Gözlük Kullanan Müritler
-
opusdei bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
hocam onlar görüntü açısından pek iyi değil ya.
organik camlar var artı inceltme olayını da yapabiliyorsun. geçen gözlükçüye gittim yeni bi cam gösterdi onu da araştırabilirsin.
ışıkta gözlük ışığı kesiyor. kırılmıyor ve çizilmiyor ayrıca güzel birşeydi sordur bunu bundan al bence.
Hocam benim gözlük camları zaten inceltilmiş, dayanıklı, yansımayı engelleyen parlak ve çizilmez özellikte. Memnunum. Ayrıca bir güneş gözlüğü almak istemiyorum. Sabah güneş gözlüğünü aldım çıktım diyelim. Gece eve geç gelicem, gece gece güneş gözlüğü olmuyo :) O yüzden böyle bir çözm arıyorum.
hea gözler ışığa duyarlıysa o zaman bunu alman mantıklı olur.
yalnız 4 aydır lens kullanıyorum. gerçekten büyük bi nimet
her pazar çıkarıp suyuna koyuyorum. p.tesi tekrar takıyorum 1 hafta kalıyor öyle rahatlıkta son nokta
-
Kreyzi bunu yazdıopusdei bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
organik camlar var artı inceltme olayını da yapabiliyorsun. geçen gözlükçüye gittim yeni bi cam gösterdi onu da araştırabilirsin.
ışıkta gözlük ışığı kesiyor. kırılmıyor ve çizilmiyor ayrıca güzel birşeydi sordur bunu bundan al bence.
Hocam benim gözlük camları zaten inceltilmiş, dayanıklı, yansımayı engelleyen parlak ve çizilmez özellikte. Memnunum. Ayrıca bir güneş gözlüğü almak istemiyorum. Sabah güneş gözlüğünü aldım çıktım diyelim. Gece eve geç gelicem, gece gece güneş gözlüğü olmuyo :) O yüzden böyle bir çözm arıyorum.
her pazar çıkarıp suyuna koyuyorum. p.tesi tekrar takıyorum 1 hafta kalıyor öyle rahatlıkta son nokta
Hocam ben lens kullanmayı sevmiyorum. Kardeşim kullanıyo. o da memnun. Ama ben göz konusunda daha hassasım. Gözlük daha ii bana :)
-
opusdei bunu yazdıKreyzi bunu yazdıopusdei bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Hocam ben lens kullanmayı sevmiyorum. Kardeşim kullanıyo. o da memnun. Ama ben göz konusunda daha hassasım. Gözlük daha ii bana :)
tercih meselesi tabi ama 10 yıllık gözlük macerasından sonra süper geliyor. yağmurda ıslandı. soğuktan sıcağa girdim buharlandı. top oynadım düştü. uzandım kenarı battı burun kemiğine ağrı yaptı.
bu dertlerin hepsini birden aldı götürdü benden :F
-
tercih meselesi tabi ama 10 yıllık gözlük macerasından sonra süper geliyor. yağmurda ıslandı. soğuktan sıcağa girdim buharlandı. top oynadım düştü. uzandım kenarı battı burun kemiğine ağrı yaptı.
şu yorumdan sonra gelde lens kullanma :D sırf bu saydıkların yüzünden lense gecmeyi düşünüyorum ama çekiniyorum bi taraftanda :))
-
kapil bunu yazdı
şu yorumdan sonra gelde lens kullanma :D sırf bu saydıkların yüzünden lense gecmeyi düşünüyorum ama çekiniyorum bi taraftanda :))
Ben daha önce gözüme lens takmayı denedim nasıl durur diye =) Bende göz alerjisine neden oluyor..
-
kapil bunu yazdı
kanka durduğun hata :F ilk çıkarıp takma işleminde hatim indirirsin o kesin :F
ama alışınca 10sn filan sürüyor çıkar tak. sonrası rahatlık
-
Hocam 4 yaşımdan beri gözlük kullanıyorum, güneş gözlüğü alman en mantıklısı.
Yanımda sürekli el çantası bulunduruyorum. İçinde çüzdan, telefon, sigara vs vs. Al bi numaraları güneş gözlüğü yanında taşırsın sürekli. Lens almam diyorsan tabiki. Ben böyle alıştım böyle gidiyorum.
-
Öncelikle kardeşim kullanıyordu, o karanlık görüyorum diye kullanmayı bıraktı.
Fakat babam hala kullanır, bende güneş gözlüğü kullanıyorum. Fazla kapalı ortamda kalmaktan dolayı, güneş gözlüğü zorunlu dediler. Cam 140'TL pahalı gibime geldi. Fakat sen Istanbul'da oturuyorsun. Bunuda göze almak lazım. Gerçekten Istanbulda fiyatlar çok pahalı. Her yazın geldiğimden dolayı biliyorum. Ankara 25 Kuruş'a su alıyorsun. Istanbulda Çay 1 Lira, Su 1.5 Lira... Oralarda ideal fiyat olabilir. -
Öncelikle kardeşim kullanıyordu, o karanlık görüyorum diye kullanmayı bıraktı.
Fakat babam hala kullanır, bende güneş gözlüğü kullanıyorum. Fazla kapalı ortamda kalmaktan dolayı, güneş gözlüğü zorunlu dediler. Cam 140'TL pahalı gibime geldi. Fakat sen Istanbul'da oturuyorsun. Bunuda göze almak lazım. Gerçekten Istanbulda fiyatlar çok pahalı. Her yazın geldiğimden dolayı biliyorum. Ankara 25 Kuruş'a su alıyorsun. Istanbulda Çay 1 Lira, Su 1.5 Lira... Oralarda ideal fiyat olabilir. -
Kreyzi bunu yazdıkapil bunu yazdı
kanka durduğun hata :F ilk çıkarıp takma işleminde hatim indirirsin o kesin :F
ama alışınca 10sn filan sürüyor çıkar tak. sonrası rahatlık
Kreyzi haklı müridler yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz ilk kullanımda, aynada falan bakınca tanıyamazsınız bi müddet kendinizi durduk yere arada sırada gözlüğü yukarı çekmek için yaptığınız standart hareketide en az 2 hafta yaparsınız boş buruna :D