Google Adsense Hakkında
-
Google adsense de 100$ oldu banka hesabı ekledim başta gönderilecek olan deposite parası ne zmn gönderilir.Aslında gönderilmiş gözüküyorda banka hesabında gözükmüyor ne yapmam lazım.?
Google adsense'ye nasıl ulaşabilir bu sorun hakkında mail adresi nedir ayrıca maili türkçe atsam olur mu?
-
benim reklama biri aynı ıp den paso tıklamıstı türkce söledim türkce bi yazı gönderip iptal etmişlerdi
+
ban mesajlarıda türkce geldiğine göre türkce atabilirsin ^^
tek kazandığım pin için gönderdikleri 50 KR :D
-
aynı ipten saldırı amaçlı reklam tıklamaları artık kalktı.adsense yeni koruma getirdi.böylece artık götün biri sizin reklamlara tıklayıp hesabınızı kapatamayacak.
adsense Türkçe konuşmayı biliyor arkadaşın dediği gibi.mail at dönerler hemen.merak etme adsensede paran kalmaz en sağlam reklamcıdır.
-
İngilizce mail atmak istiyosan bana pm at. İngilizce öğretmeninn msn adresini verirm sana :)
-
bi o.ç. nun teki benim reklamlara günde 250 kere tıklıyodu. google a 4 kere mail attım durumu bildiren 3 ünde ilginiz için teşkler ilgilencez filan ayağına yattılar
1 hafta sonra ban mail i geldi. google a güven olmaz
-
adsense-tr@google.com adresine durumu anlatan bir mail at.
-
http://yihuuhu.blogcu.com/ buradaki reklamlar oluyor değil mi adsense :$
ayy ben yanlış anlamışım konuyu, kalsın madem post böyle :P =))
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bi o.ç. nun teki benim reklamlara günde 250 kere tıklıyodu. google a 4 kere mail attım durumu bildiren 3 ünde ilginiz için teşkler ilgilencez filan ayağına yattılar
1 hafta sonra ban mail i geldi. google a güven olmaz
-----------------------------
öle çok o.ç var dayı. x bi sitede web adresini yazıyosun herif delikanlı değil hiçbişey söylemiyor suratına ama habersiz paso reklamlara tıklıyor. aynısı bi arkadaşın başınada gelmişti. yada şöyle oluyor diyelim sitenle aynı içerikte bir site var onun yöneticileri yapıyor.
-
Sayfa gösterimleri Tıklamalar Sayfa TO Sayfa eBGBM [?] Kazançlar İçerik için AdSense 1.953 18 0,92% 0,27 $ 0,52 $ Bu ipnelik niye peki
-
HolygaN hocam 0,01 veren siteler çok izle indir yok sex v.s. adsense de bi filtre dalgası vardı yanılmıyorsam güncel bi list bulup oraya ekle.
-
Saol deneyeyim bi. yeah bile benı geçti :F