Google Adsense
-
arkideşler bu adsense ye bir hafta oluyor başladım ilk bikaç gün tıklama başı 0.3 $ile 0.8 $ arası veriyorlardı bende ne güzel coşmuştum iyi para geliyor diye, ama bu 2 gündür tıklama başı 0.03 0.06 civarlarında sürünüyor, ne oldu anlamadım, google nin a.q acaba bunlar ilk günler müşteri alışsın diyemi öyle yapıorlar ibneler, moralim bozuldu yaw...
-
Google Ye Mi Kaldınız Be Arkadaşım
Zamanında Bende Çok Uğraştım Ama 6 Dolarda Kaldı Ha Gayret Dedim YOk Gitmiyo
Vaktini Reklamla Harcama Derım Netten (Googleden) Gelen Paranın Hayrı Yok (Gelmiyor Ki ) Büyük Site Olmalı .
Aslanım " TAHRİBAT " a Bak Reklam Varmı Gerek Varmı Sankı Kaç Para Kazanıcan
Ben Karışma Reklam Olaylarına Derim Kedini Geliştir Para Kazanmak İStiyorsan Bu İşten
Programlama - Çizim Çalış Webmaster Olmaya Çalış Bu İşlerde Para VAr :) -
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
arkideşler bu adsense ye bir hafta oluyor başladım ilk bikaç gün tıklama başı 0.3 $ile 0.8 $ arası veriyorlardı bende ne güzel coşmuştum iyi para geliyor diye, ama bu 2 gündür tıklama başı 0.03 0.06 civarlarında sürünüyor, ne oldu anlamadım, google nin a.q acaba bunlar ilk günler müşteri alışsın diyemi öyle yapıorlar ibneler, moralim bozuldu yaw...
ilk günle felan alakası yok. Sayfanın içeriğine göre reklamlar değişiyor.Her reklamda aynı kazandırmıyor. Özellikle yabancı reklamlar fazla kazandırıyor.
-
hjm o olay senin sayfan ile ilgili bir durum....gunde 6 $ lara bile reklam var....(kayit basına)
-
aslında keyword ekledikten sonra birden düşüşe geçti, eskiden yabancı reklam çıkıyordu, artık türkçe çıkıyor. türklerde fazla para vermiyor cimriler, en iyisi keywordleri kaldırıyım bide öyle deniyim
bu arada tahribatta 2005 yılında google reklamarı vardı, ama google içerik uygun deil diye ödeme yapmayınca kaldırdılar, yoksa prestij kaybı falan deil. herkes daha fazla para ister..
-
bende de düşüş var :S türkçe reklamlar çok az veriyor :S
-
Google'dan para geliyor gayette iyi geliyor.Günde 1 yada 2 kez site içeriğini kontrol ediyorum.Günde 3-6 $ arası alıyorum bazı günler düşüyor ama ortalama bu.Son günlerde ban'lamakla tehtit ediyorlardı :) Uygun olmayan içerikmiş :) Vizyon filmlerini yayınlıyorum sitemde ve yerli,yabancı dizileri.Sitem dediğimde beleş hosttur.Anlıyacağınız sermaye koymadım biraz ilgilenmekle azda olsa para alıyorum.Birazda kolpa içerikli siteler hazırlayın :) Örneğin %100 çalışan koxp fln.
Bana sorarsanız açın bi arkadaşlık sitesi veya youtube videolarını yayınlayan bi php scpt ayarlayın ( Yeni eklenen videoları gösteriyor ).Bu tip sitelerden çok para kazananlar tanıyorum.Abazalar arkadaşlık sitelerine doluyor zaten. Youtube videolarını yayınlayan scpti ilk kullanan adam şu an aylık 2500-3000$ kesin alıyor.Eğer yaratıcı zekanız varsa emin olun kazanabiliyorsunuz.orjinal fikirler lazım :D
-
Evet ilk gün birkaç dolar kazandırıyor diğer günler 3 -5 cent kazandırıyor
-
bi ara google clicker vardı holy nin onu çok aradım buldum ama arşiv hasarlı çıktı onarılamadı felan elinde olan varsa atabilirse çok sevinirim...
-
Git sanayide çalış hoca gerek yok böle sanal şylere :P
-
scaryhim bunu yazdı:
bi ara google clicker vardı holy nin onu çok aradım buldum ama arşiv hasarlı çıktı onarılamadı felan elinde olan varsa atabilirse çok sevinirim...
-----------------------------o sanırım şu anda bi işe yaramıyor, zaten dial up bağlantı gerekiyordu kullanmak için