tarafından 07/Kas/12 07:08 tarihinde düzenlenmiştir -
sniperscope bunu yazdı
benim icin haci. tayyip vatan hainidir. Ona oy verende, oraya gelmesine vesile olanda vatan hainidir. VEEE yine benim vatan hainin kopekten farki yoktur.
Hayatim boyunca fransa'ya gitmedim, fransizca'da konusmam. Ama tayyip denilen itin Ulkemi nereye surukledigini gorebilecek kadar dusunme yetisine sahibim.
Adam(!) in biri demiski, tayyip peygamber gibidir.
Yok ya, olurmu... tayyip hasa Allah'in kendisidir. Sadece insan suretine burunmus.
sen yine padişahımız hakkında ileri geri konuşmaya başlamışsın cık cık cık.
resim çok net aslında tayyik denen şerefsiz halsiyetsiz tsk yı içten çökertme derdin dedir ve herşey ortadadır.
Son şans TSK bulunduğu yerden silkinerek ayaklanacaktır ve bir sıkı yönetimle bu vatan hainlerini ipe götürecektir. ya da halk silahlı direnişe geçmeye mecbur kalacaktır.
şimdi sıkı yönetimde insanlar eziliyor yanlışlar yapılıyor vs vs diyecek 1-2 densiz. be hey dürzüler şuan içeride yatan 1 suçlu varsa 10 tane de masum var silivride bundan büyük haksızlık adaletsizlik mi olur..
Arkadaşlar geçmişe bir bakın. Türkiye tarihinde neredeyse her 10 yılda bir TSK nın şefkat tokatını yemiş ve bu millete bu gerekiyor da.
1960 askeri darbesi
1971 askeri darbesi
1980 askeri darbesi
28 subat 1997 askeri darbesi (şahsi görüşüm irticai faaliyetler gösteren itler bu noktadan itibaren tüm planlarını uygulamaya geçirmiştir.)
yani her 10 yıl da bir şefkat tokatı olmayınca durum ortada askeri personel parmaklıklar arkasında, vatan haini apo nun ev hapsi düşünülüyor, şemdin sakık denen vatansız kansız piç gizli tanık oluyor.
durun bakalım daha ne tanıklar çıkacak. ilk gizli tanık da apo piçi çıkarsa hiç şaşırmayın.
rappermcs tarafından 07/Kas/12 09:12 tarihinde düzenlenmiştir -
-
sniperscope bunu yazdı
videonun altındaki ilk yoruma bakarmısın bizim millet cükülmeyi hak ediyoda arada etmeyenlere oluyo işte.sabahtan akşama çalış alın terine emeğine 700 küsür lira paha biçsinler sen gel hala a.k.q de hala tayyip de.bu nasıl zihniyettir anlamıyorum.şebeke sularına kimyasal felanmı katıyolar napıyolar :D
-
driveshaft bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni...
İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin..
Lütfen Hoş görüne Sığınıyorum, Sadece Merak Ettim..?
senin milli duyguların zayıfsa bu olayı anlıyamazsın shockman demek istiyorum ama bunu sana seni aşağılamak için söylemiyorum...
koskoca türkiyenin paşası bir teröristin sanıklığıyla içerde tutulmaya çalışılıyorsa rappermcs in isyanı az bile gelir. Bu duruma boğazların üzüntüden boğumlanana kadar isyan eder durumdayım. Çıldırmamak şaşırmamak büyük tepkiler göstermemek elde değil.
Sakıkın anlattıklarıda kahve sohpetini geçmiyor, ne bir delil var ne birşey var. Sakık hapishaneyle sonuçlanan paşalarla yaptığı savaşı şuan hapishaneden sürdürüyor düşüncesindeyim. Çoğunluğu ayakta uyuyan bir milletiz sadece. Bunu görememek aptallıktır diye düşünüyorum. Ve aptal insanların ülkelerini er veya geç birileri elinden alır.
Gaflet delalet ve hiyanet içinde olanlarada selam olsun...
@Driveshaft Hocam BBG Evi Gibi Karakol Baskınını Saatler Öncesinden Seyretseler Ve Çocuklarımızın Ölümlerini Film Seyreder Gibi Seyretseler Bilemi... @SERDAR Hocam Ben Fikrimi Der Geçerim, Kimseye Kendimi Kanıtlamak Gibi Bir Derdim Yok... Söylüyorum İşte.. İhanet midir Bunlar Değilmidir..
