folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Yaklaşık 14.900.000.000 sonuç bulundu (0,11 saniye)

sanırım rahatsız edici bi durumda bu olsa gerek.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

İnternete bağlandığınız andan itibaren 1 km öteden loglanmaya başlıyorsunuz bu rahatsız etmiyor da google mi rahatsız ediyor :/ .. telefon görüşmeleri, smsler rahatsız etmiyor da mailler mi rahatsız ediyor :/ Şahsen gizleyecek birşeyim yok. Başıma iş açmadıkça kim ne logluyorsa loglasın. Milyarlarca kişi içinden ben birinci çıkmayacağım nasılsa. Elin gugılı don rengimi bilmiş kaç yazar. Sorsa zaten söylerim.

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

SRWare Iron

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

İnternete bağlandığınız andan itibaren 1 km öteden loglanmaya başlıyorsunuz bu rahatsız etmiyor da google mi rahatsız ediyor :/ .. telefon görüşmeleri, smsler rahatsız etmiyor da mailler mi rahatsız ediyor :/ Şahsen gizleyecek birşeyim yok. Başıma iş açmadıkça kim ne logluyorsa loglasın. Milyarlarca kişi içinden ben birinci çıkmayacağım nasılsa. Elin gugılı don rengimi bilmiş kaç yazar. Sorsa zaten söylerim.

hehh bunların tek şirkette düşündüğü, tek ülkede toplandığını düşün birde.

oktar babunamı ney ne zikimse, onun sayesinde bi ton kan gitti yurt dışında. Türkiye'nin gen haritaları çıartıldı edildi. Birde bu tarz istatistikler....

hiç iyi değil hocam hiç iyi değil. Ne olacak diyebilirsin fakat tarzını, zevklerini, milletin bütünn istatistiğini öğrenmek hoş birşey değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Az önce farkettim de gmail e girdim maillere baktım sonra yeni bir sayfaya geçtim bir de baktım benim önceden kendi bilgisayarımdan girdiğim hosting firmalarının reklamlarını sağa sola serpiştirmişler. Bu kadar da takip edilmez ki bir kişi. Bir daha chrome kullanmayacağım. Harbiden huylandım şimdi.  En iyisi kendi domainini kullanmak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Beyler götünüz yemiyorsa kullanmayacaksınız bu kadar basit.Türkiyenin adam akıllı arama motoru vardıda biz mi kullanmadık. Yandex kullanın hoşuma gidiyor. En azından KGB öğrensin ne renk don giydiğimi. muhahahaha

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Ben çokta sorun etmiyorum aslında log'lanmayı zaten istesende istemesende her firma seni log'luyor başta facebook olmak üzere herkes her bilgisini yazıyor istediği gibide kullanıyorlar :) Reklam olayına'da senin ilgilendiğin şeyleri bilmeliki sana doğru reklamı göstersin şimdi teknolojiyle ilgilisin parfum reklamlarını gorsen hoş olurmuydu :) ki işin diğer tarafı reklam vericek olduğundan kitleni belirliyorsun bunuda tuttuğu istatistikten belirliyorsun, Kendi sitelerinizi google'da indexliyorsunuz analistik verileri topluyorsunuz kim hangi tarayıcı ile girmiş vs. ona görede sitende değişiklikler yapıyorsun bence çok sorun edilmesi gerekmiyor tercih edilecek başka yer varsa oraya yönelebiliriz fakat malesef yok :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

imlegend bunu yazdı:

Az önce farkettim de gmail e girdim maillere baktım sonra yeni bir sayfaya geçtim bir de baktım benim önceden kendi bilgisayarımdan girdiğim hosting firmalarının reklamlarını sağa sola serpiştirmişler. Bu kadar da takip edilmez ki bir kişi. Bir daha chrome kullanmayacağım. Harbiden huylandım şimdi.  En iyisi kendi domainini kullanmak.

o olay chrome kaynaklı değil Google Remarketing bahsettiğin olay senn o hosting sitesinde girdiğinde siteden aldığın bir cookie ile ziyaret ettiğin her sitede adsense reklamlarında o cookie ye ait adwords reklamının çıkmasıdır. Kurtulmanın 2 yolu var ya cookieleri temizleyeceksin yada o host firmasına girip host satın alacaksın ki satın alma işlem onayında o cookieyi iptal eden yeni bir cookie pcne yüklensin :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ben googledan arama motorundaki değişikliği yaptığından beri rahatsız oluyorum

ulan ne güzel buton vardı basıyodun arıyodu. bi götümüz kaldı ajaxla kodlamadıkları. ajaxtan tiksindirdiler resmen.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

imlegend bunu yazdı:

turhostçu seniii :) 

Hoop.
Toplam Hit: 10775 Toplam Mesaj: 89