Google Wave Nedir?
-
Ya bu google wave nedir arkadaşlar girdim ama bi bok anlamadım desem yeri var. Mail verdi bitane @googlewave uzantılı ama çözemedim hala kurcalıyorum :/
-
paso şu yazı yazıyor.
"Everything's shiny, Cap'n. Not to fret!" Unfortunately, you'll need to refresh.
Wanna tell Dr. Wave what happened? -
ne oldugunu bilmiyorum ama ne olmadığını çok iyi biliyorum :Pdiyerek felsefi yaklaşayım önce
googleın yeni sosyalleşme şeyi sanırım bende bilmiyorum ama bi pm attım.
-
incele;
completewaveguide.com
-
adamlar harbi yapmış ama dehşet bi kodlama var
-
benim de var fakat kullanıyor muyum? hayır..ama yapabildikleri şöyle..
/alıntı
1- maili bir msn gibi kullanmanıza izin veriyor.
2- diyelim ki uzun bir mailde sadece bir kısmına cevap yazmak istiyorsunuz, gidip sadace o kısma cevabınızı yazabiliyorsunuz.
3- diyelim ki 10 kişi bir konuda mailleşmiş, siz 11.kişiniz. maili uzun uzun da okumak istemiyorsunuz. wave size mailin tamamını video izler gibi gösteriyor.
4- ataç için dosya bul yükle yapmıyor; sürükle bırak yapıyorsunuz.
5- mail listenizdeki birisi blogunuza yazdı, anında mailde görüyorsunuz.
6- burasına dikkat. arkadaşlarınız buluşmak için gün belirlediniz. maili alanlar direk ankete yapıp kim geliyor, kim gelmiyor gibi basit bir soruyu öğrenebiliyorsunuz./
bence şu an Türkiye için pek bir işe yaramayan google icadı. fakat şu noktaların arasından ileriye bakmak lazım ki google java ve pyhton ile geliştirilebilecek bir sistem ortaya koymuş durumda..şimdilerde karmaşık gibi görünsede gelecekte hotmail,facebook,twitter,friendfeedtarzı sitelerin yapabildiklerini kullanımı kolay bir arayüzle ortaya çıkaracağı kanaatindeyim..
-
davetiye hakkı olan birisi varsa bana gönderebilirmi acaba?
hotmailsoft@gmail.com
yada arlong87@hotmail.com
-
varsa davetiyeniz bir haberdar edin zahmet olmazsa.
-
bende 8 tane var isteyene gönderebilirim.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
bende 8 tane var isteyene gönderebilirim.
-----------------------------bi tane rica edeyim
-
bende isterim müknünse yada kahramanozturk@gmail.com