Göze Sürme Sürmek Kadınlara Ve Toplara Özel Bişey Mi?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bide etek giy ne fark eder ki erkek oldugunu biliyorsun sen zaten ne bakiyorsun baskalarina
-----------------------------taşaklar havalanacak bak giyen giyiyor.Sorun sizin gibi adamların herifleri ayıplamalarında.ADamın canı istemiş, özenmiş sürmek istiyor ama mahalle baskısı diyor.Neymiş küpe taklan ipneymiş.Onu yenmeye çalışıyor millet.Ha yendi ha yenecek şimdi sürme, sorna başka birşey.
Adam süremiyor, kıyafet tarzını değiştirecek değiştiremiyor.Ayıplarlarsa bakarlarsa, gay derlerse bilmem naparlarsa.Bakalevilere, peygambere gay demekle kalmadın yalnızca.
@ MMB siktir et.Milleti sikim.Bu gün gay deyip yarın bende mi yaptırsam derler.keyfin nasıl isterse öyle yap.
-
7-19 bunu yazdı:
alevilerde suruyor, erkek adam surmemi ceker len
-----------------------------ben aleviyim bende sürüyorum sürme ama bunu illa aleviler sürer diye değil sürmek istediğim için sürüyorum. erkeklik konusunada gelince sapına kadarda erkeğim. saçma sapan konuşma mal...
-
hepinizin kok new york, california falan galiba ben yobaz kalmisim dagda
-
Erkeklerin süs, ziynet için sürme çekmeleri caiz değildir. Fakat tedavi maksadıyla sürme çekmeleri caizdir. Kirpiklerin dökülmemesi, gözlerin kuvvetlenmesi için sürme çekmek iyidir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (İsmid ile gözlerinize sürme çekin! Çünkü o, gözü kuvvetlendirir, kirpikleri çoğaltıp uzatır.) [Tirmizi]
[Peygamber efendimizin her gece sürme çektiği bildirilmiştir.]
(En iyi sürme, ismid sürme taşıdır. Çünkü o, gözü parlatır, kirpikleri uzatır.) [Nesai]
(İsmidle sürmelenmeye devam edin, çünkü o, kirpikleri uzatır, göz çapaklarını giderir ve gözü kuvvetlendirir.) [Taberani] (Sürme çekmek, yeşilliğe ve güzel yüze bakmak gözü kuvvetlendirir.) [İ.Süyuti]
[Sürme, göz kalemi denilen boyalardan farklıdır. Attarda bulunur. Bazı hacılar, Hicazdan gelirken sürme de getiriyorlar.]
-
yok kardeşim ne alakası var :| bizim arkadaşta arada sürüyor.. top mop değil
-
ben bi camii hocasına sordum hoca bana niyetin önemli olduğunu söyledi yani yakıştığı için çekersen haram ama sünnet olduğu için çekersen helal demişti. artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem...
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
alevilerde suruyor, erkek adam surmemi ceker len
erkekliğini incecik bir kalem çizgisi ile kanıtlamak yada kanıtlamamak ? çok garip
-----------------------------zaten öyle hep namusu bacak arasındamı ara
erkekliği uzun saçtamı ara sürmedemi ara v.s v.s :) uzayıp gider
işine gelmeyenlerin söylemleri bunlar erkekliği mini etekdede arama hoca :) öyle bir arayışın varsa? bilmem varmı? :)
-
Erkeklik surmede degil, hormondadir :D isterse kabadayi olsun hormon onu yumusak dayicik yapabilecek guce sahiptir :D
-
Sen bu soruyu soruyorsan,üzülerek söylüyorum ki ülkemizde özgürlük yok..Yok sürme çektin,yok sol değilde sağ kulağını deldirdin bilmem ne diye adamın adını top diye çıkartırlar..Hatta bununlada kalmaz adamına rastlarsan dayak yersin büyük ihtimal .. Özgürlük senin hayat senin..Ama Türkiye hazır değil bunlara daha bi 10-15 sene lazım heralde
-
7-19 bunu yazdı:
hepinizin kok new york, california falan galiba ben yobaz kalmisim dagda
-----------------------------su yazdığına katılıyorum..
sen harbiden yobazsın..
konuyu din konusuna çekme..