Ülkeyi Sağcı Solcu Diye Böldürüp, Kanlı Bir Operasyon Düzenleyerek Yapmasaydım Kan Gövdeyi Götürecekti Diye Kendini Savunan Kenan Evrendendemi Bir Ufacık Ders Alınmıyor.
İçeri Alınan Paşalar İçerisinde Masumlarda Elbette Vardır... Daha Geçende Bir Konuda Hiç Gerek Yokken Tahribatta Ban Cezası Aldım 24Saat. Bazan Arada Yaşta Gidebiliyor... Onların Masum Paşalarımızın Bu Hale Sabır Göstermelerini Bekliyorum, Masum Olduğu Halde İçeri Atılan Vatandaş Kadar Gururlu Olmalarını Bekliyorum, Çünkü Bir Tür Görev İfşa Ediyorlar, Farkında Olmadan.. Çünkü Önce VATAN...
Bu Yazıları Bir Türkçü Olarak Kesinlikle Yazmıyorum, Ayrıca Sonunda Çü Eki Almış Her şeyden Nefret Ederim...
Gizli Tanığın Pkk lı Olması Hiç Bir Şeyi Değiştirmez, Önemli Olan Ortaya Çıkan Silahlar Ve Delillerin Anlatılanları Doğrulamasıdır.. Dış Misyonerlerin Adına Türkiyeyi Karıştıracak İşleri Yapacak İtlere Saklanmak Üzere Toprak Altına Alınan, T.S.K. mıza Ait, Silahlarımızı Daha Ne Kadar Kullanmalarına Göz Yumacağız... Uyanın Uyanın, Bu Ülkeyi Bir Başbakan Kesinlikle Yıkamaz, Ama Paşalar Bunu Yapabilecek Hale Gelmişlerdi... Farkında Olun Bazı Şeylerin..
Çocuklarımızı Askere Onların Köpeklerine, Ev Hizmetlerine Bakmak İçin Yollamıyoruz Ama Bunuda Yaptırdılar Çocuklarımıza.. Ayrıca, Zamanında Baktılar Sağcı Solcu Olarakda Bir Yeterli Karışıklık Çıkmıyor, Kalktılar Türkçü Kürtçü Olayı Hortlattılar Geçmişte Olduğu Gibi... 35 Yıldır Bundan Yemlendiler.. Ortakları Apo İti İle... Bunlardamı Yalan, İstihbaratta Kesinleşmiş Bilgilerdir.. Gizlide Değillerdir Bu Bilgiler Artık..
Nereye Kadar Bu İhaneti Destekleyeceksiniz... Peki T.S.K. Ya Bişey Oldumu.?
T.S.K. İçindeki Çürükleri Temizlediğinde Rahat Nefes Alan Bir Kurumumuz Oldu... Masum Paşalarımız İçin Allahın Kendilerine Yardım Etmesini Diliyorum, İçerinin Ne Demek Olduğunu 4 Yıla Yakın Yatan Ben Çok İyi Biliyorum.
Tayyibede Gelince, O Konuyada Dem Vurayım...
Çoğunuzun Ona Düşman Kesilme Nedeniniz Açılım Sebebi İledir Bunu Sakın Saklamayın Biliyorum... Açık Olun, Dürüst Olun.!
Açılım Saçmalıktır, Bir Kürt Olarak Bunu Diyorum, Çünkü Gereksiz Bir Durumdur.. Ama Savunduğunuz Paşalarınızın Ülkeyi Getirdiği Sonucun Bir Ürünüdür Bu Açılım Saçmalığı, Karıştır Kurtar Sonrada Ben Kurtardım Diyecekti, Malı Mülkü Ve Şan İle Şerefi Alacaktı, Alkışlanacak El Üstünde Tutulacaktı...
Sonrası Amerikamı Türkiyeyi Almış Türkiye Ne Olmuş Önemli Değildi, Nasıl Olsa Bulurlardı Bir Günah Keçisi Başbakan.. Yada Her Hangi Bir Siyasetçi. Asarlardı, Tarihede Adını Rezil Harfler le Yazar, Türkiyeyi Bu Hale Getiren Adam Derlerdi...
Tayyik Evet Yanlış Yapıyor Ama Açılım Konusu Sadece, Olayları Kontrol Altında Tutma Çabasından Başka Bir Şey Değildir, Ben Bunu Anlıyabiliyorum...
