folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gözlük Kullanan Müritler

Gözlük Kullanan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

hocam onlar görüntü açısından pek iyi değil ya.

organik camlar var artı inceltme olayını da yapabiliyorsun. geçen gözlükçüye gittim yeni bi cam gösterdi onu da araştırabilirsin.

ışıkta gözlük ışığı kesiyor. kırılmıyor ve çizilmiyor ayrıca güzel birşeydi sordur bunu bundan al bence.

Hocam benim gözlük camları zaten inceltilmiş, dayanıklı, yansımayı engelleyen parlak ve çizilmez özellikte. Memnunum. Ayrıca bir güneş gözlüğü almak istemiyorum. Sabah güneş gözlüğünü aldım çıktım diyelim. Gece eve geç gelicem, gece gece güneş gözlüğü olmuyo :) O yüzden böyle bir çözm arıyorum. 

hea gözler ışığa duyarlıysa o zaman bunu alman mantıklı olur.

yalnız 4 aydır lens kullanıyorum. gerçekten büyük bi nimet

her pazar çıkarıp suyuna koyuyorum. p.tesi tekrar takıyorum 1 hafta kalıyor öyle rahatlıkta son nokta

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

organik camlar var artı inceltme olayını da yapabiliyorsun. geçen gözlükçüye gittim yeni bi cam gösterdi onu da araştırabilirsin.

ışıkta gözlük ışığı kesiyor. kırılmıyor ve çizilmiyor ayrıca güzel birşeydi sordur bunu bundan al bence.

Hocam benim gözlük camları zaten inceltilmiş, dayanıklı, yansımayı engelleyen parlak ve çizilmez özellikte. Memnunum. Ayrıca bir güneş gözlüğü almak istemiyorum. Sabah güneş gözlüğünü aldım çıktım diyelim. Gece eve geç gelicem, gece gece güneş gözlüğü olmuyo :) O yüzden böyle bir çözm arıyorum. 

her pazar çıkarıp suyuna koyuyorum. p.tesi tekrar takıyorum 1 hafta kalıyor öyle rahatlıkta son nokta

Hocam ben lens kullanmayı sevmiyorum. Kardeşim kullanıyo. o da memnun. Ama ben göz konusunda daha hassasım. Gözlük daha ii bana :)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Hocam ben lens kullanmayı sevmiyorum. Kardeşim kullanıyo. o da memnun. Ama ben göz konusunda daha hassasım. Gözlük daha ii bana :)

tercih meselesi tabi ama 10 yıllık gözlük macerasından sonra süper geliyor. yağmurda ıslandı. soğuktan sıcağa girdim buharlandı. top oynadım düştü. uzandım kenarı battı burun kemiğine ağrı yaptı.

bu dertlerin hepsini birden aldı götürdü benden :F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

tercih meselesi tabi ama 10 yıllık gözlük macerasından sonra süper geliyor. yağmurda ıslandı. soğuktan sıcağa girdim buharlandı. top oynadım düştü. uzandım kenarı battı burun kemiğine ağrı yaptı.

şu yorumdan sonra gelde lens kullanma :D sırf bu saydıkların yüzünden lense gecmeyi düşünüyorum ama çekiniyorum bi taraftanda :))

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kapil bunu yazdı

şu yorumdan sonra gelde lens kullanma :D sırf bu saydıkların yüzünden lense gecmeyi düşünüyorum ama çekiniyorum bi taraftanda :))

Ben daha önce gözüme lens takmayı denedim nasıl durur diye =) Bende göz alerjisine neden oluyor..

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    kapil bunu yazdı

kanka durduğun hata :F ilk çıkarıp takma işleminde hatim indirirsin o kesin :F

ama alışınca 10sn filan sürüyor çıkar tak. sonrası rahatlık

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam 4 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum, güneş gözlüğü alman en mantıklısı.

Yanımda sürekli el çantası bulunduruyorum. İçinde çüzdan, telefon, sigara vs vs. Al bi numaraları güneş gözlüğü yanında taşırsın sürekli. Lens almam diyorsan tabiki. Ben böyle alıştım böyle gidiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Öncelikle kardeşim kullanıyordu, o karanlık görüyorum diye kullanmayı bıraktı.
    Fakat babam hala kullanır, bende güneş gözlüğü kullanıyorum. Fazla kapalı ortamda kalmaktan dolayı, güneş gözlüğü zorunlu dediler. Cam 140'TL pahalı gibime geldi. Fakat sen Istanbul'da oturuyorsun. Bunuda göze almak lazım. Gerçekten Istanbulda fiyatlar çok pahalı. Her yazın geldiğimden dolayı biliyorum. Ankara 25 Kuruş'a su alıyorsun. Istanbulda Çay 1 Lira, Su 1.5 Lira... Oralarda ideal fiyat olabilir.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Öncelikle kardeşim kullanıyordu, o karanlık görüyorum diye kullanmayı bıraktı.
    Fakat babam hala kullanır, bende güneş gözlüğü kullanıyorum. Fazla kapalı ortamda kalmaktan dolayı, güneş gözlüğü zorunlu dediler. Cam 140'TL pahalı gibime geldi. Fakat sen Istanbul'da oturuyorsun. Bunuda göze almak lazım. Gerçekten Istanbulda fiyatlar çok pahalı. Her yazın geldiğimden dolayı biliyorum. Ankara 25 Kuruş'a su alıyorsun. Istanbulda Çay 1 Lira, Su 1.5 Lira... Oralarda ideal fiyat olabilir.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    kapil bunu yazdı

kanka durduğun hata :F ilk çıkarıp takma işleminde hatim indirirsin o kesin :F

ama alışınca 10sn filan sürüyor çıkar tak. sonrası rahatlık

Kreyzi haklı müridler yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz ilk kullanımda, aynada falan bakınca tanıyamazsınız bi müddet kendinizi durduk yere arada sırada gözlüğü yukarı çekmek için yaptığınız standart hareketide en az 2 hafta yaparsınız boş buruna :D

Toplam Hit: 7710 Toplam Mesaj: 57