folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ErotikPanda bunu yazdı:

Hizmeti çatır çatır kullanıyosun dimi ? Adam güzelcede loglarda işinide yapar ruhun bile duymaz. duysada bi halt yapamazsın.

Bu yüzden istemiyorsan güzelce bilgisayarın fişini çek kapat ve hayatına devam et :)

Yani buraya konu açmışssın açmamışsın google sahibiyle bu konuyu yüzyüze görüşmüşsün vs.. hiç biri bi halta yaramaz

Bu devran böyle gelişerek gitmeye devam eder.

Açık ve net.

Edit : bu arada uzun süredir yandex kullanıyorum. Bu dediğiniz olaylardan değl ama çok sadece ve güzel sonuç veriyor. En aızndan bana temiz geldi sonuçları.

oldu hayatı beğenmiyorsan güzelleştirmek yerine öl demek yani ?

Böyle saçma şey mi olur ? Rahatsız olmaya başlayan var mı diye açtım zaten. Bir halta yaramaz değil. Kaç proje başladı bilyior musun bu şekilde mail gruplarından ordan burdan ? Linux dediğin projede mail gruplarından yayıldı ilk. İncele tarihini.

Hizmeti çatır çatır kullanmıyorum işte. Maili yahoo'ya taşıdım. Google webmastertools yerine kendi araçlarımı yazıyorum. Chrome yerine safari'ye geçtim, yetmediğinde firefox kullanıyorum. Android zaten almam bile. Google'daki hesabımıda kapatıp arattırıyorum.

Hiç birşey vazgeçilmez değil. 

Beğenmiyorsan kullanma düşünceside ancak korkaklara, savaşamayanlara özgüdür. Çok daha iyi sonuçlar, çok daha iyşler bulunur. Teknoloji konusunda zaten milletin önündeyiz.

5-6 seneye kadar insanlar yandex'e geçicek, bşaka işler yapıcak. Eminim buna. Rahatsız olacak onlarda. Şimdiden bir adım atarsak bu işlerden para bile kazanabiliriz.

bak hocam bir hizmeti maillerle şunla bunla şekillendirebilirsin.

Ama bir kurumu şekillendiremezsin.

Google bildiğimiz gibi onu kuran insanlardan ve mühendislerinden oluşmuyor arkasında kimler kimler var ve devletlerle anlaşmaları neler neler kimse bilemez.

Maillerle şunu bunu yapma felan gözünü seveyim loglamadan takipten bahsediyoruz herkes mail atsa gene bi halt olmaz.

Çünkü gerçek dünyada bunun sadece googleye bağlı bir karar olmadığını biliyoruz.

Sen geçebilirsin. o geçebilir. ben zaten chrome gibi saçma bi tarayıcı kullanmıyorum ama kalite nerdeyse yüksek kullanıcı ve şirketler ordadır.

Şu an kalite googlede ve herkes orda. Kimse böyle bişi içidne kalitesinden vazgeçmez gerçekleri konuşalım.

Beğenmiyorsan kullanma evet. Yok korkakmış yok savaşamayanlarmış edebiyatı geçelim gerçek dünyadan googleden bir dünya devinden arkasındaki abd den dünya devletlerinden bahsediyoruz dimi ?

Yandex in arkasında kim var sanırım fazla bilgiye gerek yok biraz düşünmeyle bulunabilir.

Kısacsı bir bütünün küçük parçalarını değiştirebilirsin. Aslında değiştiremezsinde sana değiştirmene izin vermişler bir başarı elde etmişcesine zafer kazanmışcasına davranmanı sağlayıp senin egonu tatmin ederler. Sen bunlarla uğraşırken onlar nelerin yolunu değiştirip gene yapıcaklarını yapıyo olurlar merak etme :)

Resmin bir kısmına değil bütününe değil çarçevesine değil asılı olduğu duvara bakman lazım böyle birşeyi düşünmek için.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wm-t bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

ErotikPanda bunu yazdı:

google hesabından logout yapsan bile hala cookieler silinmiyor ve seni takibe devam ediyor. direk olarak cookileri silmen lazım

Bu dediğin doğrumu yanlışmı bilmiyorum. Fakat doğruysa bile siz googlenin yaptığı şeylerden şikayetöi olurken çıkış yaptığınızda dair adamlar buna devam ediyor siz hala normallerin sıkıntısından bahsediyorsunuz :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Mükemmel olan herşeye mesafeli kalmışımdır.. 