Tayyikin Hatası Millete Karşıdır, Ekonomik Boyuttadır.. Başkada Var, Ama Tayyik İhanet Etmiyor.. Bunu Çok İyi Biliyorum. Kimseye Menfaat İçin İnandığım İdeoloji İçin İftira Atamam.. Böyle Bir Karaktere Sahip Değilim.
ShockMan tarafından 07/Kas/12 11:07 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
@Driveshaft Hocam BBG Evi Gibi Karakol Baskınını Saatler Öncesinden Seyretseler Ve Çocuklarımızın Ölümlerini Film Seyreder Gibi Seyretseler Bilemi...
Ya haci bari sen yapma. Bahsettigin muhabbetin yalan oldugu ortaya cikali yillar oldu. o IHA dan gelen goruntulerin irak'in kuzeyine ait oldugunu Gen. Kurm. belgeleriyle ispatladilar.
Bahsettigin sey, ne taraf oldugu ayan beyan ortada olan TARAF marka tuvalet kagidinin haberiydi.
-
sniperscope bunu yazdı
ShockMan bunu yazdı
@Driveshaft Hocam BBG Evi Gibi Karakol Baskınını Saatler Öncesinden Seyretseler Ve Çocuklarımızın Ölümlerini Film Seyreder Gibi Seyretseler Bilemi...
Ya haci bari sen yapma. Bahsettigin muhabbetin yalan oldugu ortaya cikali yillar oldu. o IHA dan gelen goruntulerin irak'in kuzeyine ait oldugunu Gen. Kurm. belgeleriyle ispatladilar.
Bahsettigin sey, ne taraf oldugu ayan beyan ortada olan TARAF marka tuvalet kagidinin haberiydi.
Öylemi, Öyle İse, Tabiki İftiraya Uğrayan Paşalarımız İçin Bende Üzülürüm.. Çünkü Biz Onlara Güveniyoruz.. Güvenimizi Boşa Çıkarırlarsa Kesinlikle Kabul Edilemez.. İhanet Bile Yanında Ufacık Kalır... Bu Kimselerin İhanet Etmeye Lüksleri Asla Olamaz...
Ayrıca Ne Olusa Olsun, Bu Güzide Şahısların Milletin Emrinde Olduğunun Teminatı Olarak, Cumhur Başkanlığına Bağlı Kalmasını İstiyor Destekliyorum... Bu Güzide Makama Sahip Kimselerin Serbest Bırakılması Hata Ve Açık Barındıran Bir Yazılım misali Bir Durumu Çağrıştırıyor Bana..
Milletin Emrinde Olduklarının Yegane Kanıtı, Reisi Cumhurun Seçtiği CumhurBaşkanından Emir Almalarıdır.
@SnipperScope Hocam Yazılarını Okurken, Benim Kürtlük Davam Diye Bir Cümlene Rastladım.. Tekrar Söylüyorum, Türkiye Kurulu Bir Ülke, İdeoloji Yapmamıza Değil, Onu Yüceltmemize İhtiyacı Olan Bir Ülke...
İdeolojiyi Ülke Kurmakla Uğraşanlar Yapar, Yada Ülke Yıkmakla Uğraşanlar Yapar, Ülke Sahipleri Yapmaz... Sen Kendini Ülkedeki Her kes Hissediyor Ama Kürt Hissetmiyorsun, Eyvallah.. Bunu Sorun Etmem, Senin Seçimin Sonuçta.. Ama Düşman Bellememeni Öneririm.
Benim Net Söylüyorum Kürtlük Diye Bir Derdim Yok, Çok Saçma Bulduğum Bir Kavram, Aynı Şekilde Türklük te Öyle, Türklük Ruhu Yada Kürtlük Ruhu, Hiç Kimse Kusuruma Bakmasın Ben Bu Kavramlardan Bi Halt Anlamam.. Anlamayı Esasen Sevmiyorum. Sadece Şu Var, Doğdum Ve Türkiyeyi Böyle Tanıdım, Irkın Önemsizliğini Öğrendim, Sevmiyorum Irk Şovu Yapmayı.. Başarılarım Ve Hatalarım Beni Bağlar, Atalarımın Ettikleri İle Övünmeyi Sevmem, Yada Atalarımın Suçluluğunu Üstlenmeyi Sevmem.. O Yüzden Bu Kavramlara Çekmeyin Beni..
Lütfen Bir Daha Öyle Bir Cümle Bana Sarfetme... Çünkü O Dava İle ALakalı Bir Kimse Değilim..
-
hakettik
-
varsayinki bu metinde anabaci soy sop kufur ettim.