Gökçek Mi - Kılıçdaroğlu Mu ?
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------geldiğinde 26 bin abone warmış yani öyle mi şekerim :)
bu nasıl acınası bir ankaradır ki 26 bin ewe sadece doğalgaz verilirken bunlara fabrika cart curt ta dahil :)
bu melih abimin zamanında 1 milyon artmış orana bakar mısın :)
çünkü bir milyon üyeye melih abim satmış sayacı :) demek ki ttaaaa irana bile gidecek kadar sağlam boru hattını döşemiş ;)
inş bu sefer anlamışsınızdır olayı :) akepeli falan da değilim melih hele hiç akrabam değil :)
ama siz kendiniz söylediniz bu adam zamanında 1 milyonluk bi üye alımı yapılmış ben demedim walla siz dediniz :)
-----------------------------Ankara‘da gaz kullanan abone sayısı toplam 1 milyon 26 bin düzeyinde.
kaynak :http://www.emo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=64685&tipi=17⊆=0
Abone :Bir şeyi sürekli kullanmak için hizmeti verenle sözleşme yapan kimse.(4 kişilik aile için 4 tane sözleşme yapılıyor de mi kardeşim????)
kaynak : http://www.seslisozluk.com/?word=abone&ssQBy=0
Ankara’daki mücavir alanda konut sayısı 1 milyon 573 bin 96. Tüm Ankara haritasındaki konut sayısı ise 1 milyon 721 bin 242
kaynak : http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=36367&start=0
Ankaranın nüfusu 2000 yılında 4 milyondan fazla
Kaynak: http://tcnufus.blogcu.com/
Ankara'nın Nüfusu 7 Yılda 1 Milyon 263 Bin 394 Arttı
kaynak : http://www.lpghaber.com/Ankara-nin-Nufusu-7-Yilda-1-Milyon-263-Bin-394-Artti--haberi-24160.html
Al sana rakamlar güzel kardeşim :)
edit: abonenin açıklamasının altını çizdim,anlamı açığa çıksın belki anlaşılır o zaman
-
tartısma daha baslarken melih gökçek bu sayaclardan baska hiç birşeye cvp vermicem baska hiç bir konuya saptıttırmam konuyu dedi. ama kılıcdaroglu en basta hmn billboard muhabbet inden fire verdi melih gökçek te kızdı sözünü kesti. adam ztn konusmaya baslamadan önce demiş sanki ona inat baska yerlere saptırıyo konuyu. gökcek fatura göster dedi. kılıcdaroglu bişi diyemedi. böyle camur at izi kalsın politikası olmaz delinin biri kuyuya tas atıyo işte inanmak isteyenler ztn hazır gökcek haklı olsa bi kere böyle bi oaly gündeme geldiği için herkes gercek sanıyo. eğer kılıcdaroğlu adam gibi elinde kanıtı olsaydı böle böle yaptın deseydi veyahut mahkeme ye götürseydi olayı ve gökcek suclu gözükseydi heee derdim bu adam şerefsizmiş yolsuzluk yapmıs ama yok öle kıytırıktan bir olayıda olmus gibi gösterip iftira atanda şerefsizin alasıdır.
-
melih gökçek ezildi diyen arkadaşları sevgiyle kucaklıyorum :) adam kanıt var mı diyo daha nolsun varsa göster arkadaş yoksa ota boka sarma konuyu. emin çölaşan da böyle yüksekten atıp tutuyodu ;) bakalım sırada kim var?
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
melih gökçek ezildi diyen arkadaşları sevgiyle kucaklıyorum :) adam kanıt var mı diyo daha nolsun varsa göster arkadaş yoksa ota boka sarma konuyu. emin çölaşan da böyle yüksekten atıp tutuyodu ;) bakalım sırada kim var?
-----------------------------heralde sarhoş izledin kendi 150 dolara alıp 300 e sattığı sayaçlardaki 150 doları ankara için kullandım demedimi? Al sana kanıt kendi ağzından sölemiş zaten gökçek
Tabi herkes kendi istediğine inanır düşüncenize saygı duyuyorum ama ... zaten uslubunda gökçek le uyuşuyo ...
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Türkiyenin en pahalı sayacını kullanıyor ankara, en pahalı doğalgazını kullanıyor, türkiyede olmayan zammı yapıyorlar, rus konsolusluğunun önündeki kaldırım yanlış planlama yüzünden her ay 80.000 lira kira parası ödeniyor rusyaya. Türkiyenin en borçlu belediyesi ankara, sen hala gökçek şöyle böyle diyorsun size iyi uykular..
-
Türkiyeninb en pahalı sayacı dediğin elektronik sayaç , dün akşam Melih Gçkçek Fatih Altaylının programında Kılıçdaroğlunun tüm iddialarını tek te açıkladı.O pahalı deidğin sayaçı istemeyen taktırmıyormuş.Fkat elektronik sayaçla önceden gaz alabildiğin için vatandaş zam gelmeden gaz aldığı için karlı olduyormuşBu yüzdende mekanik sayaç istemiyorlarmış.
En pahalı dediğin doğazda belediyenin kar oranı centlerle ifade ediliyor.Karayalçın dönemindeki gibi % 117 kar edemiyor belediye.
Konsolosluk önündeki kaldırım yanlış planlama değil , gerekli olan plnalama.Normalde devlet istimlak edebilir ama mesele konsolsoluk olduğu için devlet istimlak edemiyor ,Rus konsolosluk araziyi satmadıı içinde kira ödeniyor.
Ankara Karayalçının aldığı krediler ve fazileri yüzünden Türkiyenin en borçlu Belediyesi.Melih Gökçek bunu defalarca söyledi , Karayalınla bu konuyu istediği rtamda tartışırım dedi ama Karayalçın ortaya çıkamıyor.
Kılşıçdaroğlu gibi sadece ortaya iddia atıp ,iftira atıp , ispatlayamayınca başka iddialarla konuyu değiştirmekle oolmuyor.Erkeksen ortaya attığın iddiayı ispatlayacaksın.Başka iddialarla konuyu değiştirmeyeceksin.
-
Kılıçdaroğluna helal olsun adam karşısına hangi akpli gelirse göt ediyor kanıtlarıyla açıklıyor bizim milletimizde gerçekleri gördüğü halde hala işin içinde din allah kitap katıyorlar onun üzerinden siyaset var diye muhalefet daha ne yapsın yaa yine yaranamaz bumilliete birdeklıçdaroğluna küfür eden saçma sapan konuşan dangalaklar var ya deli oluyorum ulan adam senin için bu yolsuzlukları çıkarmaya çalışıyor cebine giren çıkanmı var sanki bu adamın yolsuzluğunuçıkardı diye kııçdaroğlunun siyasettendede milletvekili maaşından başka bir kazancı yok bu güne kadar bir tane yolsuzluğunuda bulamadılar ama bizim milletimize yaranmaz din allah kitap diyeceksin düzmeye devam...
-
serdar , böyle taraflı konuşarak bir yere ulaşmazsın , tartışmayı herkes izledi , Kılıçdaroğlu önceki iddiasına kanıtladı mı ?
İstanbul büyükşerihn 23 euroya aldığı sayacı 168 euroya aldınız dedi , bunu kanıtladı mı ? yoksa başka iddialar atarak iftira attığını saklamaya mı çalıştı ?
-
http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=siyaset&ArticleID=1029777&Date=18.12.2008&b=Gokcek%20duellonun%20tekrarini%20istiyor&ver=33
böyle bir istek bile galibi belli eder :W
-
her ne kadar gökçeği sevsemde kılıçtar oğlu kazandı