Apple 'ın tasarımalrının üstünlüğünü inkar etmem... 6-7 yılımı Mac kullanarak geçirdim..

Şu ya da bu olsun tekelleşmenin kaderi budur..Bu ne gogıla ne de epıla özgü birşeydir..  Canvarlaşma kaçınılmazdır yani kapitalist sistem bunu gerektrir eninde sonunda.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

googlenin yaptığı bencede çok boktan bişey ulan özgürlüğümüz elden alıyo biraz.. adam akıllı başka da yok ki anasını satayım alternatif olarak..  adamlar bizim herşeyimizi biliyo ileride ünlü biri olsan sıçtın..
    herşey meydanda.. kankam yazmış diyemeyeceğin için..

asıl buna bi dur deyip protesto ve isyan bayrağı çekmek lazım!!!!  derim ben:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

webmastertools yazıcam. Google'ınki gibi.. Harbi harbi düşünüyorum. Beleşe dağıtayım. Adam alsın, kendi sitesinde kullansın. Google'a bağlı kalmayacak. Böylece google ve facebook'tan yükleme yapmayacak, sayfa daha hızlı açılacak. Zaten beğen sayfası koymadım. Sadece paylaş sayfası koydum bu.

Aslında olabilir. Zaten javascript+php ile bir sınıf yazdım. Kullanıcı ne kadar gelmiş, napmış. Fakat kesin sonuç çıkmıyor. Saniye saniye net değil. Aslında kodlarını açıp, bir kaç kişi ile geliştirip, adam gibi birşey yapılabilir :S

Bak şimdi aklımı çeldi :D neyse blog'u bitirip, yayınlayayım. Orda developer kısmı açıcam. Orda veririm zaten ... Google ! sayende güzel güzel fikirler ediniyorum. Eyvallah goçummm.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Bunun kapitalizm ile ne ilgisi var biri ciddi ciddi yazabilir mi merak ediyorum ? 

Adamlar, iyi, en iyiler. En iyi mühendisler, en iyi bilim adamlarıyla birlikte çalışıyorlar. Yaptıkları sistemler insanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Bilgiyi erişebilir kılıyorlar. Bunu yaparken de senin tercihlerine göre, senin istediklerine göre hareket etmeleri inanılmaz bir deneyim kazandırıyor kullanıcıya. Hangi reklamları görmek senin hoşuna gidecek bilmek istiyorlar. Bu çift taraflı bir iş. LOGLUYOR LOGLUYOR demenin bir manası olduğunu sanmıyorum. Tabiki loglayacak, loglamadan bunu sağlamanın bir yöntemi var mı ? Adamlar daha bugün pwn2own da Chrome da açık bulanlara 1milyon$ ödül vericeklerdi. Şimdiye kadarki en güvenli tarayıcı olduğu kesinleşti Chrome un. Adamlar senin loglarını da böyle koruyorlar. Devletin istediği zaman ulaşamayacağı, bilgileri vermiyorum dediği bir kurum olduğunu da sanmıyorum. Bence olaya yanlış gözden bakıyorsunuz. Birşey tekel olabilecek kadar iyiyse, rakiplerini çok geride bırakıyorsa, orada olması insanlara yarar sağlıyor ve yeni bir anlayışa yön veriyorsa, orada kalmasında ne sakınca var. 

C öğrenen gençlerin kendi yazdığı web browserlarını indirmek isteyebilirsin ..

Mailinde gidip mynet mailini kullanabilirsin XSS açıkları daha dün gibi aklımda..

Androidte loglamanı kapatada bilirsin. Böylece nerelerde gezdiğinin istatistiğini görmemiş olursun. 

Machine learning hakkında bir fikrin varmı bilmiyorum da bu datalar olmadan kullanıcıyı mutlu edemezsin. Ve emin ol yeterince güvendeler..

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

amerikada diye hatırlıyorum..küçük bi köye dişlerinin içine çip yerleştirmişlerdi.deneme amaçlı.kim napıyor ne ediyor bilmek için.daha sonra cok tepki alınca bu proje ortadan kaldırıldı..

yapılan şey aynısı..sadece kendi rızamızla yapıyoruz.

ha beni facebooktan takip etmiş şuymus buymus.nerde ne kadar kalmışım fln..xxx kafede 1.45 dk kalmışım kimi ne diye ilgilendirsin ki.sorsanız ben söylerim zaten.surda su kadar kaldım diye.bunu neden bu kadar kasıyorusunuz ? saklayacagınz ne var?  onun dışında gizli saklı iş yapacaksanızda facebook andorid vs kullanmayacaksınız.. 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:

Bunun kapitalizm ile ne ilgisi var biri ciddi ciddi yazabilir mi merak ediyorum ? 

