Gmail Hesabınızı Harddisk Gibi Kullanın
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
gmail değilde hotmail olsaydı daha güzel olur microsoft sınır alan bıle verırdı xD
-----------------------------http://skydrive.live.com/
-
hotmailinki 2 gb diye hatırlıyorum bi de onda telif hakkı sizde olmayan seyleri koymayın buraya gibi bişi yazıyordu
-
tatarramazan bunu yazdı:
hotmailinki 2 gb diye hatırlıyorum bi de onda telif hakkı sizde olmayan seyleri koymayın buraya gibi bişi yazıyordu
-----------------------------4gb ama 1dosya en fazla 50mb olmak zorunda telif hakları hepsinde aynı ancak o kadar çok dosyada tek tek arayıp bakacak deiller heralde ismini değiştir koy
yani COD4 yerine C4 yaz ne biliyim öle bişiler = )
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------şimdi şöle dosyayi istediğiniz arkadaşınıza e mail uzantısı fark etmes yollayabiliryorsunuz o çekiyor dosyayi rahat kendiniz ise ftp programı ile çeker gibi masa üstüne tek tık ile kaydedebiliyorsunuz
ben kotasız oldum için sevdim bunu programda ayar var max 20mb filitresi ancak o filitre kaldırılabiliyor yani ölesine konmuş birşey mi bilmiyorum birde program 1yıldır varmış yani beta sı gmail 3gb iken açılmış =) güzel program ben sevdim upload ettiğiniz dosyaya sağ tıklayın send e tıklayın e mail adresini yazın anında gidiyor =)
-----------------------------nasıl kalkıyor yaf :S
-
İlla Firefox mu yüklüycez yani ?
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------illa ki el mahkum g*t kardiyan :) (benzerleride olabilir netspcape, flock vb. )
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------eklenti kabul eden hepsi oluyor galiba ben 80mb lık dosya attım aldı = )
max kaç hala bellli deil.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------eklenti kabul eden hepsi oluyor galiba ben 80mb lık dosya attım aldı = )
max kaç hala bellli deil.
-----------------------------80mb mi ohh daha sırtımız yere gelmez eve gidiim indirip bakam şuna :)
tek dezavantaji var sadece kişiye özel oluyo... tabi başkası parolayi bilirse o ayrı :P
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Evet,bi yerde bi program çıksa hemen onun firefox ekletiside veriliyor.
Hayır, Firefox un operadan dandik oldugunu biliyoruzda böyle yaparak egolarınımı tatmin ediyolar
Opera Rulzz :D
-
aynı zamanda "inbox" ın içine ediyor gibi :D onun bi ayarı yok mu yaa evet bir de coklu kişiye yollayamıyoruz sanırım