Göze Sürme Sürmek Kadınlara Ve Toplara Özel Bişey Mi?
-
hacılar erkek sürme süremez mi? evet süren birçok tanınmış insan var kaptan jack olsun, sagopa olsun birçok insan sürüyo. ama süreyim mi diye sorarsam topmusun diyolar. sürmeye kadın makyajı gibi mi bakılıyo bu ülkede? sürme sürüp dışarı çıksam sadece bakarlar mı, yoksa arkamdan top mu derler?
halbu ki sünnet. ve göze güneş ışığın yansımasında da yararlı oluyo. gözün kamaşmasını engelliyo. -
Derler.
-
derler dostum :/ hatta benim memlekette o sekilde gezersen dayak yeme olasılıgın bir hayli yüksek. yanlıs anlama karsı cıktıgımdan degil. Türkiye henüz bunlara hazır degil :/
-
hacı sen sürmek istiyorsan sür tabi bırak arkadan konusan konussun hiç takma hayat senin baskaları için yasama..
-
sürme çekmek sünnet. top diyenlere hz. muhammede hakaret ettiklerini söylersin
-
bebeklerin gözlerine sürerler mesela. kız olsun erkek olsun. gözleri güzel olsun diye. bilmiyorum ne kadar doğrudur.
-
Bugün sürme çeken, yarın kim bilir neler yapar... (:
Şaka bir yana bana göre hiç boş bir durum değil erkek için.. ama bulunduğun şehri ve bulunduğun ortamı bilmiyorum tabi..
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Bugün sürme çeken, yarın kim bilir neler yapar... (:
Şaka bir yana bana göre hiç boş bir durum değil erkek için.. ama bulunduğun şehri ve bulunduğun ortamı bilmiyorum tabi..
istanbuldayım hacı -
ben suruyorum.
top diyene de rastlamadim.
olay su.
-aa gozundeki boya (surme) mi ?
-evet.
-hmm. ne bilim yeni farkettim. yakismis.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
sürme çekmek sünnet. top diyenlere hz. muhammede hakaret ettiklerini söylersin
----------------------------- -
Bu erkek adam sürüyorda sanki hiç bişey yokmuş gibi bizim türkler sürse yada türklerden biri sürse hemen atlarlar bakın top geçiyor hadi mikelim falan... alışacaklar bizim türkler daha :) ama sürmesinler erkek adam göze sürme kullanmaz be hacı... bayanların süslü püslü şeyleri onlar