Gmail Hesabınızı Harddisk Gibi Kullanın
-
bi gmail hesabını hepimiz kullansak ii olurdu ^^
-
evet hacım dahice bi fikir :D
-
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------
aynı zamanda "inbox" ın içine ediyor gibi :D onun bi ayarı yok mu yaa evet bir de coklu kişiye yollayamıyoruz sanırım
-----------------------------paxer sen bilirsin boyle bi durum oluyo mu ?
-
email adresleri arasına virgül koyunca coklu yollanabiliyormuş şimdi denedim :F
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------
aynı zamanda "inbox" ın içine ediyor gibi :D onun bi ayarı yok mu yaa evet bir de coklu kişiye yollayamıyoruz sanırım
-----------------------------paxer sen bilirsin boyle bi durum oluyo mu ?
-----------------------------yoo bende hiç bişi olmuor ztn bunu kullanmak isteyenler ne olur ne olmaz normal hesaplarından ayrı olarak upload hesabı kullansınlar
-
birden fazla hesabı aynı anda kontrol edebiliyor mu? Yahoo için yapılan bir progrmda öyle bir özellik varmış
-
arakdaşlar ben bunu kullandım ama pek randımanlı gelmedi. Siz bnu deneyin. Google GMail Driver (Sanal Flash Disk 6GB). Burda resimli anlatımını yaptım : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65498
-
yanlış hatırlamıyorsam daha önce verilmişti bu bir konunun içinde filan.
Ancak pek kullanışlı bişey değil arkadaşlar. Notpad lerde kullanıyordum ben onu yükle geri indir filan çok yavaş oluyor. ufak resim ve notlar için ideal tabii. :)
-
ya zaten bunların hepsi illegal işler google teyze duymasın ama sky drive ın max upload dossya başına 100-150mb oldu zaman sanırım pek bir derdimiz kalmayacaktır
Gspace ile Gdrive arasındaki fark space ile paylaşım yapıp linkleri başkalarına yollayabilmeniz ve daha fazla özellik var
Gdrive ise aynı programın daha sade ve harddisk e benzetilmiş hali yapılan şeyler aynı sadece görünüm farklı sadece bir flashdisk olarak kullanmak isteyenler için Gdrive daha fazlası için Gspace
=)
-
Bunu biliyordum, ama ilgilenmemiştim o zamanlar pratik bi olay Teşekkür ederim.