Gökçek Mi - Kılıçdaroğlu Mu ?
-
bende fikrimi yazayım arkadaşlar dün akşamki programı izledim fakat her iki tarafta birbirlerinin açıklarından faydalanarak seyircinin gözüne iyi gözükmeye çalışıyor. Yani demek istediğim kimse yoğurdum ekşi demez bana göre her iki tarafta yolsuzluklar diz boyu bide akşam çıkmışlar birbirlerinin yolsuzluklarını anlatıyorlar bence onu yapacaklarına her ikiside aynaya bakarak o soruları kendilerine sorsalardı böyle bir seviyesizliğe gerek kalmazdı. Saygılar
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
Juba bunu yazdı:
-----------------------------kılıçdaroğlu gökçeğin eline vermekte :D
-----------------------------desiqnera atılan ban bu adamada atılmazsa bişe diyemicem.
herkez birbirinin eline veriyor ama arada hep birileri gidiyor. dışardan biri olarak rahatsız oldum.
ps: ne programı izliyorum ne gökçeği savunuyorum.
-----------------------------bende aynı fikirdeyim , burada birilerine hakaret etti diye , eline verdi diye ban atılıyorsa aynı hakareti yapan başka kişilerede aynı tarife uygulansın.
Mesela Banvit te
ya abi bide girin şu haber7.com un sitesinde düelloyla ilgili haberin yorumlarını okuyun:D
akp yandaşları ipneler nasılda melih gökçeği savunuor bu kadar olur...
ayrıyetten kemal kılıçdaroğlunun bahsettiği doğalgaz vurgunu olayını 2000 yılında çökerten metin abime burdan sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum:D----------------
diyerek küfür etmiş , şimdi başka biride chp yandaşları ipneler dese ne olur ? Resmen tahrik var.
Tartışmayı izleyenler biraz tarafsız olsalar Kılıçdaroğlunun geçen hafta iddia ettiği 23 Eıuro ve 168 euro meselesine ve aradaki 145 euroluk Melih gökçeğin yaptığını iddda ettiği yolsuzluğa özellikle cevap veremeyip konuyu dağıtmaya çalıştığını fark ederdi. Kemal kılıçdaroğlu geçen hafta bir iftira attı bunu ispat edemedi , canlı yayında fraklı iddialarla bu iftirasını unutturmaya çalıştı.Melih Gökçeğin yerinde kim olsa burada sinirlenir iddianızı ispatlamayın diye müdahale ederdi.
Biraz tarfsız olsanız Kılıçdaroğlunu iddialar ortaya atıp ispatlayamadan başka iddialarla tartışmayı saptırdığını görürdünüz.Bu şekilde sadece kendinizi kandırırsınız sonrada Akp nasıl %47 aldı diyerek kendi kendinize şaşırıp kalırsınız.
Şimdi kendinize bir sorun geçen hafta Kılıçdaroğlu ne iddia etti ? Bunu bu hafta kanıtlayabildimi yoksa kanıtlayamayıp başka iddialarla önceki iftirasını saklamayamı çalıştı ? Bunun cevabını kendinize net bir şekilde verin.Boşuna birbirmize hakaret etmeyelim.
-
ben bu tartışmayı çok sevdim :D siyasetçilerin partilerinin ne olursa olsun ne kadar yalancı olduklarını görüyorum al birini vur ötekine hepside aynı lan bunların neyi tartışıyorlar.
yanlız melih gökçek o ortaya atılan ilk iddiada kılıçdaroğlunu ezdi...
ama kılıçdaroğlunun diğer sorduğu sorularıda kısmen cevap verebildi geri kalanında kılıçdaroğlu ezdi.
:)
-
Gökçek sıkıştıkça karşı tarafın sözünü kesip yaygara yapıyordu fakat ikiside birbirinden pek farklı değil yani.Memleketi soyup soğana çevirdiler utanmadan kendilerini haklı göstermeye, yaptıklarına kılıf uydurmaya çalışıyorlar !
-
ağzına zıçdı la kılıçdaroğlunun :D
sonra ikisine bok etti tartışmayı
-
ülkem böyle andavalların ene düştüya daHa aşayı düşmez
en aşagısa bu aşagılıklar var
-
Gökçek açık açık 150 dolar fazla aldım diyor. Bunlada Ankaraya yatırım yapmışmış..Bu adamı savunanlar hala neyi konuşuyolar?
İstanbul daha ucuza sayaçları satıyor peki oraya yatırım yapılmıyormu?
Bu adamın devletin verdiği maaşa ihtiyacımı war sanıyosunuz. Sizin yararınız içinmi orda duruyor.?
Götürdüğü paralar tüm oy verenlerin boğazından gelsin.. Yetimin hakkını o adama yediryorsunuz. Sonra en iyi müslüman siz oluyosunuz. Nasıl yanacağınızdan habernz yok.. En büyük günahınız SAFLIK..
-
azuahha :D
kılıçdaroğlu resmen rezil oldu eziklik duygusunu ciğerlerinde hissetti :D
sayın kılıştaroğlu 30 ytl desem yolsuzluk olurmu?
kılıçtaroğlu::S
sayın kılıştaroğlu 40 ytl desem yolsuzluk olurmu?
sayın kılıştaroğlu 50 ytl desem yolsuzluk olurmu?
sayın kılıştaroğlu 50 ytl desem yolsuzluk olurmu?
peki sayın kılıçtaroğlu cevap vermiyorsunuz 109 ytl desem yolsuzluk olurmu?
ve kılıçtarooğlu artık o derecxe rezil olurki;
zevkten dört köşe olan gökçek,kılıçtaroğlunun suratındaki ezikliğe bakar ve daha devam etmez. kılıçtarıoğlu hakaret edip durdu, melih gökçek üstü kapalı bir kere hakaret etti oda ğüstüne alındımı bilemem şerefli insanlar uyalan söylemez dedi ve kılıçtaroğlunun yalan söylediğini ispat etti ve kılıçtaroğlunun şereflimi şerefsizmi olduğu ortaya çıkmış oldu =) şahsen ben kılıçtaroğluna çook güldüm =)
-
la bu kılıçtaroğlunu sayaç konusuna savunanlar programı sonuna kadar izledimi =) izleyin kim kimin eline ne veriyosa o verdiği şeyi görün =)
-
benim anladığım istanbulun aldığı sayaçlar mekanik ankaradakiler dijital fiyat farkı burdan geliyo ayrıca kılıçtaroğlunun dediği fiyat 95 yılının fiyatları ve her sene düşmüş gökçeğin dedine göre eğer böyleyse kılıçtaroğlu yanılmış oluyo ama ökçek sakin sakin anlatsaydı bi 5 dönem daha seçilirdi herşeyde olduğu gibi çemkirmek sakıncalı...