Google Çıkmadan Önce İnterneti Hatırlayan Var Mı ?
-
ZaZu bunu yazdı:
-----------------------------grafi2000.com
imam sayko ;)
146 başımın belası :)
-----------------------------imam sayko fenaydı yaa :D 146 bilmeyen yoktur zaten 1 lira kitliyordu saat başı kafeden girsen daha karlısın
-
Lan yaşlandığımı hissettirdiniz bana yapmayın:D
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------ZaZu bunu yazdı:
imam sayko ;)
-----------------------------imam sayko fenaydı yaa :D 146 bilmeyen yoktur zaten 1 lira kitliyordu saat başı kafeden girsen daha karlısın
-----------------------------
Bizde internet kapalıydı, arkadaşın annesi babası işe gidince girebilirdik. Çocuğun ailesi telefon faturasından bıktığı için gündüz 2-3 kere arayıp kontrol eder, ulaşamazlarsa akşam eve geldiklerinde ağzına sçrlardı :) Seneyi hatırlamıyorum ama show tv reklamlarla tek sayfalık site ve mail adresi satıyordu :) :) -
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------EcHoLL bunu yazdı:
imam sayko ;)
Bizde internet kapalıydı, arkadaşın annesi babası işe gidince girebilirdik. Çocuğun ailesi telefon faturasından bıktığı için gündüz 2-3 kere arayıp kontrol eder, ulaşamazlarsa akşam eve geldiklerinde ağzına sçrlardı :) Seneyi hatırlamıyorum ama show tv reklamlarla tek sayfalık site ve mail adresi satıyordu :) :)
-----------------------------gece kaçak köçek giriyorduk ben modemin öten hoperlörünü sökmüştüm ses çıkarmasın diye ahahah 150 lira her ay telefon faturası geliyordu sene 1999 2000 ler ozamanlar internet paketi olarak verisoft kullanıyorduk pakete ayrı telefona ayrı para ama önceden internetde harbiden elite kesim giriyordu şimdi ipini koparan netde
-
Hocam okadar eskiyi hatırlamıyorum doğal olarak ben :D 2002lerde netscape ie 4 ile tr.net e girmeye çalışırdık babam yanımda olurdu hep. O çevirmeli bağlantıyı kurmak ve bağlnırken o sesi çıkarması çok hoşuma giderdi :)
-
e-salak neyim vardı :D
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------EcHoLL bunu yazdı:
imam sayko ;)
Bizde internet kapalıydı, arkadaşın annesi babası işe gidince girebilirdik. Çocuğun ailesi telefon faturasından bıktığı için gündüz 2-3 kere arayıp kontrol eder, ulaşamazlarsa akşam eve geldiklerinde ağzına sçrlardı :) Seneyi hatırlamıyorum ama show tv reklamlarla tek sayfalık site ve mail adresi satıyordu :) :)
-----------------------------gece kaçak köçek giriyorduk ben modemin öten hoperlörünü sökmüştüm ses çıkarmasın diye ahahah 150 lira her ay telefon faturası geliyordu sene 1999 2000 ler ozamanlar internet paketi olarak verisoft kullanıyorduk pakete ayrı telefona ayrı para ama önceden internetde harbiden elite kesim giriyordu şimdi ipini koparan netde
-----------------------------Uleyn bende modem bağlanma sırasında yastık kapatıyordum üstüne, monitör ışık yaptığından çakmasınlar diye monitörün üstüne battaniye koyup kendi kafama kadar çekerdim odanın etrafına ışık gelmesin diye. Yoksa bizimkiler uyanınca kaçak girdiğimi anlayıp basarlardı kalayı. :)
Ek olarak sayko, grafi2000, süperonline nın internet paketi vardı bakayım kimler hatırlayacak google dan baktım paketlerin resmini bulamadım ismi ixirdi. Ondan sonra anetmiydi adanetmi internet paketi onu kullanıyordum.
Mynet süpernoline irc dönemlerim oldu. Mynet istanbul izmit kanalında @ luk yapmıştım. Sonra mynet web chate geçince bıraktım toptan. Arama.com sitesini aktif olarak kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam.Şimdilik bunlar aklıma geldi.
-
56k modemle 146 dan bağlanıp bir sürü fatura ödediğimi bilirim
-
Ahaahahha 146 her babanın korkulu rüyası.
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------e-salak neyim vardı :D
-----------------------------Evet o zamanlar rahmetli kemal sunal çıkardı e-kolay vardı ilklerden bir tanesi herkes o zamanlar interneti e- işaretinden çözüyordu bütün insanlar
bütün siteler e- şeklinde başlıyordu domainler hep öyleydi e-kolayın irc`sinde takılırdım ptlink vardı o zamanlar.