Adamlar, iyi, en iyiler. En iyi mühendisler, en iyi bilim adamlarıyla birlikte çalışıyorlar. Yaptıkları sistemler insanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Bilgiyi erişebilir kılıyorlar. Bunu yaparken de senin tercihlerine göre, senin istediklerine göre hareket etmeleri inanılmaz bir deneyim kazandırıyor kullanıcıya. Hangi reklamları görmek senin hoşuna gidecek bilmek istiyorlar. Bu çift taraflı bir iş. LOGLUYOR LOGLUYOR demenin bir manası olduğunu sanmıyorum. Tabiki loglayacak, loglamadan bunu sağlamanın bir yöntemi var mı ? Adamlar daha bugün pwn2own da Chrome da açık bulanlara 1milyon$ ödül vericeklerdi. Şimdiye kadarki en güvenli tarayıcı olduğu kesinleşti Chrome un. Adamlar senin loglarını da böyle koruyorlar. Devletin istediği zaman ulaşamayacağı, bilgileri vermiyorum dediği bir kurum olduğunu da sanmıyorum. Bence olaya yanlış gözden bakıyorsunuz. Birşey tekel olabilecek kadar iyiyse, rakiplerini çok geride bırakıyorsa, orada olması insanlara yarar sağlıyor ve yeni bir anlayışa yön veriyorsa, orada kalmasında ne sakınca var. 

C öğrenen gençlerin kendi yazdığı web browserlarını indirmek isteyebilirsin ..

Mailinde gidip mynet mailini kullanabilirsin XSS açıkları daha dün gibi aklımda..

Androidte loglamanı kapatada bilirsin. Böylece nerelerde gezdiğinin istatistiğini görmemiş olursun. 

Machine learning hakkında bir fikrin varmı bilmiyorum da bu datalar olmadan kullanıcıyı mutlu edemezsin. Ve emin ol yeterince güvendeler..

devam et sen machine learning ve datalarınla kullanıcıların mutlu olmasına...

Mail deyince sadece gmail-mynet olduğunu yada chrome harici gerikalan tarayıcıların c de yazılan browserlar olduğunu (oda nasıl birşeyse artık) düşünebilirsin.

Chrome OS'a niye geçmiyorsun onuda merak etmedim değil. Bilim adamları, en iyi mühendislerin ürünü sonuçta..

Aaa bi dakika chrome browser daha androidde yok dimi ?? :) komik mühendislik işleri.. Daha kendi işletim sistemine , kendi browserını entegre edememişler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi bu facebook pluginleri, g+ pluginleri olsun hepsi seni takip eden şeyler.

site analytics kullanıyorsa oradanda çakozlar. adamın amacı x kişi bunlara girdi diyip adamın ismini belli etmek değil.

sen onun için bir guestsin ve seni izleyebiliyor. no-script falan kullanıp bunu engelleyebiliten var tabi ama fazlada paronayak olmamak lazım diye düşünüyorum.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

abi bu facebook pluginleri, g+ pluginleri olsun hepsi seni takip eden şeyler.

site analytics kullanıyorsa oradanda çakozlar. adamın amacı x kişi bunlara girdi diyip adamın ismini belli etmek değil.

sen onun için bir guestsin ve seni izleyebiliyor. no-script falan kullanıp bunu engelleyebiliten var tabi ama fazlada paronayak olmamak lazım diye düşünüyorum.

hocam bilyiorum. Tam olarka rahatsızlık duyduğum noktada bu işte.

Yani gogole arama motoru ve mail alanında kalsın. Liderleşsin, diktatör olsun. Başka bir şirket webmaster araçlarında olsun. Birleşmesin. En büyük korkum, en büyük sıkıntım bu.

Mümkünse sosyal ağlar italyadan, armaa motorları amerikadan çıksın. Ama olmuyor. Yaptıklarımın açığa çıkması yüzünden bir rahatsızlığım yok. Tek sorun, ünlüler hafta sonu bir eğlenceye gidip, çıkıp yürümek istediğinde etrafında 8-10 kamera oluyor ya. Öyle tarif edilemez bir his olması. Rahatsızlık verici kısım bu. Yoksa bilgi toplamadan hiçbirşey gelişmeyecek , diktatörlük olmadan hiçbirşey daha iyi olmaz biliyorum.

Toplam Hit: 10793 Toplam Mesaj: 89