Googlede Çalışmak Hayal Midir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Hayale yakindir.

Üstelik öyle abartı bi haltta degildir.

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

insan oglu hayal etmeseydi günümüz dünyası olmazdı hiçbirşey imkansız değil

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hacı bence ööle bi taraflarını yırtıp google'a girmek yerine madem o kadar azimliyim yaparım diyosun kendin bi işyeri açıp çok daha fazla paralar kazanabilirsin.. Azim meselesi tabii azimle z*çan mermeri delermiş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.facebook.com/video/video.php?v=523926674779

o aletin feys ofisinde kullanıldığı tanıtımı :)

türk bayrağınıda görebilirsiniz.

1:17 - 1:19 arası

iyiymiş bu :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kroo bunu yazdı:

çay filan getirip götürebiliris :D

:D Olm adamla nie dalga geçionuz ya ? bende mit'e girmek istiodum mesela konumda vardı :D

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    İtu odtu bogazici disinda okursan imkansiz

şimdi bu genellemenin yanlış olduğunu gösteren o kadar çok örnek var ki ;

ekşi sözlüğü bilirsiniz kurucusu ssg(sedat kapanoğlu) kendisi daha üniversite mezunu bile değilken microsoftta

windows vistayı geliştiren ekibin içindeydi ,

daha sonra doğuş üniversitesi bilg. müh. bitirdi...

Bide ekşi sözlükten guru eskişehir üniversitesi istatistik bölümünü bitrdi ve su facebookta çalışıyor.ve daha önce

googledan teklif geldi kendisine, ayrıca gurudan duyduğum kadarıyla facebookta açık bulan ve bunu facebook a ileten

daha sonra orda çalışmaya başlayan bi kişi bile var,ayrıca 10-15 civarında türk çalışıyor facebookta yani olay sende

bitiyor  kendini ne kadar geliştirsen olay İtu odtu bogazici disinda okursan imkansiz muhabbeti değil yani...

https://www.fitnessaktif.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

benim bir arkadasim calisiyor,

norvec de,

Turkiye de X bir firmada calisiyordu, google Turkiye burosuna is basvurusu yapmisti, birkac sinavdan sonra yurtdisina gitti. hala orda.

guzel para, guzel kariyer, guzel bir is.

pek hayal degil. sadece eleman aradigi zaman ihtiyaclari olan pozisyona uygun olmak gerekiyor.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bencede Harvard dan falan mezun olmaya gerek yok ama Sakarya üniversitesi falan gibi bi yerden de kabul etmezler heralde konuyu arastırdım biraz.Diğer arkadsların dediği gibi cok sağlam bir üni.yi ön planda tutmuyorlarmıs suan eskiden bunu ön planda tutuyorlarmıs ama artık biraz kendini gelistirmeye doğru kayms politikaları.

Mesela bulmaca sampiyonları,uçak pilotları,makine müh. falanda varmıs.Kendini gelstrmekden kastınız heralde benim dediğim gibi sağlam referanslar ve bir uzmanlık alanı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

u235 bunu yazdı:

Mesela arkadaslar ben simdi 18 yasındayım lise sonu bitiricem inş. bu sene sonra müh. okusam cok saglam bir üni olmasa ondan sonrada gitsem yurtdısında avrupada denkliği olan bir okulda yüksek lisans yapsam.

Birde uzmanlık alanım olsa mesela veritabanı gibi.Sizce google finlandiyada işe girmem olanaksız mıdır ? Ingilizcem var ama teknik ingilizce yok vede Fince yok ama öğrenirim.Yani böle sorunca olanaksız gibi geliyor ama google sonucda yeni bir sirket sayılır bundan 20 sene sonra kat kat daha da zorlaşacak ama sizce suan durum nedir ? Her yıl 10 bin küsür kişi işe alıyorlarmıs.

Mesela bill gates bile çok müthiş zekalı biri değildi bence Ainstandan daha zeki değildi.Adam işin %50 sini çalarak çırparak yaptı.Direk yok böle bişey olmaz vs demek istiyorsunuz ama bir mantıklı düşünün eleştiri yapıyorsanızda ta*sak geçerek elestiri yapmayın.

Yanılıyorsun hocam.Ne demek bill gates o kadarda zeki değil ? Zekayı yalnızca IQ testi olarak değerlendirmeyin.Adamda ticari zeka var.Bu arada bill gates in bir röportajını hatırlıyorum da şöyle demişti: "Ben dünyanın en zengin adamı olmak istemedim.Eğer isteseydim değişik sektörlere girer yatırımlar yapardım.Kendi sektörümde 1 numara olmak istedim ".

Hocam ticari başarının sırrı şu: Ticari Zeka + Disiplin + Çalışmak !

Eğer öyle olmasaydı her parayı basan iş kurar ve başarılı olurdu.Tarihte birçok örneği ile ispatlanmış ve tekerrür etmektedir.

( Ben bill gates i savunmuyorum.Zaten sevmem kendisini de windowsu da, diğer ürünlerini de.Ama şunu ata sözünü unutmayın: YİYİDİ ÖLDÜR, HAKKINI YEME !!! )

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gVeR bunu yazdı:

Hayale yakindir.

Üstelik öyle abartı bi haltta degildir.

Ben size kendimden örnek vermek istiyorum.

Şuan bulunduğum konumda olmak 5 sene önce bir hayaldi.Şimdi hayal değil gerçek.Peki neden ?

Cevap ortada: istemek + çalışmak + istikrar + sabır + sebat = Elveda hayaller, Hoşgeldiniz yeni hayallerim =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 5164 Toplam Mesaj: 31