Google"De Çalışmak
-
California'da dağlık bir bölgede bulunan 'Googleplex'de çalışanlar isterlerse bisikletle dolaşabiliyorlar.
Googleplex'in bünyesinde voleybol sahasından, bilardo masalarına kadar birçok zevke uygun hizmetler bulunuyor.Çalışanlar mesai saatleri içerisinde istediği zamanda bu hizmetlerden yararlanabiliyor.
Google, çalışanlarının sağlığını da unutmuyor.Fitness salonuyla gün içinde egzersiz yapan çalışanların herhangi bir sağlık riskine karşı 5 doktor hazır bekliyor.Google, çalışanlarına ücretsiz check-up servisi de veriyor.
Googleplex'de çalışanlar uygun gördükleri alanlarda uyuma imkanına sahipler.
Dünya çapında 10 bin kişiye istihdam sağlayan Google'ın ana merkezinde çalışanlaröğle yemeklerini 15 adet kafeteryadan dilediklerinde yiyebiliyorlar.
'Googleplex'de çalışanlar işyerlerine köpeklerini getirip, ofislerinde köpekleriyle oynayabiliyorlar.Yalnız Google'ın buradaki tek şartı köpeklerin ofislerde 'ihtiyaçlarını' gidermemesi.
Fotoğrafta Google'ın kestirmek isteyen çalışanları için yaptırdığı özel kabuk görülüyor.
Dalga havuzunu kullanan çalışanlar için cankurtaran da mevcut.
Tüm çalışanların her an kullanabildiği masaj odası
Kafeteryalarda sunulan taze meyve suları, çikolatalar ve içeceklerin hepsi ücretsiz. -
hocam ne yapmaya çalışıyorsun? şimdi yakıym mı bu çalıştığım ortamı :D
-
vayy bee googleda çalışmak varmış :|
-
O kadar param olsa bende aynısını yaparım çalışanlarıma :)
-
çok güzel yermiş... keske orda calıssak :)
-
para var huzur var..
-
reklam bunlar.. sadece en ustte bir miktar elit personel bu sartlardadır.. gerisi bildiginiz aksama kadar g*t kadar masada bilg basıdır yine..
cok bilmis gibi konustum ama 10binlerce kisiye (artık kaçsa) bu imkanların hangi birini saglıcaksın, boyle sartlarda verimli calısma olmaz kanımca.
İşte uyucaksin ha..gece de eglen nası olsa işte uyuyosun..
-
Bu resmin google ile ne kadar ilgisi var bilmem ama kaliforniyayla hicbir ilgisi olmadigi kesin
-
haha .. ne reklamı hoca.) kım calısmak ıstemezkı :D adam itini bilem getırmıs. :)) bizzdee google reklamları ile tatmin oluoz iyimi:D
-
Tanınmış bi heykır olmadan işe almıyolar. Mesela iskoyu alırlar bak :|
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Bu resmin google ile ne kadar ilgisi var bilmem ama kaliforniyayla hicbir ilgisi olmadigi kesin
-----------------------------Evet o rahat herifin bulundugu odanin tavaninda asili duran Yeni Zelanda bayragi bizi kekliyolarmi sorusunu soruyo bize?