Google Kayıt (Log) Tutuyor. Hareket Dökümlerinizi Görün
-
Şu anda bendee boş gözüküyor ama ben Her zaman chrome kullanıyorum ve her bir şeyi de kaydettiğini düşünüyorum. Yoksa bu adamlar salak mı bedavaya hizmet verecek. Amme hizmeti mi yapacaklardı.
özellikle facebook a mobilden girenler adres çubuguna bir baksınlar. Hangi sıralama ile nereleri dolaştığınız bir bir kaydediliyor. Adres satırının sonunda userıd=234X23412XXXX yani seni ID numaran var. baktığın resimlere izlediğin videolara aklına ne gelirse kaydediliyor.
-
Kendimden utandım aq hesabı kapatıcam :D Neler aramışım neler
-
ersn bunu yazdı
Kendimden utandım aq hesabı kapatıcam :D Neler aramışım neler
Işin yoksa sil :) bende neler aramışim :) -
Benim buradan çıkardığım sonuç schema.org'un ne kadar önemli bir SEO hamlesi olduğu. Historyde görüldüğü üzere içerik sınıflandırılmasında hala karmaşa hakim o nedenle SEO konusunda buna dikkat edeni mükafatlandırır diye düşünüyorum.
kvasir tarafından 29/Mar/13 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
zumsuk bunu yazdı
Sorun böyle şeylerin loglanması değiğl :| kullanımı.
Abi herifler 1 hafta önce nerelere gittiğine bakarak ; 1 hafta sonra nerelere gideceğini %80 ihtimalle buluyor. NErden alış veriş yaptığını, nelerden hoşlandığını, yaşını, göz rengini falanda biliyorlar.
Yani insanlarla ilgili öyle bir istatistik var ki ; herhalde 20 sene içinde otomatikman ülkeler ve milletlerle ilgili 40-50 sene sonrasının istatistiğini bulabilecekler (hemde büyük oranda doğruluk payıyla).
---
Ben bir kot pantolonu firması olayım. Gençlere hitap ediyorum. Nerelere giderler, ne yerler, ne içerler, ne sıçarlar (ona göre tuvalet işi için ar-ge) den tut, dayanıklılık için oturduğu yerlere kadar Google+facebook+twitter gibi büyük yerlerden istatistik alabilirim.
Evet bir tanesini vermezler ; fakat genelini verirler.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1127220&CategoryID=77
Microsoft açıklıyor. Apple, facebook, twitter vs.. gibi firmalarda açıklıyor. Fakat Google bırak hangi ülkeye ve kimlere neler vermişler ; kaç kişinin profiline dahi bakıldığını açıklamıyor (kaynak : national g. belgeseli).
Çok karışık abi. Google ve facebook'tan korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum. Şimdi yandex bulaştı.
Tarayıcı yandex, arama motoru google, mail yahoo, işletim sistemi linux. En garantisi bu herhalde, dağıtmak.
Yani ne yaparsak yapalım loglanacağız. Fakat Google kadar ürkütücü bir firma yok.
+1
-
GusFring bunu yazdı
Fenaymış (:
-
Şerefsiz google, her şey saklanıyor arşivleniyor arkadaş ya,
-
Zamanında kapatmıştım.
Your search history is currently empty.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Şerefsiz google, her şey saklanıyor arşivleniyor arkadaş ya,
usta o değil de benım pek fazla degılmıs 3 yıllık kayıt var :D ama toptan sılmıyor yaw 25'er gruplar halınde sılıyor. bıda google hesab acıkken arama yapmıcam :D
-
400. That’s an error.
Your client has issued a malformed or illegal request. That’s all we know.
bunu yazdı namussuz sıldırmıyo :D