Google Çıkmadan Önce İnterneti Hatırlayan Var Mı ?
-
irc efsaneydi o zamanlar, icq bide. o zamanki kafayla ne domainler alinirdi. cocuktuk basmiyordu kafa :)
reklam botlari meshurdu, oturup irc deki kanalimi doldursun diye reklam botu yazmistim. kolay kolay anlayazdi kimse bot oldugunu :)
-
Ekle benide atari salonunda mortal kombat oynardım bakardım onun ekranında midway yazardı, hemen eve gelir onun sayfasını açardım ulan kanald nin cnn nin ne blim hiç bir yerin web sitesi yoktu o zaman,
-
birden yaşlandığımı hissettim 56k modemin sesine alışmıştım iyice o bağlanırken sesi dikkatle dinlerdim içimden sayardım bağlandı bağlanacak falan ne günlerdi bee o zamanlar tek bildiğimiz msn yahoo icq mırc hepsiburadayı bulmuştuk biz amcam espirisine hepsiburada.com dedi baktık çıktı :D grafi2000 e girerdik takip ederdik sürekli o zamanlar daha bir zevkliydi sanki daha bir mutluyduk şimdikiler niye bu kadar mutsuz şanslı olan bizmiydik yoksa gelecek nesilmi?
-
Bak bir de 2001 den bi cd buldum hani şu küçüklerden :)
edit: üşenmedim resmini çektim:
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Bak bir de 2001 den bi cd buldum hani şu küçüklerden :)
-----------------------------
gaza geldim voodoo3 cdsi resmi yolda beyler...
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Bak bir de 2001 den bi cd buldum hani şu küçüklerden :)
-----------------------------
gaza geldim voodoo3 cdsi resmi yolda beyler...
-----------------------------Beklemedeyiz hocam :)
-
superonline
mynet
hotmail
yahoo
kahkaha
ampland
siberalem
dostmail
irc
15 sene gecmis bee yaslanmisiz:)))
-
ahh ah ne günlerdi hatırlanmazmı dsl ilebağlanma yahoo.com geosite ne vardı yaho nun web sitelerini yuklerdik html olarak bir web sitemiz olunca ne sevinirdik ziyaretçi defteri eklemek için bir webmaster sitesi vardı mynet vardı hotmail vardı ne arasan vardı hata bir site vardı günde 5 sms gönderme powernet mi ney oyle bir site vardı benim ik göz arım www.kucukcungus.cjb.net vardı ha vjb net te ardı :D
-
eskiler çok güzeldi virüs derdi yoktu siteler bu kadar ağır değildi rahat giriyordu
-
cjb.net