Google'de Bi Bozukluk Mu Var?
-
Uzun zamandır googlede youtubede sorun yaşıyorum sizde de oluyomu çözümü varmı?
-
google arada çok yavaşlıyor, hatta açmıyor. youtube'da şimdilik bi' sıkıntı yok. bu "loglama" muhabbetinden sonra oldu bende.
-
youtube u bilmiyorumda bir haftadır googleda ara ara kesinti oluyor bendede
-
internet kafede 3 gün önce isyan ettim yüzüme su döktüler sigara içtim rahatladım.
sonra hepsinin ana sayfasını yandex yaptım.
adamlar internet yok internet yok diye bağırıyorlar.
okadar cahilizki anlatamam.
rezillik.
-
Ttnet sürekli açılır pencere olarak yandex reklamı yapıyor belki ondanda olabilir uçuyorsun demeyin burası Türkiye burada herşey olur.
-
Sitelerime hit gönderen bir tek Google vardı eskiden.Yandex'ten ise günde 5-10 kişi anca geliyordu.Şu sıralar çok rahat 250-300 kişi yolluyor Yandex.Kullanım oranı günden güne artıyor.Ruslar Türkiye'deki arama motoru pazarını pardon veri pazarını çok istiyor.Utorrent gibi ünlü programların kurulum dosyalarına reklam veriyorlar, mal gibi sürekli Next>Next diyerek kurulum ekranınını geçenlerin bilgisayarlarına Yandex.Browser'ı kurup, tüm tarayıcıların ana sayfasını Yandex yapıyorlar.Birde kurtulamıyorsunuz nasıl kodlama yaptılarsa artık.
Ek olarak Yandex'in Mail, Haritalar, Navigasyon ve Disk servisleri süperdir.Diğerleri bi boka yaramaz.
mkyb tarafından 03/May/14 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Sitelerime hit gönderen bir tek Google vardı eskiden.Yandex'ten ise günde 5-10 kişi anca geliyordu.Şu sıralar çok rahat 250-300 kişi yolluyor Yandex.Kullanım oranı günden güne artıyor.Ruslar Türkiye'deki arama motoru pazarını pardon veri pazarını çok istiyor.Utorrent gibi ünlü programların kurulum dosyalarına reklam veriyorlar, mal gibi sürekli Next>Next diyerek kurulum ekranınını geçenlerin bilgisayarlarına Yandex.Browser'ı kurup, tüm tarayıcıların ana sayfasını Yandex yapıyorlar.Birde kurtulamıyorsunuz nasıl kodlama yaptılarsa artık.
Ek olarak Yandex'in Mail, Haritalar, Navigasyon ve Disk servisleri süperdir.Diğerleri bi boka yaramaz.
adw cleaner la dene hocam muhtemelen çözüyor.Ayrıca tabikide tarayıcıya adblockplus eklentisini kurun
-
Bende de bir kaç gün öncesine kadar oluyordu.Youtube, Google, Picassa bazen açılmıyordu.
-
google da youtube de sorunlu hacım bende youtubede arama kısmı filan...
-
ssl sorunu var hocam bende youtube ve google'da aynı sıkıntımı bilmem ama bi bokluk var olayda dns lerin nereye gittiğini kontrol etmek lazım çünkü proxy açınca sorunsuz giriyor
-
google ın resim aramaları bok gibi olmaya başladı.
bing ve yandex e kayıcam böyle olmaya devam ederse.