Godaddy Siteyi Kapattı
-
evet arkadaşlar siteyi kapatmak sanırım biraz büyük bir tabir oldu ama olay şu şekilde oldu geçen gün bi domain aldık domainin alındığı üyelik bilgileri
bana ait değil lakin benim kredi kartımdan alış yaptım 3-4 gündür siteyle uğraşıyorduk bu gün girememeye başladım ne oluyor lan diyerekten bi
whois çektimki dnsler NS1.SUSPENDED-FOR.SPAM-AND-ABUSE.COM şeklinde değişmiş dolayısı ile siteye erişim yok godaddy hesabına girmek istedim domain regleme işini arkadaş yapmıştı seme şifreyi unutmuş 2-3 kere yanlış şifre deneyince hesapta kilitlendi sanırım.
godaddy ile iletişim kurmaya başlasam hello my name is xxxx der ingilizcemi noktalarım fazlası yok zira aşağıya godaddyden gelen mailleri koyuyorum bi yardım edinde alayım şu domaini geri
şimdi bu maili domaini reglediğim gün atmışlar google translate pek başarılı olamadı tabii ;
Thank you for being our valued customer. Your account has been selected by our
verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse
of either your payment method or products in shopper account 6***7**5.
During the login process, our secure site will prompt you to upload a viewable,
scanned copy of the payment method account holder's government-issued photo
identification, such as a driver's license or passport. In the comments box,
we ask that you also provide a brief explanation of how you intend to use the
product(s) purchased. If we do not receive the requested documentation within
the next 48 hours, your order(s) may be cancelled for your protection.
Upon receipt and verification, we will notate your account that the necessary
documentation to substantiate your account has been received. We thank you in
advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause.
Sincerely,Verification Office
Thank you for being our valued customer. Your account has been reviewed by our verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse of either your payment method or products in your account. As a result of this review, your recent order(s) in shopper account 6***7**5 have been canceled. Please note that refunds issued to the original payment method are normally processed by your payment provider and/or issuing bank within five to ten business days; however, some payment providers may hold the funds for a full billing cycle or longer. For further information regarding refund processing time-frames, or if you require assistance locating a refund submitted back to your original payment method, please direct your inquiry to your financial institution. If you feel this action has been taken in error and would like to request reinstatement, please login to your account with us today. During the login process, our secure site will prompt you to upload a viewable, scanned copy of the payment method account holder's government-issued photo identification, such as a driver's license or passport. In the comments box, we ask that you also provide a brief explanation of how you intend to use the product(s) purchased. Upon receipt of the requested documentation, we will re-evaluate the status of your account. We thank you in advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause. Sincerely, Verification Office
evet kimliğide kredi kartınıda çekip atayım lakin bu desteğe mail atmak için ingilizce bilen bi mürid godaddy e olayı açıklayan bi mail metnini yazabilirse bende onlara yollayayım kimlik ve kartı ekleyip
-
haydaa.
-
edit: bir mod halletmiş, teşekkürler..
Özetle,
Godaddy hesabınızdaki isim/hizmeti aldı görünen isim ile alışverişi yaptığınız kredi kartı üzerindeki isim farklı ise eğer Godaddy hesabınıza bloke koyup bilgilendirme maili atıyor, kredi kartını çalmadığını kanıtla diye. Yapılması gereken şu; ödemenin yapıldığı kredi kartının sahibi, ehliyet/kimlik/pasaportundan birini, ister tarayıp ister kaliteli bir fotoğrafını çekerek onların yönlendirdiği formda çıkan yere ek olarak gönderecek. Bakın ben bu isimle işlem yaptım, o kişi bendim, işte bu da devlet onaylı kanıtı diye. Bir de yine aynı formda güzelce bir açıklama yazacak, işte birkaç arkadaş ortak bir proje yapıyoruz burdaki hesap benim adımaydı ama arkadaşın kartını kullandık falan gibi.
izzmarit tarafından 22/Mar/13 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
go, godaddy go go, daddy be good..
sanırım bu godaddy de yönetim çalışanlarına yaptıracak bi' iş bulamıyor, alın diyo' size evrak işleri, inceleyin milletin kimlik kartlarını, kredi kartlarını..
-
godaddy sifreni verirsen girip live help bolumunde canli olarak konusup halletmeye calisabilirim.
-
aynısıs benim başıma geldi şikayet gelmiş kapatmışlar 75 dolar verdim geri açtılardı sanırırm hostuada oradan aldın hostu godaddyde barındırmayacaktın hatan orada hem hostu hem domainin kapatıyorlar herifler benim öyle oldu
SeRDaR tarafından 22/Mar/13 02:41 tarihinde düzenlenmiştir
75 dolar stiyor açıyorlar sonra bir hemen domaininizi başka yere taşıyın diyorlar :) ve senin domainin kolay kolay her yer kabul etmiyor mimlenmiş oluyor ben çok uğraştım zamanında ve birdaha o kredi kartıylada godaddyten tut bir çok yerden alışv erite yapamdık mimli oluyor böyle boktan bir şey
not: benim kapanma sebebi hacking sitesiydi -
Hostgator da benim siteleri kapatmisti bir ara.
Herifin teki spam mail gonderiyor diye mail atmis, 7 sitemi birden kapattilar. Acilmasi 1 hafta surdu ve en az 20 defa hostgatora telefon actim.
-
Hocam godaddy nin standart prosedürü o. Fazla büyütmüşsün. Kimliğinin resmini çek. Kredi kartının resmini çek yolla açıyorlar hemen. Kredi Kartı ismi soyismi ile satın alanın ismi soyismi farklı olunca oluyor.
-
Yalniz gorunuse bakilirsa sen zamaninda gondermedigin icin ( kismlik / rhliyet vs ) adamlar iade islemlerini baslatmis
-
DrKill bunu yazdı
Hocam godaddy nin standart prosedürü o. Fazla büyütmüşsün. Kimliğinin resmini çek. Kredi kartının resmini çek yolla açıyorlar hemen. Kredi Kartı ismi soyismi ile satın alanın ismi soyismi farklı olunca oluyor.
Hocam hala kredi kartının resmini çek diyorsunuz ya bi gösterir misin bana o mailin neresinde kredi kartınızı gönderin yazıyor? Yanlış yönlendirmeyin insanları.