Google Wave Nedir?
-
kahramanmi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gönderildi.
4 oldu 4 kaldı.
-
16 tane bende de var davetıye ısteyene verim. pm atsın
-
ayro26[at]gmail[nokta]com olabilir.
-----
Google yaptığı işlerde gelecek için uğraşıyor.Google'ın ürünlerinin %30 unu ancak kullanıyoruz.Gmail şu bu fakat adamların bi ton ürünü var.
Googlewave , chrome os ile kullanıldığında güzel birşey olacak..
-
necroshine bunu yazdı:
16 tane bende de var davetıye ısteyene verim. pm atsın
attım gitti -
davetiyesi gelen varmı acaba? tolgasen gönderi bi kaç defa ama gelmedi bana acaba hemen gelmiyomu daha sonramı geliyo
-
-
Davetiyeler hemen gelmiyor. En az 2, en fazla 3 gün bekleyin. Bu arada Google Wave demek, msndeymiş gibi yazışırken daha enter tuşuna basmadan, yani veriyi göndermeden karşıdakinin yazdığını okuyabilmesi demek. Teknolojinin artık tükendiği yer demek. Tamam olum artık bundan sonra icat edilecek birşey kalmadı :D (Amerikan Patent Enstitüsü Başkanının radyonun icadından sonra söylediği lafın sokak dili versiyonu)
-
diamonique bunu yazdı:
Davetiyeler hemen gelmiyor. En az 2, en fazla 3 gün bekleyin.
-----------------------------Yanlışın var, bana 5 - 10 dk içinde gelmişti. En az 2 derken dakika biriminden söyledin sanırım..
-
JPriest bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Davetiyeler hemen gelmiyor. En az 2, en fazla 3 gün bekleyin.
-----------------------------Yanlışın var, bana 5 - 10 dk içinde gelmişti. En az 2 derken dakika biriminden söyledin sanırım
-----------------------------Hmmm. Yok o da gün cinsindendi :) Bana arkadaşım davetiye gönderirken öyle söylemişti. Dediği gibi de bana geç geldi. Demekki erken de gelebiliyormuş. O zaman o 2 nin birimini dakika yaptım, gitti.
-
Bendede 8 tane var. İsteyen olursa pmden ulaşabilir.