Google.Com Hollandaca
-
GOOGLE.COM Hollandaca olarak açılıyor.
Bende mi sorun var yoksa siz de de aynı mı ?
-
mayla bunu yazdı:
-----------------------------GOOGLE.COM Hollandaca olarak açılıyor.
Bende mi sorun var yoksa siz de de aynı mı ?
-----------------------------sende sorun gayet bildiğimiz klasik google işte: D
-
sende sorun var:D
-
Google anasayfada Voorkeuren var tıkla ona açılan yerde Interfacetaal diye bi yer var onu Turks yap sağ üstte Voorkeuren opslaan var ona tıkla düzelir
-
google.com.tr türkçe, google.com hollandaca açılıyor.Ne gibi bir sorun var acaba yoksa minefield dan mı kaynaklanıyor ? Şu ana kadar hiç bir problem çıkartmamıştı. Enteresan.
Türkçe yapmak sorun değilde hollandaca çıkmasına şaşırdım.
-
muhtemelen proxy kullanıyorsundur.
-
mayla bunu yazdı:
-----------------------------google.com.tr türkçe, google.com hollandaca açılıyor.Ne gibi bir sorun var acaba yoksa minefield dan mı kaynaklanıyor ? Şu ana kadar hiç bir problem çıkartmamıştı. Enteresan.
Türkçe yapmak sorun değilde hollandaca çıkmasına şaşırdım.
-----------------------------
Hocam i$te ayarından dolayı :S
biri kurcalamı$tır.
-
Bilgi olun diye yazmak istedim Yeryüzünde Hollandaca diye bir dil yoktur Hollandalı Portakal İnsanlar Felemenkçe konuşmaktadırlar ve bir kesimde Fransızca konuşmaktadır:)
-
Hollandaca, Felemenkçe'nin Hollanda'da konuşulan aksanıymış. neyse işte :) ayarlardan düzelttim artık herşey eskisi gibi:)
-
mayla bunu yazdı:
-----------------------------
Hollandaca, Felemenkçe'nin Hollanda'da konuşulan aksanıymış. neyse işte :) ayarlardan düzelttim artık herşey eskisi gibi:)
-----------------------------Kimse gitmesin tavsiye etmem kızları Türklere bayılıyor yemin ediyorum Tarkan hissediyorsun kendini xD xD
-
proxy fln kullanıosndr belki.