Gölge Sanatı
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------Çok hoş ya :) Müthiş bir fobi.
kankacım neo gölgelerdenmi korkuyon yoksam :)ama müthiş bi Hobi gerçekten ben yapmaya kalksam..neyse unutun gitsin :D
Ne alaka ray ray :|
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------Çok hoş ya :) Müthiş bir fobi.
kankacım neo gölgelerdenmi korkuyon yoksam :)ama müthiş bi Hobi gerçekten ben yapmaya kalksam..neyse unutun gitsin :D
Ne alaka ray ray :|
müthiş bi fobi yazmışsın ondan demiştim nie kızıonda..:( -
sondan 3. güzelmiş
-
tuvalet ihtiyacını gideren gölge nedense bana maykıl ceksınmış gibi geldi :D kaküllü
-
süper yapmışlar.. helal walla:)
-
Fake olabilme ihtimali var mı acaba? Çünkü ışığın açısına göre işaretli yerdede gölge olması gerekli gibi geldi bana?
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Fake olabilme ihtimali var mı acaba? Çünkü ışığın açısına göre işaretli yerdede gölge olması gerekli gibi geldi bana?
-----------------------------evet bende fake diycektim tam bu foto belki değil ama 2. feyk
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Fake olabilme ihtimali var mı acaba? Çünkü ışığın açısına göre işaretli yerdede gölge olması gerekli gibi geldi bana?
-----------------------------evet bende fake diycektim tam bu foto belki değil ama 2. feyk
bence bu fotonun feyk le bi alakası yok çünkü ışığın açışı gayet normal çöplerin arkasından ışık duvara doğru vuruyoama onunda bi açıklaması olması lasım taby (: bende çözemedim :|
-
hay anasını ..resimleri kendi sitemede koyam dedim url baktım bakmaz olaydım :D Athzai_Khaine ne mikrop bi site bu ya :D son yazılanları okudum içim kalktı şerefsizim ...
-
ayakta duran eleman bana King of fighters'daki Iori yi anımsattı..