Google Drive Kalkıyor , One Yakında Türkiye'de
-
cankol bunu yazdı
Kullanıma açıldı, bana mail geldi
2TB hesap 28,99 TL olmuş çok güzel oldu
aylık mı hocam ?
-
DevilKingtr bunu yazdıcankol bunu yazdı
Kullanıma açıldı, bana mail geldi
2TB hesap 28,99 TL olmuş çok güzel oldu
aylık mı hocam ?
evet yıllık 289 lira, çok güzel fiyat. ayrıca aile paylaşımı özelliğiyle de 5 hesap ortak kullanabiliyor. Zaten cloud'da en fonksiyonel google drive'dı bu fiyat ve özellikle daha da harika oldu.
-
Google Drive'da paylaşımı da depolamayı da yapabiliyorduk. Ek alan da satıyorlardı. Drive'dan farkı ne oluyor?
-
Kullandığım telefonun Pixel olarak gözükmesi sayesinde telefondan yapılan yüklemeler full sınırsız ve maksimum kalitede. İkinci yedeği Yandex Disk'e alıyorum oda sınırsız. Senede düz hesap 300 lira cebime kalıyor.
-
nedense google ürünleri kullanmak hiç hoşuma gitmiyor.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Google Drive'da paylaşımı da depolamayı da yapabiliyorduk. Ek alan da satıyorlardı. Drive'dan farkı ne oluyor?
Aile hesabı gibi aslında aynısı az daha fonksiyoneli
-
mkyb bunu yazdı
Kullandığım telefonun Pixel olarak gözükmesi sayesinde telefondan yapılan yüklemeler full sınırsız ve maksimum kalitede. İkinci yedeği Yandex Disk'e alıyorum oda sınırsız. Senede düz hesap 300 lira cebime kalıyor.
yandex nasıl ısnırsız hocam ?
-
turkcell lifebox ve google drive kullanıyorum ama lifeboxa gram güvenmiyorum 150 gb alan verdi ibneler.
-
joe_black bunu yazdımkyb bunu yazdı
https://www.tahribat.com/forum/yandex-disk-mobilde-fotograf-ve-video-yuklemeyi-ko-233257
-
mkyb bunu yazdıjoe_black bunu yazdımkyb bunu yazdı
https://www.tahribat.com/forum/yandex-disk-mobilde-fotograf-ve-video-yuklemeyi-ko-233257
haa tamam hocam sadece video fotoymuş :S