folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google Çıkmadan Önce İnterneti Hatırlayan Var Mı ?

Google Çıkmadan Önce İnterneti Hatırlayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

ZaZu bunu yazdı:
    -----------------------------

grafi2000.com

imam sayko ;)

146 başımın belası :)

imam sayko fenaydı yaa :D 146 bilmeyen yoktur zaten 1 lira kitliyordu saat başı kafeden girsen daha karlısın

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Lan yaşlandığımı hissettirdiniz bana yapmayın:D

FuCk yOu System..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

ZaZu bunu yazdı:

grafi2000.com

imam sayko ;)

imam sayko fenaydı yaa :D 146 bilmeyen yoktur zaten 1 lira kitliyordu saat başı kafeden girsen daha karlısın

Bizde internet kapalıydı, arkadaşın annesi babası işe gidince girebilirdik. Çocuğun ailesi telefon faturasından bıktığı için gündüz 2-3 kere arayıp kontrol eder, ulaşamazlarsa akşam eve geldiklerinde ağzına sçrlardı :) Seneyi hatırlamıyorum ama  show tv reklamlarla tek sayfalık site ve mail adresi satıyordu :) :)

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:

EcHoLL bunu yazdı:

ZaZu bunu yazdı:

grafi2000.com

imam sayko ;)

Bizde internet kapalıydı, arkadaşın annesi babası işe gidince girebilirdik. Çocuğun ailesi telefon faturasından bıktığı için gündüz 2-3 kere arayıp kontrol eder, ulaşamazlarsa akşam eve geldiklerinde ağzına sçrlardı :) Seneyi hatırlamıyorum ama  show tv reklamlarla tek sayfalık site ve mail adresi satıyordu :) :)

gece kaçak köçek giriyorduk ben modemin öten hoperlörünü sökmüştüm ses çıkarmasın diye ahahah 150 lira her ay telefon faturası geliyordu sene 1999 2000 ler ozamanlar internet paketi olarak verisoft kullanıyorduk pakete ayrı telefona ayrı para ama önceden internetde harbiden elite kesim giriyordu şimdi ipini koparan netde

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Hocam okadar eskiyi hatırlamıyorum doğal olarak ben :D 2002lerde netscape ie 4 ile tr.net e girmeye çalışırdık babam yanımda olurdu hep. O çevirmeli bağlantıyı kurmak ve bağlnırken o sesi çıkarması çok hoşuma giderdi :)

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

e-salak neyim vardı :D

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

Balyoz99 bunu yazdı:

EcHoLL bunu yazdı:

ZaZu bunu yazdı:

grafi2000.com

imam sayko ;)

gece kaçak köçek giriyorduk ben modemin öten hoperlörünü sökmüştüm ses çıkarmasın diye ahahah 150 lira her ay telefon faturası geliyordu sene 1999 2000 ler ozamanlar internet paketi olarak verisoft kullanıyorduk pakete ayrı telefona ayrı para ama önceden internetde harbiden elite kesim giriyordu şimdi ipini koparan netde

Uleyn bende modem bağlanma sırasında yastık kapatıyordum üstüne, monitör ışık yaptığından çakmasınlar diye monitörün üstüne battaniye koyup kendi kafama kadar çekerdim odanın etrafına ışık gelmesin diye. Yoksa bizimkiler uyanınca kaçak girdiğimi anlayıp basarlardı kalayı. :)

Ek olarak sayko, grafi2000, süperonline nın internet paketi vardı bakayım kimler hatırlayacak google dan baktım paketlerin resmini bulamadım ismi ixirdi. Ondan sonra anetmiydi adanetmi internet paketi onu kullanıyordum. 

Mynet süpernoline irc dönemlerim oldu. Mynet istanbul izmit kanalında @ luk yapmıştım. Sonra mynet web chate geçince bıraktım toptan. Arama.com sitesini aktif olarak kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam.

Şimdilik bunlar aklıma geldi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

56k modemle 146 dan bağlanıp bir sürü fatura ödediğimi bilirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Ahaahahha 146 her babanın korkulu rüyası.

http://www.youtube.com/watch?v=iHW1ho8L7V8&feature=related

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

kroo bunu yazdı:

e-salak neyim vardı :D

Evet o zamanlar rahmetli kemal sunal çıkardı e-kolay vardı ilklerden bir tanesi herkes o zamanlar interneti e- işaretinden çözüyordu bütün insanlar

bütün siteler e- şeklinde başlıyordu domainler hep öyleydi e-kolayın irc`sinde takılırdım ptlink vardı o zamanlar.

FuCk yOu System..
Toplam Hit: 9009 Toplam Mesaj: 72