Google Adsense Basvurum, Hala Daha Bekliyorum.
-
Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
4 eylül de yaptıgım basvurum ile ilgili olumlu/olumsuz bir donus olmadi.
ne yapmam gerek?
-
Ben bir adresden basvuru yaptım 10 günde cevap gelmedi sonra bir adresden daha basvuru yaptım.Suan ne gelen var ne giden 1 aydır bekliyorum.Bundan önce blogspot sitem için başvuru yapmıştım 2 günde cevap atmışlardı
-
blogspot torpilli zaten.
-
cevap gelmediyse bil ki reddedildin artık olumsuz dönmüyorlar sen anlıyosun:D
-
blogspot açtım başwuru yaptım 1 ayı geçti hala gelen giden yok.. :|
-
artık başvuruları kolay kolay kabul etmiyorlar , blogspottan hızlı cevap geliyor ama onaylamıyorlar 4-5 site ile denedim ben blogspotta yaptığım özgün içerikli yinede kabul etmiyorlar..
-
50 ytl ye satıyom, isteyen beni bulsun ;) içinde 4-5 $ bişiler vardı sanırsam
-
bende başvurdum bir ay oldu hala dönmediler
arkadaşımın adsense hesabını aldım bütün sitelerime ekledim bende kodları
3.62 dolarım var hesabımda hadi hayırlısı
-
başkasının hesabını aldığınızda adı değiştiremediğiniz için parayı alamazsınız.araştırmanızı tavsiye ederim zone ve r10da
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------
başkasının hesabını aldığınızda adı değiştiremediğiniz için parayı alamazsınız.araştırmanızı tavsiye ederim zone ve r10da
-----------------------------adını deiştirmekte bi alakası yokki, önemli olan banka hesabı alıcısı şeyisi, yoksa hesap sahibi adı olduğu gibi kalsın, ne zararı olacakki,..
-
google adsensenin kabulünü bekliyosan kardeşim daha çok beklersin diyorum :D
ben atmıyorum 25 - 26 kez başvurmuşumdur ama 1 tanesine bile cvp gelmedi mail açmaktan şey oldum...
uzun lafın kısası daha çok beklersin cvp fln gelmiyo ama sen bekle kardeşim belki gelir :P :D :D